Boşanmak istediğinizi eşinize nasıl söylerdiniz???

eeeeeeeescigim, senin esin ile aranda ciddi problemler var dimi, hatta bu nick yeni cunku diger nickin ile burada arkadaslarla aranda ciddi tartismalar ve hatta sizin saygisizliga varan sozleriniz olmustu. esinizle aranizda 10 yas vardi ve esiniz mutahitti. hastalik derecesinde kiskanclik problemleri olan bir adam...eski nizkinizi hatirlayamadim ama sizi hatirliyorum ve yanilmiyorum...bence ne esinin verdigi imkanlardan olmak istiyorsun, nede esin ile olmak....bence once sen secim yapmalisin.. hepsi bir arada olmuyor ne yazikki...ama esin hasta guzelim.bence onu tedaviye ikna et..o zaman her turlu kazanirsin..nacizane fikrim bu..

Ben biraz fesat düşünürüm.
Öncelikle, adıma kayıtlı tüm mal varlığımı başkasının (güvendiğim birinin) üstüne yaparım. (Domuz herif tek kuruşuma ortak olmasın diye) sonra karşısına geçer, "tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. Ben boşanma dilekçesi verdim. Bu iş burada biter." derim.
Mahkemede de tüm mal varlıklarının yarısını çatır çatır alırım. Almayacağım tek şey nafaka olur.
Niye bu kadar kötüyüm, çünkü boşanmaya karar verdiysem karşımdaki beni çok ama çok kırmış, üzmüş, ezmiş ve yıpratmış demektir. Acısını çıkartmam lazım.kötükedihüso

zaten aranızda bişeyler bittiyse nasıl söyliycem diee düşünmene gerek yok canım ..açık açık söyle bitsin..

sebebe göre değişir.. heralde bu istek ona da süpriz olmaz. bu kararı aldığıma göre rahat batmıyor yani.. sorun var ve çözüm önerisini sunarım... hadi artık nufus cüzdanlarımıza bekar yazdıralım. herkes bohçasını toplasın. gidelim burdan derim.

boşanma kararı tıpkı evlilik kararı gibi tek başına alınacak bir karar değil...ben bu kararı tek başıma almam... sevdiğim adama her zaman saygım var şartlar ne olursa olsun... herşeyden evvel sevgime sonsuz saygım var benim...
birşeyler tükenmeye başlamışsa o noktaya beraber gelmişizdir... geldiğimiz o noktayı sorgulamasını isterim... benim bir duygum var... o duyguyu kuvvetle hissetmem gerek ilişkimde... işte bana bu duyguyu artık veremeyen adam bana boşanma kararı aldırır... öncesinde artık eskisi gibi hissetmediğimi duyar benden...kendimden yemektense ikimizin de en yüksek hayrını isterim Allah'tan... zaten kadın kararlı olduktan sonra erkek pek direnemiyor... pes ediyor...

herşey güllük gülistanlıkken
boşanma kararı alınmaz.
bence eşinde farkındadır.

teksenmi düşünüyorsun acaba boşanmayı
eşinde mi düşünüyor.

Allah korusun Allah ım uzak tutsun bizden ama iyice düşünürdüm söylemeden sonra da oturp konuşarak dile getirirdim..

eeeeeeeescigim, senin esin ile aranda ciddi problemler var dimi, hatta bu nick yeni cunku diger nickin ile burada arkadaslarla aranda ciddi tartismalar ve hatta sizin saygisizliga varan sozleriniz olmustu. esinizle aranizda 10 yas vardi ve esiniz mutahitti. hastalik derecesinde kiskanclik problemleri olan bir adam...eski nizkinizi hatirlayamadim ama sizi hatirliyorum ve yanilmiyorum...bence ne esinin verdigi imkanlardan olmak istiyorsun, nede esin ile olmak....bence once sen secim yapmalisin.. hepsi bir arada olmuyor ne yazikki...ama esin hasta guzelim.bence onu tedaviye ikna et..o zaman her turlu kazanirsin..nacizane fikrim bu..

hatırladım konuyu:delphin:

karşısına geçip boşanmak istiyorum deyip sebeğlerini sıralayacaksızın.. lafı dolandırmaya gerek yok

allah korusun.hayatta en sevmediğim kelime boşanma.benden ve herkesten uzak olsun.
ama öyle bişey olursa boşan benden derim direk,dolambaçsız.

