- 4 Mart 2012
- 15.552
- 35.994
- 798
- Konu Sahibi temmuzmasali92
Üslup konusunda katılıyorum size. Bazıları bu forumda resmen ebeveyncilik oynuyor..Ne kadar iticisiniz gerçekten. Ben ne o zaman ne de şimdi size özelden msj atmadım ki bizi o zaman dinlemedin şimdi niye soruyorsun diyorsunuz pardon ? Şimdi de kesin şey dersin hep olduğu gibi aaa işine mi gelmedi söylediklerim. Hayır öyle de değil. Gayet kendini ne dediğini bilmeden yapılan konuşma tarzı. Ben sizin çocuğunuz değilim beni bu şekilde azarlayamazsınız. Hata yaptım mı yaptım. Sordum mu sordum gitme dediler mi dediler dinledim mi dinlemedim. Yine sorun yaşadım mı evet yaşadım. Size mi yazdım? Hayır. Cevap verme zorunluluğun var mı ona da hayır. He herkese açık konu isteyen istediğini de yazar evet ama illa yazacaksanızda saygı sınırlarını koruyarak üsluba dikkat ederek yazın. Bu hayatta sonunu bile bile bir hatayı yapan ya da çevresinde uyaranlar olmasına rağmen yine de yapan tek insan değilim sonda olmayacağım NE YAZIK Kİ. İnsan yaşamadan bilemiyor. Dini inancınızı bilmiyorum ama kader diye de bir şey var. Allah akıl vermiş diyeceksiniz evet o da doğru. Akıl vermiş insanların kaderini de çabasına bağlı kılmış ama ben bir şey yapmadım ama ben bile bile bi hataya yürüdüm bedelini de ben ödeyeceğim. En azından şükür diyorum yalvardı yakardı üç ay çocuk diye ama yapmadım. Bir hata yapmıştım kendimi ateşe atmıştım ikincisi kendimi canlı canlı yanarken izlemek olacak dedim. İnsanlar hata yapıyor maalesef hata yaparak öğreniyoruz bir musibet bin nasihatten iyi oluyor. Şimdi şu anki aklımla yaşadıklarımla kim bana aynı binada oturacağım dese asla kabul etme derim yakarsın kendini derim ama dinlerler mi hayır bu hata bugüne kadar yapıldı aynı binaya bile bile giden ne yazık ki ne ilktim ne de son olacağım. Herkes tecrübeli olanları ya da yasamasa bile olacakları öngörenleri dinlemeyecek. Yaşayıp görüp anlayacak ben gibi. Sonra ya çocuk yap gecer masallarına inanıp bi de öyle yakacaklar kendilerini ya da en azından zararın neresinden dönsem kâr deyip dönecekler baba evine benim gibi…
Fakat sizde artık her şeye kader demeyi bırakın.. Bazı şeylere bile bile lades demişsiniz resmen.