- 15 Haziran 2016
- 7.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.022
- 348
- 39
Sadece kendin için mi pişmansın demiştimYaşasın hiç umurumda bile değil. Körler sağırlar birbirini ağırlar, sosyal medyadan tüm akrabalara bilgi paylaşımı yapılır
Eğitim durumun ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece kendin için mi pişmansın demiştimYaşasın hiç umurumda bile değil. Körler sağırlar birbirini ağırlar, sosyal medyadan tüm akrabalara bilgi paylaşımı yapılır
Evet yani yeniden nikah kiyarlarken fotoğraf falan paylaşırlar, şöyle çiçekli böcekli. Görürsünüz siz de.Yaşasın hiç umurumda bile değil. Körler sağırlar birbirini ağırlar, sosyal medyadan tüm akrabalara bilgi paylaşımı yapılır
Tabii ki hayır, ortaöğretimSadece kendin için mi pişmansın demiştim
Eğitim durumun ne
Bence kocası eski karısıyla barışmaya çalışacak.Siz ve esiniz kac yasinda? Sizin cocugunuz niye sizle yasamiyor? Yazik degil mi ona, anneanne ve dedesiyle yasamak zorunda mi?
Kocanizin simdi bir metresi var mi?
Sizinle de sevgisi bitmiş, devam etmek istemiyor işte. Hatta sizde müşterek çocuk bile yok. Masraflarını karşılatmayı umduğunuz gencecik evladınız var.Ava çıkan ben değilim hayatıma giren bu insan ava çıkmış, adamlar suçlu değil, kadınlar suçlu, siz bence gururun tanımını bilmemekten çok, kadın erkek ayrımına ve eski zihniyetlere sıkışıp kalmışsınız, nice akrabalarım var yuva yuvaysa kimse zarar veremiyor, olamaz mı adamın sevgisi bitmiş ve kadınla iki çocuğu var diye devam etmek zorunda mı? Bizim durumumuz da beni bilen çocuklarla aynı evde oturmak en büyük yanlış oldu, belkide Rabbim kurtardı beni fertleri hiç bitmeyecekti çünkü
Adam bitirmiş derken evliyken bitirmek istedim iki kez seni seviyorum dedi, tüm kabahat adamın, ne diye yetişkin insanların arasına koyarsın beni
İstemiyorum evlenmek için çok emek verdim. Bekleme sırası onda
Adamin şimdi de size olan sevgisi bitmiş,devam etmek zorunda mı?Ava çıkan ben değilim hayatıma giren bu insan av çıkmış, adamlar suçlu değil, kadınlar suçlu, siz bence gururun tanımını bilmemekten çok, kadın erkek ayrımına ve eski zihniyetlere sıkışıp kalmışsınız, nice akrabalarım var yuva yuvaysa kimse zarar veremiyor, olamaz mı adamın sevgisi bitmiş ve kadınla iki çocuğu var diye devam etmek zorunda mı? Bizim durumumuz da beni bilen çocuklarla aynı evde oturmak en büyük yanlış oldu, belkide Rabbim kurtardı beni fertleri hiç bitmeyecekti çünkü
Bu bence kendini avutma seklin biraz.. bknz. Sekil A mutlu degilsin ve senind yuvan yikiliyor.Cici annemi, merak etmeyin benim oğlum var kimseden birşey beklemedim.
Herkes de klişe şeyler yazıp duruyor, ben birbirlerini aldatmalarından sonra 2 yıl görüşmedim beni arayıp bulan oydu diyorum, yuva yıkan ben değilim, ayrıca yuva yıkıp ta çok mutlu olanlar da var
HaklısınBu bence kendini avutma seklin biraz.. bknz. Sekil A mutlu degilsin ve senind yuvan yikiliyor.
Bisey dicemde surekli herkese buyuk konusmayin basiniza filan gelir demissin insanlari korkutmaya calismissin.. ben cok korkarim buyuk konusmaktan mesela.. ciddi ciddi cok korkarim.. ama buraya ben metresim diye konu acinca milletin ne demesini bekliyordun? Soyleneceklerin hosuna gitmeyecegini az cok tahmin edebilirsin bence
Diger sorularima cevap yok mu?Haklısın
Ben sonradan yorumlarda gördüm adam evliyken başlamış birlikteliğiniz. Eee öyle adam için kadın harcamak kolaydır şaşırmadım. Ya fırsatı değerlendir temiz yaşa ya da böyle yaşamaya devam edip hep bırakılacak kadın ol tercih senin. Bir de dua et de yaptıklarının bedeli Ödemiş ol bu kadarlaAdam bitirmiş derken evliyken bitirmek istedim iki kez seni seviyorum dedi, tüm kabahat adamın, ne diye yetişkin insanların arasına koyarsın beni
İstemiyorum evlenmek için çok emek verdim. Bekleme sırası onda