- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
-
benim esim mesela genelde annesi benden bisey dediyinde dinlemezYinede ben boşanma nedeni olarak göremiyorum canım bunu.Bende yeğenlerimi arada dudağından öptüğüm oluyor çok canım kaynadığında abartmicak şekilde.
Kaynanası belliki apzı bozuk birşey çekilmez öyleleri ama yapacak birşey yok araya baya bir mesafe koyar halledlir birşekilde
Koca dediğin karısının yanında olacak her zaman ama annesini babasını da atmicak.benim esim
benim esim mesela genelde annesi benden bisey dediyinde dinlemez
canm bazi annelerde ya ben ya esin diyor es bejce o anda esini secmeliKoca dediğin karısının yanında olacak her zaman ama annesini babasını da atmicak.
allaha ne cavap verir o zamanIyi bir avukatla görürüsün, onceki arastirmalarimda cinsel taciz vb durumlarin ispati icin yapilan ses kayitlarinin suc sayilmayacagina, delil olarak kullanilabilecegine dair bilgiler almistim, yine netlestirin.
Esiniz bagimli, kayinvalideniz tacizci, cocugun velayetini almalari ya da sizin refakatiniz disinda gormeleri sozkonusu dahi olamayacaktir.
Elbetteki öyle ama bçyazık kocası karısına da eşinede ne yapacağını bilememiş bence çözülür bu yardımcıları olsun allahcanm bazi annelerde ya ben ya esin diyor es bejce o anda esini secmeli
kayinvalidelerin cogu nedec cadi oluyor acabaElbetteki öyle ama bçyazık kocası karısına da eşinede ne yapacağını bilememiş bence çözülür bu yardımcıları olsun allah
Benimde 5 yasinda kizim var babaannesi halalari dudaktan opuyorlar ben sevgiden diye dusunuyorum benden nefret ediyolar ama cocuklarimi cok seviyolar. Kaynanan oyle bi sey yapiyor diye kocani niye bosuyacaksin. Belki elinde bisry yokkur annesinin eline bakiyor issiz diyasun belki annesi para yardimi yapiyor diye sesini cikaramiyor sana yapilan hakaretlere bisey diyemiyor. Eger kocanin sana olan ilgisizliginden sevgisinden emin degilsen bosan ama cocuga yazik annesiz babasiz buyumek cok zor. Benim kaynanamda elinden geleni yapti kocam beni bosasin diye ama ben 3 cocugum icin idare ettim. Iyikide bosanmamisim suan cok sukur kocam bana karsi duzeldi bagliligi artti. Sen de sabret Allah sabredenlerle beraberdir
Kaynanalarından ne görüyosalar onu uyguluyor canım bazıları.kayinvalidelerin cogu nedec cadi oluyor acaba
allaha ne cavap verir o zaman
rde okudun veya tacijci oldugunuPeki allaha cocugunun babannesinin tacizine ugramasina goz yummasi ve uyusturucu bagimlisi bir babayla buyutulmesi konusunda ne cevap verecek?
nerde okudun uyusdurucu tacizci olduklarniPeki allaha cocugunun babannesinin tacizine ugramasina goz yummasi ve uyusturucu bagimlisi bir babayla buyutulmesi konusunda ne cevap verecek?
nerde okudun uyusdurucu tacizci olduklarni
o zaman bende tacijciyim esimde kizini taciz ediyor ablamda annemdeSiz konuyu okumadiniz mi?
Kayinvalide cocugu dudagindan opuyor,
Adam esrar iciyor ve esine de iciriyor.
Esrari uyusturucudan dudaktan opmeyi tacizden saymiyorsunuz sanirim
o zaman bende tacijciyim esimde kizini taciz ediyor ablamda annemde
Ben de cildirdim gercekten. Boyle insanlar evlenmesin, cocuk da dogurmasin gercekten. Cocuklar ailelerine emanet ve resmen yetiskinlere oyuncak ediliyor.Alintilamadan edemedim,
Benim de 5 yasinda kizim var, ben dahil hickimse kizimi dudaklarindan opemez!
Katil olurum!
Nasil normal siradan bir şeymiş gibi yazmissiniz, sizi seven akrabalariniz dudaklarinizdan mi opuyor? Beni opmuyorlar, opemezler, kizimi da opemezler, hicbir sey bunu normallestiremez. Okurken çıldırdım siz nasil tahammul ediyorsunuz?
Bir de kizinizi 2-3 haftada bir goruyormussunuz onlarla yasiyormus, nasil goz yumabiliyorsunuz buna? Siz dunyaya bir birey mi getirdiniz, kaynananiza oyuncak mi dogurdunuz?
yahu esrari nerden cikardiniz konuda oyle bisey yokOoooo siz baya baya organizesiniz ne desek boş...
Sadece şunu bilin, normal insanlar icin dudaktan opulmek tacizdir. Esrar uyusturucudur, eşin ya da cocugun bu sekilde istismar edilmesi de bosanma sebebidir. Siz maaile birbirinizi dudaktan opuyorsunuz diye bunu herkesin kaldirmasini bekleyemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?