- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
-
Babani da opuyor musun dudagindan ya da ablani, abini, kocanin annesini falan?o zaman bende tacijciyim esimde kizini taciz ediyor ablamda annemde
ben cocukmuyum ..kucukken beni popomdan da opuyodu aylem simdi opuyomu opmuyoBabani da opuyor musun dudagindan ya da ablani, abini, kocanin annesini falan?
Cocuklar da birey. Onlarin da sinirlari var. Opulmez agzindan, poposundan, saglikli da degil. Bizim toplumumuzda yok boyle bir adet Ruslardan almissiniz sacma bir adet bir de normallestirmissiniz. Aferin size.ben cocukmuyum ..kucukken beni popomdan da opuyodu aylem simdi opuyomu opmuyo
Biz dogulularda boyle elimden birsey gelmiyor iki defa kabullenmem dedim hamile halimle kocam beni evden kovdu ikizlerim dogdu 1 aylari gecti oyle gelip aldi biz dogulularda kocanin dedigi kaynananin dedigi olur sesini cikarmaya kalksan oldurulmekle tehtid edilirsin ben kolay seyler yasamadim ceken bilir susmaktan kabullenmekten baska sansim yokAlintilamadan edemedim,
Benim de 5 yasinda kizim var, ben dahil hickimse kizimi dudaklarindan opemez!
Katil olurum!
Nasil normal siradan bir şeymiş gibi yazmissiniz, sizi seven akrabalariniz dudaklarinizdan mi opuyor? Beni opmuyorlar, opemezler, kizimi da opemezler, hicbir sey bunu normallestiremez. Okurken çıldırdım siz nasil tahammul ediyorsunuz?
Bir de kizinizi 2-3 haftada bir goruyormussunuz onlarla yasiyormus, nasil goz yumabiliyorsunuz buna? Siz dunyaya bir birey mi getirdiniz, kaynananiza oyuncak mi dogurdunuz?
kizimi opunce nasil doyucagmi bilmiyorm o yuzden heryernden opuyormCocuklar da birey. Onlarin da sinirlari var. Opulmez agzindan, poposundan, saglikli da degil. Bizim toplumumuzda yok boyle bir adet Ruslardan almissiniz sacma bir adet bir de normallestirmissiniz. Aferin size.
Sallama ya. Daha once de yazdim yorumumda. Bir kere Dogu dedigin yer kocaman bir cografya. Sen neredesin bilmiyorum ama her il ayni degil ve de cesur bayanlar cocuklari icin mucadele veriyor, her seyi goze aliyor. Cocuklarin perisan olduktan sonra sen sag olsan ne olur, annen sag olsa ne olur? Her ana baba evladi icin yasar. Evladi icin yasamayan, onlari oyuncak edenler de ana baba olmasin.Evlerimiz yanyana ama gosterm
Biz dogulularda boyle elimden birsey gelmiyor iki defa kabullenmem dedim hamile halimle kocam beni evden kovdu ikizlerim dogdu 1 aylari gecti oyle gelip aldi biz dogulularda kocanin dedigi kaynananin dedigi olur sesini cikarmaya kalksan oldurulmekle tehtid edilirsin ben kolay seyler yasamadim ceken bilir susmaktan kabullenmekten baska sansim yok
Arada cocuk var diye bosanilmaz mi ? Cocugu dudagindan öptüren bir baba ile yasayarak mutlu mu olacak ? Anne neyse cocuk odur. Kadin ruh hastasi resmen.
Ben olsam bu kayidi silmez, tazminat davasi acar ustune bir de uzaklastirma emri cikartirdim. Kesinlikle cocuk ile ayni ortamda bulunmamali o pis kadin.
Bosan kurtul ay cok sinirlendim bu dengesiz adam ile ömür gecmez[/QUOTE
Kisinin haberi olmadan bu tür kayit yapmak veya yaptirmak yasak
Evet psikolojimi bana esrar içiren kocam bozdu
yahu esrari nerden cikardiniz konuda oyle bisey yok
ben cocukmuyum ..kucukken beni popomdan da opuyodu aylem simdi opuyomu opmuyo
Benim tek sorunum kizimin yanimda olmamasi suan esimle aram duzeldi cok sukur oda kaynanamin doldurmasiyla bozuluyordu hep.. Kaynanamla evlerimiz yanyana onlarla gorusmedigim icin kizimi gostermiyorlar elimden birsey gelmiyor uzaktan konusmasi kolay yasayan bilirSallama ya. Daha once de yazdim yorumumda. Bir kere Dogu dedigin yer kocaman bir cografya. Sen neredesin bilmiyorum ama her il ayni degil ve de cesur bayanlar cocuklari icin mucadele veriyor, her seyi goze aliyor. Cocuklarin perisan olduktan sonra sen sag olsan ne olur, annen sag olsa ne olur? Her ana baba evladi icin yasar. Evladi icin yasamayan, onlari oyuncak edenler de ana baba olmasin.
