Boşanmak istemiyorum 😞

Alın size bu mesaj da kanıtı daha da fazla bişey demiyorum 😉😉😉
İyide "alın size kanıt" dediğin olayla bu olay aynı mı Allah aşkına. İyi oku.

Okuduğunu anlayamadığını farzederek ben açıklayayım bari.

Buradaki arkadaş kendisi boşanmak istemiş hep çünkü kocası hep anasının ağzına bakmış adam da ne yapmış önemli olan burası iyi okumalısın adam bırakmıyor ve bir süre sonra da gözü açılıyor gerçekleri görüyor....

Şimdiii gelelim bu konumuza;
Konu sahibi mağdur taraf ama boşanmak isteyen karşı taraf konu sahibi buna rağmen neyin mücadelesini vermesini bekliyorsun ki.... Ki zaten konu sahibinin kendisi de diyor ki, sessiz kalıyorum tek başına mücadele edemem edersem hatamı kabul etmiş olurum diyor....

Siz ne diyorsunuz;
Kocana düzgünce kibarca msj at konuş onunla....

Konu sahibide diyor ki;
Defalarca konuştum ailesinden korkuyor öyle yetiştirilmiş ailesinin onu sileceğinden korkuyor diyor....

Hâlâ anlaşılmayan bir yer var mı????

Konu sahibi arkadaşım bu yazımda eksik veya fazla birşey varsa düzelt lütfen...

Bana da hiç normal gelmiyor altını biraz eşsem kim bilir neler çıkacak gibi daha neler nelere şahit oldum durumlar normal değil bş şeyler var bence. Eşiminde bi psikoloğa gitmesi gerek farklı bir bağımlılık bu çünkü.Zaten barışma adımını o atarsa şartım bu olacak kesinlikle… O atmazsa bende atamayacağım o zaman da maalesef sonumuz belli. Ve daha üç aylık evliyim 1 yıl dolmadan boşanmada olmuyor 🤦🏻‍♀️
Çekişmeli boşanma da bir yıl şartı yok bildiğim kadarıyla çünkü bir yılı dolmadan bosananlar biliyorum. Ama sizde inat etmeyin. Bazı aileler kendilerine evlat değil köle yetiştiriyorlar maalesef çocuklar bu algidan kolaylıkla çıkamıyorlar aile ne derse haklı sanıp onları dinliyorlar. Zamanla duzelebilecek birşey bu. Siz mesaj yazın buraya yazdığınız gibi. Boşanmak istemiyorum uzaklasalim yuvamızi kurtaralim de. Hiç bir şey kaybetmezsin. Oda seviyorsa değer veriyorsa zaten denersiniz ha istemezse zorla güzellik olmaz der akışına bırakırsınız

Bana da hiç normal gelmiyor altını biraz eşsem kim bilir neler çıkacak gibi daha neler nelere şahit oldum durumlar normal değil bş şeyler var bence. Eşiminde bi psikoloğa gitmesi gerek farklı bir bağımlılık bu çünkü.Zaten barışma adımını o atarsa şartım bu olacak kesinlikle… O atmazsa bende atamayacağım o zaman da maalesef sonumuz belli. Ve daha üç aylık evliyim 1 yıl dolmadan boşanmada olmuyor 🤦🏻‍♀️
Çok üzüldüm gerçekten de. Keşke en başında aynı binayı kabul etmeseydin.

Ne de olsa aldık kızı diyerek ezmeye çalışmışlar. Ama eşini en iyi sen bilirsin okadar seven birisi kimsenin gazına gelmemesi gerekir. Bir anlık öfkeyle gelse de belli bir zaman sonra hatasını anlayıp sana dönmesi gerekir.

Henüz ciddiyetin farkında değil bence. Yada 1 yıl boyunca boşanamayız diyerek rahatlık var içinde...

Ayrıca engeli kaldırması seni merak ediyor ve bir süre sonra sana birseyler yazacak bence...

