• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istemekte haklimiyim

Eş de bir garip.
Gidip annesine eşim çocuğun dudağından öpmeni istemiyor demesi çok saçma.
İkiziniz kararı gibi uyarıp daha yumuşak söyleyebilirdi. Öpme anne istemiyoruz, sağlığı için şeklinde.

Bana zaten dedi benim içinbir sorun yok sen istemiyorsun sadee ayni kan ayni can öpsun fln diyo

Çocuğu öpüyor diye uzaklaştırma emri mi verecek mahkeme? Tamam çocuğun dudağından öpülmesi hem onun özel alanına saygısızlık, hem sağlıklı değil ama bu hangi mahkemeye uzaklaştırma emri çıkarttırır?

Benim uzaklastirma emri cikarmak için bi cok nedenim var zaten uyusturucu seklinde haplar kullanma çocuğu elinin üstüne vurma cimcikleme

E? Yani? Ne yapsin peki konu sahibi madem bosanmak care degil? Sizin oneriniz ne? Bu yorumunuzla umitsizlige sebep olabilirsiniz konu sahibinde. Evet her gun kocasi tarafindan oldurulen kadinlar var ama kurtulanlar da var. Onlar da sizin mantiginizla baksalardi yardim talep edemez ve yardim alamazlardi.
benim yazdığımı cidden okudunuz mu? ben boşanma yazmış mıyım? tavsiyeler sunan adalete! sığınmayı tavsiye eden arkadaşa boşanmak çare mi demişim sadece ki çare değil evet böyle insanlardan kurtulmak için çare değil... yaşadığım o kadar çok olay var ki ülkemizdeki sözde adaletin hiç bir şekilde yardım edemediği o kadar insan tanıyorum ki bunlardan biri şu an mezarda babası tarafından tacize uğradı polise sığındı polisler inanmadıkları için evine gönderdiler ve babası kızının boğazını kesip öldürdü... sizce çaremiymiş? tabi ki böyle bir aileyle yaşa otur hakkını arama diyemem ama ülkemizde kadın olmak anne olmak çok zor...

Canim benim ikizlerim var dogduklarindan beri kizim kaynanamda kaliyor sozumu dinlemiyor onlara alismis bana gelmiyor bile bazen. 2 hafta bbazen uc hafta
Da bir geliyor halasi bana karsi dolduruyor beni sevmiyorlar surekli esimle arama giriyorlar kac defa bosanmadan dondum onlarla gorusmuyorum uzak tutuyorum kendimi onlardan.
Cocuklarinla arana girmisler, esinle arana girseler ne olur girmeseler ne olur? Diyecek baska bir seyim yok...

Yani kabul et o kadar da normal bir durum depil dinlemek için tel yerleştirmek.Ha insan kafayı yer yapar ama normal değil.

Cocuklarinla arana girmisler, esinle arana girseler ne olur girmeseler ne olur? Diyecek baska bir seyim yok...
Canim ben doguluyum burda dul kalmak cok zor milletin agzini kapatamazsin herkez sana kotu gozle bakar. Ki burda bosamiyorlar nikahlari altinda annenin evinde kaliyorsun. Dava acmak istesen oldurulmekle tehdit ediliyorsun kimse kimsenin ne yasadigini bilemez en azindan kendi evimdeyim ikizlerim yanimda ana evine donsem onlarida benden alirlar mecbur idare ediyorum

benim yazdığımı cidden okudunuz mu? ben boşanma yazmış mıyım? tavsiyeler sunan adalete! sığınmayı tavsiye eden arkadaşa boşanmak çare mi demişim sadece ki çare değil evet böyle insanlardan kurtulmak için çare değil... yaşadığım o kadar çok olay var ki ülkemizdeki sözde adaletin hiç bir şekilde yardım edemediği o kadar insan tanıyorum ki bunlardan biri şu an mezarda babası tarafından tacize uğradı polise sığındı polisler inanmadıkları için evine gönderdiler ve babası kızının boğazını kesip öldürdü... sizce çaremiymiş? tabi ki böyle bir aileyle yaşa otur hakkını arama diyemem ama ülkemizde kadın olmak anne olmak çok zor...
Ben sizinkini okudum keske siz de benimkini okusaydiniz ben size bosanma dediniz demedim zaten. Bosanmak care degil dediginiz icin bosanmak care degilse ne yapsin dedim. Gereksiz laf kalabaligi yapmissiniz. Birileri öluyor ama birileri kurtuluyor. Girisimde bulunacak ki bazilari kurtulabilsin. Siz eve hirsiz gire ya da ailenizden birisi oldurulse nasil olsa ceza almayacak diye sikayet etmez misiniz?

