Boşanmak istediğinizi eşinize nasıl söylerdiniz???

derdi olan anlatıyor canım zaten.sen neden hep boşanmayla ilgili düşünceleri merakediyorsun.daha önceki konularını hatırlıyorum senin malesef çok çok üzülmüştük sana.diliyorum inşallah sorunların bitmiştir herşey düzelmiştir.ama eğer boşanmayla ilgili şeyleri araştıracak kadar sorunların varsa açık açık yaz.evliliğinle ilgili sorunlarını son anlttığın konunda ortalık karışmıştı kırıcı üzücü talihsiz biçimde son bulmuştu.tekraer tepki alacağın için gerçek sorunlarını yazmıyorsan hata yapıyorsun.bu yazdıkalrımıda lütfen yanlış anlama yaşadıkların çok ağır şeylerdi tamamen iyi niyetimle bu yorumu yapıyorum.

annemlebabamevlılıklerının ılk yıllarında cok sıddetlı kavgalar edıolarmıs hatta babam annemı döverdı bıle.ama bız buyudukten snra yanı ben 6 yaslarındayken snra hıc kavga gürültu olmamaya basladı evde annemle babamcalısıyolardı babammaasıyla bı kooparatıfe ev yaptırıyodu tek daıre ıcın bı 10 senedır ödeme yapıodu heralde dolayısıyla annemın maası ve annanemlerın katkılarıyla gecınıp gıdıyorduk.babam marmarıse gtmıstı çalısmaya derken bıgun geldı ben 11 yasındaydım anneme ben bosanmak ıstıyorum dedı neden olarakda yılların bırıkımı dedı bu arada bu kararla gelmeden 2 ay önce kooparatıfımız bıtmıstı annem kalan son 50 tl taksıtını ödemıstı kurasında 14.katı yukseklık korkusu olan annemkendı ellerıyle cekmıstı.babama telefonda söylemıs ben 14te oturamam 4.katla degıstırımmı dıe sormus babamda degıstırme demıs.ozamandan bellıymıs annemın hıc oturamayacagı.neyse annemde dedı kı babama ayrılık kararında suan sorun yok ortada seneler önce deseydın anlardım ama suan bı sorunumuz kalmadı cocuklar buyudu falan fılan dedı.baska bırısı varsa gıt yasa gelme buraya cocuklara yurtdısında falan derız demıs.babamda senınle olan nıkahımın bana ayak bagı olmasını ıstemıyorum gıbı pişkınce bı cvp vermıs.annemde sımdı gıt boşanmayalım nezaman ıstersen gelırsın demıs aşkından deıl ha bızım ıcın.ama nıkahtan ayrıdıktan 1 saat snra pişmanım barısalım dersen dönmem bılesın demıs.velhasıl boşandılar 2 ay ıcınde bbam gerı döndu yalvarıslar yakarıslar amane fayda laf agızdan cıkmıstı bırkere. annem hayatını bıze adadı yenı bı hayat kurmadı sımdı evlenıp gıdecegım onu yalnız bırakıp nasıl gıdecegımı dusunuyorum.babama gelınce 2.evlılıgını görucu usulu görgusuzun önde gıdenı bı kadınla yaptı bırı 7 yasında bırı 3 yasında ıkı kızı daha oldu.onları cok sevıyorum ama analarından nefret edıorum:) babam mutsuz huzursuz tam rahat edecekken ıkı kucuk cocugun daha sorumlulugunu alarak kara kara dusunuyor.annemse benı ve kardesımı unıversıte mezunu yaptı.bızlere kendı hayatlarımız ıcın gereken destegı verdı.benı mayısta evlendırıyor.belkı hayatında hayat arkadası yok ama mutlu ve huzurlu en azından sımdıden sonra kendısı ıcın yasayabılecegı bır hayatı var.ama annemın bır sözu vardır ne kadar kötu olursa olsun en ıyı koca cocuklarının babasıdırder hep.böle bı konu görunce yazmak ıstedım hıc alakası yok arkadasın actıgı konuyla ama bırden tutamadımkendımı kusura bakmayın nolur.ıyıaksamlar hayırlı kandıller allah dualarınızıkabul etsın