kizimi opunce nasil doyucagmi bilmiyorm o yuzden heryernden opuyorm
Kocanla iliskin kimseyi ilgilendirmiyor. Pasifligini uzaktan konusmasi kolay gibi cumlelerle ortemezsin. Kocaya degil de evladina onem veren her seyi goze aliyor. Yazik senin cocuguna. Tutturmussun bir koca diye. Cocuk resmen taciz ediliyor ve ilerisi icin cok daha buyuk tehlikelere acik halde.Benim tek sorunum kizimin yanimda olmamasi suan esimle aram duzeldi cok sukur oda kaynanamin doldurmasiyla bozuluyordu hep.. Kaynanamla evlerimiz yanyana onlarla gorusmedigim icin kizimi gostermiyorlar elimden birsey gelmiyor uzaktan konusmasi kolay yasayan bilir
Evlerimiz yanyana ama gosterm
Biz dogulularda boyle elimden birsey gelmiyor iki defa kabullenmem dedim hamile halimle kocam beni evden kovdu ikizlerim dogdu 1 aylari gecti oyle gelip aldi biz dogulularda kocanin dedigi kaynananin dedigi olur sesini cikarmaya kalksan oldurulmekle tehtid edilirsin ben kolay seyler yasamadim ceken bilir susmaktan kabullenmekten baska sansim yok
Cocuk buyudugu zaman annesinden nefret edecek cunku her evlat cocukluklarinda da hatta buyuduklerinde de ailesinin arkasinda oldugunu, kol kanat gerdigini bilmek ister. Ironik bir sekilde cocuk diger kardesimi sevdin beni ise babaannemin halamin ellerine biraktin diyecek ve anneden nefret edecek. Annenin ileride de cocuk ustunde hicbir soz hakki olmayacak. Hele bir de Allah korusun daha baska durumlar olursa sonuc cok daha feci olur... Yazik ya kediler bile yavrulari icin kopeklere, insanlara kafa tutar saldirir.Yapmayin Allah askina şu yasamayan anlamaz, baska sansim yok hikayelerini yazmayin ne olur.
Neymis öldürmekle tehdit ediyormus, sinek mi öldürüyor arkadasim, kolay mi oyle adam öldürmek?
Ayrica ne tatli caniniz varmis, aman basima bisey gelir diye kizinizdan vazgecebilmissiniz, insanlar canını veriyor evladi icin, kolay mi oyle vazgecmek... bi de gelmis esimle aram duzeldi diyorsunuz. Cocugunuzun elinizden alinmasina arka çıkan, oz kizini sahiplenmeyen, ustelik kayinvalidenizin sapık tavırlarına ragmen onlarla birakan adamla mutluyum sorunsuzum seviyorum diyebiliyorsaniz biraz kendinizi sorgulayin, sizin gibi bir anneniz olsun ister miydiniz?
Cocuk buyudugu zaman annesinden nefret edecek cunku her evlat cocukluklarinda da hatta buyuduklerinde de ailesinin arkasinda oldugunu, kol kanat gerdigini bilmek ister. Ironik bir sekilde cocuk diger kardesimi sevdin beni ise babaannemin halamin ellerine biraktin diyecek ve anneden nefret edecek. Annenin ileride de cocuk ustunde hicbir soz hakki olmayacak. Hele bir de Allah korusun daha baska durumlar olursa sonuc cok daha feci olur... Yazik ya kediler bile yavrulari icin kopeklere, insanlara kafa tutar saldirir.
Ama neyseki ikizannesiyim2'nin kocasi ile arasi iyi...
Uzun suredir kimseye bu kadar gicik olmamistim. Cocuklari boyle oyuncak ediyorlar ortada sonra o yavrularin basina her sey geliyor. Bir kedi kadar olamiyor bazi insanlar ya yazik cok uzuluyorum ve su an bu aile yuzunden bir gencimizi kaybettik resmen...Aman kocasiyla arasi bozulmasin da cocuk isi kolay, koca cepte olduktan sonra yenisini yapar
Ay bi de sakin sakin anlatiyorlar sulalececek cocugumun dudaklarini opuyorlar, bana gostermiyorlar, evimiz yanyana 3 haftada bir goruyorum ama kocamla iyiyim cok sukur diye...
Hasta hasta psikolojim bozuldu yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?