Boşanmak istediğinizi eşinize nasıl söylerdiniz???

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
boşanmaya karar verseydiniz bunu eşinize nasıl söylerdiniz???

evli değilim ama başıma eğer böyle bişi geldiyse zaten bu karar alındıysa arada bi çok şey bitmiş ve bu evliliği kurtaracak hiç bişe kalmamış demektir
konuşmak uzlaşmaya çalışmakta bi işe yaramadıysa eşimin karakterinide biliyorsam
tek çare
onu karşıma alıp boşanma kararını almamı sağlayan sebeplerden başlayabilirimm
eğerki bu durumları telafi etmeye gitmiyorsa iki taraf bu konuşma karşısında
zaten bu evlilik bitmiş demektir
o yüzden söylerkende çokta zorluk çekilmez die düşünüyorum
ama tabi bu karar sadece sizin kararınız sa ve eşiniz kesinlikle karşı isee
tek çare önce konuşup uzlaşmaya varmaya çalışmak olur
baktınız olmuyo net bi şekilde boşanma isteğinizi söylersiniz
çokta fazla dallandırıp budaklandırmaya lafı dolandırmayada gerek yok diye düşünüyorum :delphin:

hmm zor bi soru.. evli olsam ve boşanmaya karar versem, gözüm dönüp kocayı evden kovmadıysam yani sakinsem, heralde önce derin bir nefes alırım, 1-2 saniye bekleyip ben ayrılmak istiyorum derim..
en net ve dolambaçsız yol budur.. sonra da muhtemelen sebepleri konuşulur.. tabii hala koca arkasını dönüp gitmemişse...

hmm zor bi soru.. evli olsam ve boşanmaya karar versem, gözüm dönüp kocayı evden kovmadıysam yani sakinsem, heralde önce derin bir nefes alırım, 1-2 saniye bekleyip ben ayrılmak istiyorum derim..
en net ve dolambaçsız yol budur.. sonra da muhtemelen sebepleri konuşulur.. tabii hala koca arkasını dönüp gitmemişse...

temiz ve net anlatis bravoo canimvereliniortak... bekar olmana ragmen cok guzel aciklamisina.s...
zaten durup dururken rahat batdi diye bosanilmaz:bbo: , ipler kopmusturki artik lanet olsun yuzunu bile gormek istemiyorum diye dusunursun o zamanda ay adamcagazi incitmeden nasil bosanmak istedigimi soylerimdiye dusunmezsin :jeyyar:

burda bence kimin ne yapacağı önemli değil sizin böyle bir sorununuz varsa problemi de biraz genel hatlarıyla paylaşırsanız o zaman daha anlamlı olur.sonuçta ortada bir durum yok ki yorum yapılsın.boşanma nedenine göre tutum da değişir.varsayımlar üzerine konuşmanın bence anlamı yok.örnek olay üzerinden gitmek daha akıllıca olur.

Eşimin gıyabında karar verdiysem ki evliliğimizin iyiyye gitmediğini biliyordur eşim öküz değilse,bekliyordur da bunu benden..
-Artık oturup biraz adam gibi konuşma vakti derdim,alır karşıma konuşurdum.Hele de kesin kararlıysam,gerekçelerimi sıralar,arkasından da dönüşümün olmadığını ve medenice bu işin bitmesi için onun da zorluk çıkarmaması isteğinde olduğumu söylerdim..Çirkinleşirse uzatmaz,hemen çok iyi bir avukat bulur ve daha güçlü bir şekilde kararlılığımı gösterirdim..

annemin evine geldim ,hiç muhatap bile olmadım onunla oda anladı zaten ohhh bir an olsun bile pişman olmadım

bilmiyorumki..Allah o durumlara düşürmesin..:Saruboceq:
ben çok söylerim kavga esnasında seni boşıcam bilmem ne diye..:delphin:
o beni takmıyor sanırım..
takmasında..:hulya:
seviyim ben kocamı..çok seviyim:nazar:

