Boşanmak istediğini söyledi

Diğer konularınızı okumadan size hak vermiştim ama okuyunca eşiniz haklı. Zaten kopuk bir aile, üvey anne, neden diğer kardeşi ile kıyaslayıp sürekli eşinize bunun konusunu açıyorsunuz ki? Kendi huzurunuzu kendiniz bozmuşsunuz. Düğünde getirdikleri hediyeleri kullanmayın atın. Beklentiniz olmasın. Sizden uzaktalarmış zaten.
Haklsınız ben bozdum ama düzeltmek için çabaladım da

Faza duygusal bir insanım hiç grim olmadı ya siyah ya da beyaz oldum. Sevdiğimi sevip sevmediğimi sevemiyorum diye borderline mıyım diye düşündü sonra narsist miyi diye sorguladı.
Ben kendini sevmenin geliştirmeye çalışmanın narsizm olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca ne sınırda kişilik bozukluğu olan ne de narsist biri terapiyi kendi önermez, hatalarını düzeltmeye çalışmaz her şeyi geçtim teşhise ancak hekim karar verebilir psikolog bile değil ama bana teşhisi eşim koyuyor.
Koşarak uzaklaşın 😔

Siz neden gidiyorsunuz Ben onu anlamadim? Gitsin Baba evine
Bilmiyorum bu teklif benden çıktı bir kere sonra da dönemedim. Zaten evde tek kalsam daha çok üstelerdim. Şimdi ailem yanımda bazı bazı düşünmekten uzaklaşıyorum

Haklsınız ben bozdum ama düzeltmek için çabaladım da
Şimdi çok üstüne gitmeyin, 1 hafta süre istemiş verin, boşanmak isterse alttan almayın. Yoksa hep böyle gider. En ufak şikayette boşanalım der. Şimdi kolay ama çocuk olunca daha sıkıntılı olur. Olmazsa önünüze bakın.

Şimdi çok üstüne gitmeyin, 1 hafta süre istemiş verin, boşanmak isterse alttan almayın. Yoksa hep böyle gider. En ufak şikayette boşanalım der. Şimdi kolay ama çocuk olunca daha sıkıntılı olur. Olmazsa önünüze bakın.
Maalesef başka alternatifim yok zaten, dinlesin kendini sonuç ne olursa olsun büyütmek ailelerin bilmesi illa ki bir şeyleri eksiltecek.

Tüm konularını okudum...bu adamla ve ailesiyle daha nişanlıyken kimyanız uyuşmamış...Zaten anlaşamıyormuşsunuz ne adamla ne ailesiyle...Evliliğin sorunlu olması normal...Bence cocuk olmadan bütirmelisin çünkü bu adam seni kaldıramıyor

Siz sizi hakli bulan o ailenin çok sorunlu olduğu ve dik durmanız gereken hiçbir mesaja cevap vermemissiniz görmek istemediginiz gerçekler var . Bence bu evlilik düzelir ama tekrar siz bozmak isteyeceksiniz ve mutsuz olacaksınız . Çünkü makul ve mantıklı bakmiyorsunuz
. Malesef çocuk yaptığınız için bence ayrılmayacaksiniz da

Pardon bu adam kim ki sizin annenizden nefret ediyor . Ailenizi istemiyor siz bunu nasıl kabul edip devam etmek için ısrar ediyorsunuz . Eski konunuzda da sizi nasıl aşağıladifini anlatmışsınız . Mazoşist olabilir misiniz merak ettim ? Adam size baya baya psikolojik şiddet uyguluyor

Siz sizi hakli bulan o ailenin çok sorunlu olduğu ve dik durmanız gereken hiçbir mesaja cevap vermemissiniz görmek istemediginiz gerçekler var . Bence bu evlilik düzelir ama tekrar siz bozmak isteyeceksiniz ve mutsuz olacaksınız . Çünkü makul ve mantıklı bakmiyorsunuz
. Malesef çocuk yaptığınız için bence ayrılmayacaksiniz da
Ben kendimi haklı bulamıyorum bazen zira kader motifimidr yoksa kusurlu olanı tercih ederek kurtarıcı olmak mıdır. Eşimi ben seçtim. Nişan atabilirdim atmadım, sevgiliyken ayrılabilirdim ben ayrılmadım. Bu yüzden suçlu psikolojisindeyim. Alışmak sevmekten de zor alıştım ayrılmak zor geliyor. Onu çözülecek problem gibi görmek hatalıydı. Dik durmayı abartmak rest çekmek ve asla dönememek korkutuyor zira yapımda var. Bu sebepten gözarsı edebiliyorum.