annemlebabamevlılıklerının ılk yıllarında cok sıddetlı kavgalar edıolarmıs hatta babam annemı döverdı bıle.ama bız buyudukten snra yanı ben 6 yaslarındayken snra hıc kavga gürültu olmamaya basladı evde annemle babamcalısıyolardı babammaasıyla bı kooparatıfe ev yaptırıyodu tek daıre ıcın bı 10 senedır ödeme yapıodu heralde dolayısıyla annemın maası ve annanemlerın katkılarıyla gecınıp gıdıyorduk.babam marmarıse gtmıstı çalısmaya derken bıgun geldı ben 11 yasındaydım anneme ben bosanmak ıstıyorum dedı neden olarakda yılların bırıkımı dedı bu arada bu kararla gelmeden 2 ay önce kooparatıfımız bıtmıstı annem kalan son 50 tl taksıtını ödemıstı kurasında 14.katı yukseklık korkusu olan annemkendı ellerıyle cekmıstı.babama telefonda söylemıs ben 14te oturamam 4.katla degıstırımmı dıe sormus babamda degıstırme demıs.ozamandan bellıymıs annemın hıc oturamayacagı.neyse annemde dedı kı babama ayrılık kararında suan sorun yok ortada seneler önce deseydın anlardım ama suan bı sorunumuz kalmadı cocuklar buyudu falan fılan dedı.baska bırısı varsa gıt yasa gelme buraya cocuklara yurtdısında falan derız demıs.babamda senınle olan nıkahımın bana ayak bagı olmasını ıstemıyorum gıbı pişkınce bı cvp vermıs.annemde sımdı gıt boşanmayalım nezaman ıstersen gelırsın demıs aşkından deıl ha bızım ıcın.ama nıkahtan ayrıdıktan 1 saat snra pişmanım barısalım dersen dönmem bılesın demıs.velhasıl boşandılar 2 ay ıcınde bbam gerı döndu yalvarıslar yakarıslar amane fayda laf agızdan cıkmıstı bırkere. annem hayatını bıze adadı yenı bı hayat kurmadı sımdı evlenıp gıdecegım onu yalnız bırakıp nasıl gıdecegımı dusunuyorum.babama gelınce 2.evlılıgını görucu usulu görgusuzun önde gıdenı bı kadınla yaptı bırı 7 yasında bırı 3 yasında ıkı kızı daha oldu.onları cok sevıyorum ama analarından nefret edıorum:) babam mutsuz huzursuz tam rahat edecekken ıkı kucuk cocugun daha sorumlulugunu alarak kara kara dusunuyor.annemse benı ve kardesımı unıversıte mezunu yaptı.bızlere kendı hayatlarımız ıcın gereken destegı verdı.benı mayısta evlendırıyor.belkı hayatında hayat arkadası yok ama mutlu ve huzurlu en azından sımdıden sonra kendısı ıcın yasayabılecegı bır hayatı var.ama annemın bır sözu vardır ne kadar kötu olursa olsun en ıyı koca cocuklarının babasıdırder hep.böle bı konu görunce yazmak ıstedım hıc alakası yok arkadasın actıgı konuyla ama bırden tutamadımkendımı kusura bakmayın nolur.ıyıaksamlar hayırlı kandıller allah dualarınızıkabul etsın
anneni ayakta alkışlıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

derdi olan anlatıyor canım zaten.sen neden hep boşanmayla ilgili düşünceleri merakediyorsun.daha önceki konularını hatırlıyorum senin malesef çok çok üzülmüştük sana.diliyorum inşallah sorunların bitmiştir herşey düzelmiştir.ama eğer boşanmayla ilgili şeyleri araştıracak kadar sorunların varsa açık açık yaz.evliliğinle ilgili sorunlarını son anlttığın konunda ortalık karışmıştı kırıcı üzücü talihsiz biçimde son bulmuştu.tekraer tepki alacağın için gerçek sorunlarını yazmıyorsan hata yapıyorsun.bu yazdıkalrımıda lütfen yanlış anlama yaşadıkların çok ağır şeylerdi tamamen iyi niyetimle bu yorumu yapıyorum.