ılk olarak buna bekarların yorum yazmasını doğru bulmuyorum çünkü BEKARA ADAM BOŞAMAK KOLAY sözünü unutmayalım bu durumu yaşamayan bilmez boşanmak istiyorum demekle olmuyor bu işler karşı tarafın tepkisi bide çocuk varsa durum daha zor ama anlaşılan sen kararlısın sular bulanmadan da durulmuyor boşanıcam diyip herşey bitmez tabi ki sıkıntı çekiceksin zor günlerin olucak ama şuanki kadar değil

Emin ol seni çok iyi anlıyorum Allah yar ve yardımcın olsun

konu sahibi bir şey yazmamış, sen ayrılmayı mı düşünüyorsun ?

1) aynı evi paylaşıyorsam yüzyüzeyken direk sana birşey söyleyecem derim ne diye sorar yada o aşamaya gelindiyse sormaz bile bende "boşanmak istiyorum" derim ama açıklama yapmam..oda neticede biliyordur sorunları bitmiştir birçok şey açıklamaya gerek yok...ama adamlarında haklı oldukları durumlar vardır bazı bayanlar durduk yerde boşanmayı takmışlardır kafalarına işte o zaman böyle adamlar bir açıklamayı hak ediyordur..
2) eğer durum feci ise ve boşanmayı istiyorsam bu duruma gelindiyse ki kadınlar konuşmayı severler demekki bu duruma gelinmeden önce kadın bir çok kez sorunlara çözüm bulmak için konuşmaya çalışmıştır erkek yanaşmamış kaçmayı tercih etmiş de olabilir bundan dolayıda kadın hep cevapsız ve çözülememiş üzerine çarşaf örtülmüş sorunların içinde de bulabilir kendini hadi gelde bu adamla boşanma kararını konuş böyle tarz adamlara -mail- atılır ..başlangıç olarakda ; seninle bu güne kadar hiç bir sorunumuzu çözemedik bundan sonrada seninle konuşmak istemiyorum direk söylemek gerekirse senden boşanmak istiyorum neden olduğunu bilmek istemezsin biliyorum ama benden sonra ki bir kadıncağızın canını yakmaman ve hatalarından ders alman için sorunları olması gereken çözümleri ve olmayanları kısa ve öz yazardım...ama kısa olacak çünkü hiç bir erkek destan okumaktan hoşlanmaz ...sonundada sakın bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim gibi klişe laflar kullanmam...kullanmayında...bu kadar basit...
3) azılı bir manyaksa kocanız o evde yokken evi terk eder kaçıp dava açarım ...avukatımla muhatap olur ...azılıysa zaten arayı düzeltmek için büyüklerin girmesine gerek yok bu kadının tekrar o eve girdikten sonra güya hani büyükler düzeltiyorya o yaşa gelmiş kendini düzeltmeyen adamı herneyse...kadının ölümü demektir eve tekrar gitmesi..azılılara evi terk edip dava açılır yani

cok güzel açıklık getirmişsin ablacımm saağoll

canım baskasıyla karıstırıyosun büyük ihtimaller çünki eşim müteahhit değil 1. kendi halinde serbest meslekte calısan biri 2.aramızda 10 yas yok yani söyledikleriniz benle pek uyuşmuyor ablacım galiba karıstırdınız

herşey güllük gülistanlıkken
boşanma kararı alınmaz.
bence eşinde farkındadır.

teksenmi düşünüyorsun acaba boşanmayı
eşinde mi düşünüyor.

bu konum sadece sizin düşüncelerinizi almak içindi su an boşanacak durumum yok önceden bu konu acıldı sadece aramızda ve sizin düşüncelerinizi merak ettim

Back
X