Tüm konularını okudum...bu adamla ve ailesiyle daha nişanlıyken kimyanız uyuşmamış...Zaten anlaşamıyormuşsunuz ne adamla ne ailesiyle...Evliliğin sorunlu olması normal...Bence cocuk olmadan bütirmelisin çünkü bu adam seni kaldıramıyor
Aslında eşimle anlaşabiliyorum ama ailesiyle anlaşamıyorum. Fakat zaten ailesi yok anlaşamadığım geçmişi hazmedememem. Kültürleri uygun mu bize değil elbette.

Pardon bu adam kim ki sizin annenizden nefret ediyor . Ailenizi istemiyor siz bunu nasıl kabul edip devam etmek için ısrar ediyorsunuz . Eski konunuzda da sizi nasıl aşağıladifini anlatmışsınız . Mazoşist olabilir misiniz merak ettim ? Adam size baya baya psikolojik şiddet uyguluyor.
Kafasında bir profil var ona uydurmaya çalışıyor. Mazoşist miyim bilmiyorum ama acı çekiyorum

Biz türlü zorlukları ikimiz aştık, evimizi kendimiz emek emek kurduk. 21.yyda boşanmalar çok olağan hale gelse de ben bunu normalleştiremiyorum. Mutluluklarmız da oldu belli başlı tartışmalara tutulup bitirmek ve pişman olmak istemiyorum. Ve bu his beni çabalamaya sürüklüyor. Ne kadar eşim umutsuz vaka olduğunu düşünse de
Eşinizin hayatında biri olabilir mi? Bana sürekli mesajlarınızı okuması normal gelmedi. Eğer peşinden koşarsanız tamamen boşanmak için inatlaşır siz unursamayın hayatınıza devam edin nasıl peşinizden koşuyor

Eşinizin hayatında biri olabilir mi? Bana sürekli mesajlarınızı okuması normal gelmedi. Eğer peşinden koşarsanız tamamen boşanmak için inatlaşır siz unursamayın hayatınıza devam edin nasıl peşinizden koşuyor
Bunu bende sordum saçmalama ne aldatması bu kendime saygısızlık olur dedi.

Ben kendimi haklı bulamıyorum bazen zira kader motifimidr yoksa kusurlu olanı tercih ederek kurtarıcı olmak mıdır. Eşimi ben seçtim. Nişan atabilirdim atmadım, sevgiliyken ayrılabilirdim ben ayrılmadım. Bu yüzden suçlu psikolojisindeyim. Alışmak sevmekten de zor alıştım ayrılmak zor geliyor. Onu çözülecek problem gibi görmek hatalıydı. Dik durmayı abartmak rest çekmek ve asla dönememek korkutuyor zira yapımda var. Bu sebepten gözarsı edebiliyorum.
Eşiniz haklı, sizin uzman yardımı almanız lazım. Kendisi de normal değil, ama tedaviye yanasacagını sanmıyorum, kendisinde kusur görmüyor. Ama siz kurtarılabilirsiniz ona nazaran.