Senin için çok çok dua edicem inşallah ailesi yüzünden yuvan yıkılmaz ve o evden el ele çıkar gidersiniz ❤️

Çekişmeli boşanma da bir yıl şartı yok bildiğim kadarıyla çünkü bir yılı dolmadan bosananlar biliyorum. Ama sizde inat etmeyin. Bazı aileler kendilerine evlat değil köle yetiştiriyorlar maalesef çocuklar bu algidan kolaylıkla çıkamıyorlar aile ne derse haklı sanıp onları dinliyorlar. Zamanla duzelebilecek birşey bu. Siz mesaj yazın buraya yazdığınız gibi. Boşanmak istemiyorum uzaklasalim yuvamızi kurtaralim de. Hiç bir şey kaybetmezsin. Oda seviyorsa değer veriyorsa zaten denersiniz ha istemezse zorla güzellik olmaz der akışına bırakırsınız
Çekişmeli davalar da insanı ayrı yıpratıyor ve zaten ortalama 1-3 yıl arası sürüyormuş tarafların iddiaların ispatını toplaması vs

Nişanlıyken çok yoktu aslında her evlilik sürecinde olabilecek tarzda şeyler asıl kına da düğünde basladı olaylar ve devam etti hep
Konu sahibi nişanlıyken çok kötü değildi diyorsun ama şöyle bir konu açmışsın nişanlıyken:

Kaynanam Sürekli İlgi İstiyor

Herkes uyarmış seni kaç kurtar kendini bu aileden diye. Hiç umursamamış ve evlenmişsin. Ne bekliyordun ki tam olarak? Nişanlıyken her şeyine karışan, sorun çıkartan kayınvaliden evlenince melek mi olacaktı?

forumda verilen tavsiyeleri dinlemiyorsan neden tekrar başlık açıyorsun?

Ayrıca konu bdvlik Mune Mune

hayır sana değil tabi ki 😂 ben de konu sahibine şansını dene belki düzelir alttan alın birbirinizi konuşun diyorum bekle diyorum hemen boşan olmuyor herkes direk ayrıl boşan diye yazıyoduda payladım 😂
Payladım derken? 😂😂😂 Ay akşam akşam iyi güldürdünüz

Evet yuva kolay kurulmuyor ve kolay yıkılmamalı
Ama ortada bi yuva var mi sizce ?
Eşiniz de boşanmak istiyormuş,iletişim sıfır yazmişsiniz
Eee ne olcak böyle ? Tek başına evli mi kalacaksiniz boşanmamak için ?

O zaman size en güzel tavsiye (!) kaynana ve kocana istedikleri ilgiyi göster,sözlerinden çıkma,her yaptigin şeyi rapor et böylelikle kaynanan seni sever ve boşanmazsin yuvanda yıkılmaz

Söz kimeydi 🙈 bana mı konu sahibine mi başkasına mi 🤣
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Söz banaydı. Ne alaka onu da anlamadım. Boşamaz kocan, korkma dedim, amacı seni yola getirmek dedim sadece. Dalga değil, buz gibi gerçekti. Kendisine attığım beğenmedimlerin hırsını nerden alacağını şaştı. Erkek ateş olacakmış biz su olacakmışız. Vayy. Bizim ateş olmaya hakkımız yok, ömrümüz paşa evladını pışpışlamakla geçecek desene. Ha bi de boşan demek kolay mıymış? Adam boşamış bak. Evler ayrı. Dini nikah puff gitti.

Bu adamdan bir cacık olmaz ama illa ayrılmak istemiyorum diyorsan sessiz kalmanı öneririm. Sen üzerine gittikçe barışmak istedikçe zaten elinin altında gibi hissedip boşanma olayını ayrılmayı tam kavramayabilir. Sessiz kal da biraz o da kaybetme korkusu yaşasın. ama barışırsanız en az 2-3 sene çocuk yapmamanı öneririm. sonra kaynana baskısı ile 2 cocukla evi ayırır ve boşanmak isterse ne olacak?