yok canım yanlıs anlamadım sorman gayet normal evet maalesef ben anlatmak istediklerimi anlatamamıstım veya anlamayanlar olmustu ortam gerilmişti biraz tatsız olmustu bende istemezdim öle olsun ama unuttum bile önemli olan burda paylaşmak .. şimdiki durumuma gelince boşanma söz konusu değil şu anda iyi kötü ilerliyoruz ama ilerde ne olacagını bilemeyizz boşanma eşiğine öncedende olsa gelmiş bi insan olarak düşüncelerinizi merak ettim sadece bi sorunum olsa cekinmem paylasırım yazdıgın için tsk ederim..

evet anneni tebrik etmek lazım gerçektenn

açık açık söylerim kırıcı olmadan sonuçta mutsuzsam ve bu hayat benimse

onunla dünyaya gelmedim ya herkes hür doğmuştur ölümede yanlızs gidecektir

güzelim bir karar vermenin vakti geldi..seni birazda gaza getirmek gerekiyor sanırım bu konuda..bu hayatta herkes yalnızdır ve ayaklarının üstünede durmayı öğrenmen gerekir

alırım karşıma ben ayrılmak istiyorum zorluk çıkarma tek çelsede bitsin derim.:hulya:

Eşimin gıyabında karar verdiysem ki evliliğimizin iyiyye gitmediğini biliyordur eşim öküz değilse,bekliyordur da bunu benden..
-Artık oturup biraz adam gibi konuşma vakti derdim,alır karşıma konuşurdum.Hele de kesin kararlıysam,gerekçelerimi sıralar,arkasından da dönüşümün olmadığını ve medenice bu işin bitmesi için onun da zorluk çıkarmaması isteğinde olduğumu söylerdim..Çirkinleşirse uzatmaz,hemen çok iyi bir avukat bulur ve daha güçlü bir şekilde kararlılığımı gösterirdim..

alkisalkisalkis

Bende boşanma eşiğini gelmiştim daha 1 yıl bile olmadı.Direk söyledim ben senden boşanacam diye bir daha seni görmek istemiyorum demiştim.Ama boşanmadık sonuçta aileler araya girip barıştırdılar vs.
Ama ara sıra hala öyle bir konu olsa eşim bunun imkansız olduğunu söyler durur.Benide kendinide öldürürmüş öyle olursa.Ben pek ciddiye almıyorum söylediklerini ama yaparmı acaba.Çünkü barışmamızın asıl sebebi intihar etmeye kalkmasıydı.Sonra ailelerde ısrarcı olunca bende barıştım.Neyse ben yinede ciddiye almayayım

bnde annemı tebrık edıyorum.çok kötu bısı allah kımseye ayrılık göstermesın en cok cocuklar etkılenıo halıyle.ama sırf cocuklar var dıede mutsuz bır evlılıgı yurutmenın anlamı yok.allah herkese huzurlu gunler gecırebılecegı bır ılk ve son eş nasıp etsın hoşçakalın

ben bunu söyledim hem geçen hafta hem dün.. geçen hafta tamam dedik biraz zaman verelim,
dün ise ben boşanmak istemiyorum diye bir cevap aldım. Nazo isimli arkadaşın yazdığı gibi olacak sanırım çünkü benim aileden de çatlak sesler çıkmaya başladı. ve ben sensiz yaşayamam gibi sözler işitmeye de başladım.. yani bunu eşe söylemek de çözüm değil. insanı öyle bir noktaya getirebiliyorlarki tamamen %100 kendi kabahatleri olan bir olayın yükünü birden bire omuzlarınıza yıkıveriyorlar sanki sadece siz sebep oluyormuşsunuz gibi ayrılığa. ondan sonra kendi kanından canından olan insanların bile kafalarında soru işareti kalıyor bu çocuk herşeye rağmen çırpındı bizim kızımız katı davrandı son bir şans vermedi diye..

ne ne söylicem ya ...öncelikle şöle düşünürüm oturulan evde en çok kimin hakkı geçmişşe o kalmalı diyerekten ya basıp giderim ya defederim evden kocayı ...ayyy neler söylüyorum ben ya allah bilir sonumuzu ama başıma vermesin ...

Back
X