Kafasında bir profil var ona uydurmaya çalışıyor. Mazoşist miyim bilmiyorum ama acı çekiyorum
Bakın gerçekten normal biriyle evli değilsiniz sizin ailenizden nefret etmesi normal değil size söyledikleri de yazdiklarinizdan sizi seven birini görmedim sevmek asla böyle birşey değil . Evet siz bir adamı alıp düzeltmek istemiş siniz ama adam sizin dengenizi alt üst etmiş bence bir destek alın ve olanlara uzaktan bakın

Eski konunuzu okudum.Eşiniz ailesinden ilgi, sevgi görmemiş. Ancak ailesinden sevgi beklentisi var. Onlara karşı onaylanma ihtiyacı var.Anlamadıgım şey şu, annesi babası sonuçta başkası ile evli ve ilgisiz bireyler. Nasıl oluyor da evliliğinizi bu kadar etkileyebiliyor.
Ailenizi sevmeme sebebi, kendi sevgisiz büyüdügü için kıskançlık olabilir.Eşinizin size karşı sözleri gerçekten yaralayıcı. Ne yapsanız ona batmış. Boşanırsanız ciddi şekilde pişman olacak.
Boşanmak istemiyorsanız, eşiniz bence psikologa gitmeli.İçinde sanırım size karşı eziklik duygusu yaşıyor. Bu yüzden sizi ezmeye çalışıyor. Aranızda egitim, maaş farkı çok mu fazla?
Bence şuan sessiz kalın. İletişimi azaltın. Bırakın, boşanalım diyorsa tamam deyin. Bazen bazı şeylerin düzelmesi için dibi görmesi gerek.Tek taraflı sizin çabanızla olmaz. Eşiniz çok agır konuşuyor.Durduk yere siz kaç kez sataşmış.Onunda kendini düzeltmesi gerek.

Boşanırsanız eğer eşiniz istediklerinizi verecek gibi. Niye daha ortada bir şey yokken boşanma çekişmeli olacak gibi dediniz. Hadi siz şunları istiyorum deseniz o da hayır dese, ya da tam tersi olsa neyse.
Gözünü mü korkutmak istediniz.
Gitmek isteyeni tutamazsınız bırakın kendi karar versin. Sürekli dil dökmeyin

Eşiniz haklı, sizin uzman yardımı almanız lazım. Kendisi de normal değil, ama tedaviye yanasacagını sanmıyorum, kendisinde kusur görmüyor. Ama siz kurtarılabilirsiniz ona nazaran.
O da çabalıyormuş ve ben görmüyormuşum. Çift terapisi sebebiyle bir uzmanla görüşmeye başladık ama eşim tek devam etmek istedi. Dün psikologla da görüşmüş. Ona da mutsuzum, karamsarım, paranoyok oldum kafamda bitirdim demiş. Bende bugün görüşüp boşanma konusunda konuştum. İlişkimize bir şans daha vermemizden yana olduğunu söyledi

Boşanırsanız eğer eşiniz istediklerinizi verecek gibi. Niye daha ortada bir şey yokken boşanma çekişmeli olacak gibi dediniz. Hadi siz şunları istiyorum deseniz o da hayır dese, ya da tam tersi olsa neyse.
Gözünü mü korkutmak istediniz.
Gitmek isteyeni tutamazsınız bırakın kendi karar versin. Sürekli dil dökmeyin
Çekişmeli deme sebebim daha 1 yıllık evli olmayışımız galiba yasal olarak 8 ayda uzlaşmalı olmuyormuş yanlış biliyor olabilirim, bilmiyorum. Korkutmak filan değil derdim.

O da çabalıyormuş ve ben görmüyormuşum. Çift terapisi sebebiyle bir uzmanla görüşmeye başladık ama eşim tek devam etmek istedi. Dün psikologla da görüşmüş. Ona da mutsuzum, karamsarım, paranoyok oldum kafamda bitirdim demiş. Bende bugün görüşüp boşanma konusunda konuştum. İlişkimize bir şans daha vermemizden yana olduğunu söyledi
Eşiniz gerçekten profesyonel biri. Önce sizde sorun olduğuna inandırıp kolunuzdan tuttuğu gibi sürüklemiş uzmana, sonra tabi onun ne denli ruh hastası olduğunu öğrenmeyin diye tek devam etme kararı almış, merak etmeyin yakında yarıda bırakır zaten. Derdi iyileşmek değil, sizi zaptetmek.

Back
X