Benzer durumu yaşayan akraba kizi var. Ustelik 4 aylik bir bebek var. Ama kocası asla arayip sormuyor bosanma davasini da açmış. Kiz da yazık hala barisirız diye bekliyor. Oglan tamamen ailesinin gazında.

Esinizin size sahip cikmasi lazim evliliginizi kurtarmak icin. Sizin bosanmaknistememeniz yetmiyor malesef

Allah yardımcın olsun. Maalesef bu durumu yaşayan tek insan değilsin. İlk zamanlar bizde öyleydik benim kaynanam da sağolsun balayında kendini gösterdi balayimizi zehir etti. Sürekli eşimi arayıp gizli saklı konuşuyorlardı.. ne yazık ki eşimi anaya ataya karşı gelinmez diyerek büyütmüşler eşine saygıda kusur etme dememişler. Eşim beni çok seviyor Allah razı olsun bende onu öyle ama bizde çok boşanma aşamasına geldik yani ben hep istedim bosanalim diye olmadı işte yine barıştık. Son 1 yıldır çok değiştim susmuyorum artık birşey varsa çatır çatır söylüyorum yeter yani bende insanım çünkü. Eşimin de 2 yıldan sonra gözü açıldı. Biz başka şehirde ailesi başka benim ailem başka sehirde.. ailesi kış için bizim şehire geldi ama bizde kalmiyolar. Herşeye karışıyorlar yine. Niye geç yattiniz nerdesiniz disardaydiniz eve gectiniz mi gibi saçma sapan şeyler. En son eşime dedim kararını ver iyi düşün başka bir şehire taşınalim. Sağolsun sonunda beni anladı aiesini de tanıdı..
Allah nasip ederse herşeyi geride bırakıp gitcez başka bir şehire onların gelemeyeceği başka bir şehir e.
Hele ki sen aynı bina da olmaz biran önce eşin aklını başına alsın oradan çıkın. Güzelce mesaj yaz ona anlat duygularını gidelim mutlu olalım yuvamızi kurtaralim de..
Ulaşım yolu yok mu gelemezler mi🤔

Boşanacağız dedi boşanma davası da açmadı bir haftadır iletişim sıfır. Ben normalde çok sessiz kalamam ama bu kez kaldım. Şehir dışına çıktım. Beni engellemişti şimdi kaldırmış falan yine hiç tepki vermiyorum. Şu an annesi ile kalıyor bi yandan anne bi yandan sinsi kız kardeşi Zaten olumlu bi karar alması bu şartlarda çok Zor
Bir süre sessiz kalın. Engeli kaldırmışsa oluru var. Ama Aileniz doğru düşünüyor. Apartmanı ayırmadan sürekli sorun yaşarsınız. Evden gitmişsiniz. Bunun yasal bi sınırı var. Avukatlar bilir bunu ben bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bir süre sessiz kalın. Engeli kaldırmışsa oluru var. Ama Aileniz doğru düşünüyor. Apartmanı ayırmadan sürekli sorun yaşarsınız. Evden gitmişsiniz. Bunun yasal bi sınırı var. Avukatlar bilir bunu ben bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yasal sınır derken nasıl yani benim açımdan sorun mu yaratır bana

Nişanlıyken çok yoktu aslında her evlilik sürecinde olabilecek tarzda şeyler asıl kına da düğünde basladı olaylar ve devam etti hep
Gayet nisanliyken yaşanmış eski konularinizda var ve bilerek evlenmissiniz bu adamdan ne köy olur ne kasaba malesef yanlış karar vermişsiniz ailesine karşı bı kere dik olup evi ayirirsa ne ala böyle devam ederse bu ilişki kölelik yaparsınız ömür boyunca

Back
X