1) aynı evi paylaşıyorsam yüzyüzeyken direk sana birşey söyleyecem derim ne diye sorar yada o aşamaya gelindiyse sormaz bile bende "boşanmak istiyorum" derim ama açıklama yapmam..oda neticede biliyordur sorunları bitmiştir birçok şey açıklamaya gerek yok...ama adamlarında haklı oldukları durumlar vardır bazı bayanlar durduk yerde boşanmayı takmışlardır kafalarına işte o zaman böyle adamlar bir açıklamayı hak ediyordur..
2) eğer durum feci ise ve boşanmayı istiyorsam bu duruma gelindiyse ki kadınlar konuşmayı severler demekki bu duruma gelinmeden önce kadın bir çok kez sorunlara çözüm bulmak için konuşmaya çalışmıştır erkek yanaşmamış kaçmayı tercih etmiş de olabilir bundan dolayıda kadın hep cevapsız ve çözülememiş üzerine çarşaf örtülmüş sorunların içinde de bulabilir kendini hadi gelde bu adamla boşanma kararını konuş böyle tarz adamlara -mail- atılır ..başlangıç olarakda ; seninle bu güne kadar hiç bir sorunumuzu çözemedik bundan sonrada seninle konuşmak istemiyorum direk söylemek gerekirse senden boşanmak istiyorum neden olduğunu bilmek istemezsin biliyorum ama benden sonra ki bir kadıncağızın canını yakmaman ve hatalarından ders alman için sorunları olması gereken çözümleri ve olmayanları kısa ve öz yazardım...ama kısa olacak çünkü hiç bir erkek destan okumaktan hoşlanmaz ...sonundada sakın bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim gibi klişe laflar kullanmam...kullanmayında...bu kadar basit...
3) azılı bir manyaksa kocanız o evde yokken evi terk eder kaçıp dava açarım ...avukatımla muhatap olur ...azılıysa zaten arayı düzeltmek için büyüklerin girmesine gerek yok bu kadının tekrar o eve girdikten sonra güya hani büyükler düzeltiyorya o yaşa gelmiş kendini düzeltmeyen adamı herneyse...kadının ölümü demektir eve tekrar gitmesi..azılılara evi terk edip dava açılır yani

her kavgada ben boşarım herifi tabi sözde allah korusun yoksa.:gitme:
ama gerçekten nasıl söylenir bilemiyorum zor bişey.
zaten boşanmayı düşünüyosan çok sinirlisindir o andada kocan kırgınlığını düşünecek halin yok herhalde
pat diye söylersin boşicam seni diye

boşanmayı dusunmeme sebep ne olur bılemem..
ama oyle bısı olcakkı o anda sadece aklımdan boşanıyom dıcem..
ve uygulayabılcem..
kararı ne sekıldemı derım heralde mum ısıgında romantık bı yemekle demem..
ama guzelce karsıma alıpda nedenlerı ıle acıklar ve cekılırdım..

boşanmaya karar verdiysem zaten eşimle aramda bir çok sorun var demektir.
bu yüzden rahatlıkla söylerdim sanırım.
sonuçta kimse durduk yere pat diye boşanalım demez.

archi katılıyorum sana ...
eger boşanmak istiyorsanız zaten sorunlar boyunuzu ve sabrınızı aşmıştır ...
eş kişi
bu durumun farkındadır ...
ve bende cok kolay soyelyebilirim ...

boşanmaya karar verseydiniz bunu eşinize nasıl söylerdiniz???
şimdi arkadaşım bunu söylemeye gerek yokki boşanma noktasına geldiysen zaten oda bunun farkındadır değilmi?niye stres yapıcamki nasıl sölesem diye ama herşey güllük gülistanlıksa ve sadece tek taraf boşanmayı istiyorsa haa o zaman durum değişir çok zor olur söylemek bence tabii:uhm::uhm::uhm::uhm:

Back
X