Eger baska seylerde varsa bilememama,
Bende sevgilimi cekisdigimde beni dinlese katil olur heralde, ama onu tabiki de seviyorum. İnsanin sinirle ogluna dertlesmesi cok garip gelmedi ama evet kizardim o ayri.
Esiniz annesine laf geciremiyor olabilir benimde laf anlatamadigim ve hee heee dedigim zamanlar olabilir.
Dudagindan opmesi kotu evet ama bosandiginizda opemeyecek mi? Babasi alip cocugunu gezdirecek kadin yine oper.
Demek istedigim siz zaten haklisiniz ama tek problem anlattiginiz ise kizmanizi hakli buldum ama bosanilacak birsey degil bence.

Dogulu bir hanim kocasindan kacti Istanbul'a geldi hem de hamileyken ve arkadasimla ben ona yardimci olduk bu surecte sonra kendisi bir dikis tutturdu cocugu da buyudu ve su an calisiyor. Evet zor ama basaran cesur kadinlar da cok.
Canim ben doguluyum burda dul kalmak cok zor milletin agzini kapatamazsin herkez sana kotu gozle bakar. Ki burda bosamiyorlar nikahlari altinda annenin evinde kaliyorsun. Dava acmak istesen oldurulmekle tehdit ediliyorsun kimse kimsenin ne yasadigini bilemez en azindan kendi evimdeyim ikizlerim yanimda ana evine donsem onlarida benden alirlar mecbur idare ediyorum

Çocuğunu hala neden haftanın 2 günü kv denen o terbiyesiz sapığın evine gönderiyorsun?
Senin çocuğun üzerinde hak iddia edebilecek cesareti nerden buluyor? Bir taraflarını yırtsa da alamaz çocuğunu senden. Kanunen suç.
Benim çocuğumu benim rızam olmadan haftanın 2 günü almaya cesaret edebilecek kişinin cesedimi çiğnemesi bile yetmez ölürüm gene de vermem.
Hele hele hakkımda bu kadar iğrenç laflar ettiğini duyacağım, yeri göğü birbirine katar rezil ederim o kadını.
Ses kaydından herşeyden haberdar olduğunu kv ye söyle görüşmeyi kes onunla sil gitsin.
Çocuğu da asla verme senin gözetimin altında görsün görecekse de.
O eşin olacak beyefendi de senin yanında olamayacaksa defolsun anasına kocalık yapsın.
Çocukla ilgili konularda sinirm zıplıyor. :KK62:

Dogulu bir hanim kocasindan kacti Istanbul'a geldi hem de hamileyken ve arkadasimla ben ona yardimci olduk bu surecte sonra kendisi bir dikis tutturdu cocugu da buyudu ve su an calisiyor. Evet zor ama basaran cesur kadinlar da cok.
Ben o kadar cesaretli degilim bunun sonrasi da var benim butun ailem burda ben gittikten sonra onlara kotuluk yapmiyacaklari ne malum burdakiler kan dokulmeden durmazlar. Cok sukur atlattim o gunleri suan esimle aram iyi kizimda yanimda olsa baska birsey istemem simdilik SABIR...

Benim uzaklastirma emri cikarmak için bi cok nedenim var zaten uyusturucu seklinde haplar kullanma çocuğu elinin üstüne vurma cimcikleme
Biz seni Türkiye'ye göre değerlendiriyoruz sen burda yaşamıyormuşsun. Almanya'nın yasaları farklıdır, işin içinde uyuşturucu var, senin konularında tek derdin kv öyle dedi, buna küstü, şuna karıştı, kvdeni unut, gerçek soruna odaklan. Git davanı aç, sen de bağımlı mısın?

Ben o kadar cesaretli degilim bunun sonrasi da var benim butun ailem burda ben gittikten sonra onlara kotuluk yapmiyacaklari ne malum burdakiler kan dokulmeden durmazlar. Cok sukur atlattim o gunleri suan esimle aram iyi kizimda yanimda olsa baska birsey istemem simdilik SABIR...
Kan dokulmeden durulmuyorsa senin baban amcan nasil duruyor esine karsi? Torunlari annesi yerine babaannesinde kaliyor ve dudagindan opuluyor. Normal mi karsiliyorlar bunlari?

Aaa okuduklarim karşısında şok oldum. Ne pis kadinmis bee. Ne demek dudaktan öpmek. En nefret ettigim sey yaa. Annesi olarak buna karsi cikman cok normal. Ben olsam bende kiyameti koparirdim. Terbiyesiz kadin isi inada bindirmis bence. Sirf sen karsi çıkıyorsun diye çocuğu almak istiyor gibi

Back
X