• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istemiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ava çıkan ben değilim hayatıma giren bu insan ava çıkmış, adamlar suçlu değil, kadınlar suçlu, siz bence gururun tanımını bilmemekten çok, kadın erkek ayrımına ve eski zihniyetlere sıkışıp kalmışsınız, nice akrabalarım var yuva yuvaysa kimse zarar veremiyor, olamaz mı adamın sevgisi bitmiş ve kadınla iki çocuğu var diye devam etmek zorunda mı? Bizim durumumuz da beni bilen çocuklarla aynı evde oturmak en büyük yanlış oldu, belkide Rabbim kurtardı beni fertleri hiç bitmeyecekti çünkü
Sizinle de sevgisi bitmiş, devam etmek istemiyor işte. Hatta sizde müşterek çocuk bile yok. Masraflarını karşılatmayı umduğunuz gencecik evladınız var.
Arkadaş gururun kadını erkeği olmaz. 16 yıllık kocam bugün gelip başkasını seviyorum dese ağlarım zırlarım ama boşanırım. Hele aldatılmışsam çok zoruma gider, kocam istemese bile derhal boşanma davası açarım. Modern kadın ayakları yapmayın burada bize. Basbayağı "paralı herif buldum ömrümün sonuna kadar yayılır otururum, çocuğum bile sıkıntı çekmez kafanız var".

Adamın da sıfatları belli ama söylemek istediğimi yazsam anında banlanırım. Sizden daha masum veya suçsuz değil. İkiniz de eşit derecedesiniz ama herkes kendi çocuğundan sorunlu. Siz evladınızın yüzüne bakabiliyorsanız, benim de katkımla bir aile dağıldı ama oh olsun diyorsanız sizinle tartışıp muhatap olmanın alemi yok. Benim de kızlarım var büyük konuşamam. Ama kızlarımdan biri sizin yaptığınızı yapsa annesi olarak kahrolurum bundan eminim.

Özel okulu kendi söyledi ben istemedim yazmışsınız ama asla kabul etmedim ne münasebet benim oğlumun masrafını karşılar da yazmadınız. Yani istemem yan cebime koy olmuş. Siz hem suçlu hem güçlü denen ve insanın hayatında muhatap olmak istemeyeceği birisiniz.

Siz suçlusunuz evet, kadın arayan uçkur derdinde olan adama hayır dememişsiniz, sen nasıl bana böyle bir teklifte bulunursun dememişsiniz. Kadın peşinize düşüp sizi yakalayınca geri çekilmişsiniz. Sanki bana büyük aşk. Niye karısını size tercih eden adamı 2 sene sonra kabul ettiniz? Bize böyle ağzınızı gere gere metresim ne var diyorsunuz da niye oğlunuza diyemiyorsunuz? İlişkim var demekle evli adamla yatıp kalkıyorum demek aynı şey değil.

Biz ne yazsak maşallah 10 katı savunma gücünüz var ama hiç utanma belirtiniz yok.

Adam bitirmiş derken evliyken bitirmek istedim iki kez seni seviyorum dedi, tüm kabahat adamın, ne diye yetişkin insanların arasına koyarsın beni
İstemiyorum evlenmek için çok emek verdim. Bekleme sırası onda

Arkadasim nasil tum kabahat adamin oluyor ya? Onun sozu kanun mu ferman mi, bitirmek istemiyorum iliskiyi diye butun ahlaki degerleri bir kenara koyup metres oldun??

Ama 'secilen' kadinken iyiydi dimi? Egon tatmin oldu, evdekini istemiyordu, sen 'istenen ve secilen' kadindin. Simdi sen istenmeyen kadin konumuna gecince birden adam kabahatli oldu!

Nasilmis istenmemek cicim? Bi de kadin bosanmadi diye laf ediyorsun, burada bosanmam da bosanmam diye tepinirken ustelik.

Evet cok EMEK (!) vermissiniz, adamin bosanmasini saglamissiniz, kolay mi?

Utanmadan bu hikayenin magduruyum ayaklarina yatiyorsun ya, ayip, insanin biraz yuzu kizarir.

Ava çıkan ben değilim hayatıma giren bu insan av çıkmış, adamlar suçlu değil, kadınlar suçlu, siz bence gururun tanımını bilmemekten çok, kadın erkek ayrımına ve eski zihniyetlere sıkışıp kalmışsınız, nice akrabalarım var yuva yuvaysa kimse zarar veremiyor, olamaz mı adamın sevgisi bitmiş ve kadınla iki çocuğu var diye devam etmek zorunda mı? Bizim durumumuz da beni bilen çocuklarla aynı evde oturmak en büyük yanlış oldu, belkide Rabbim kurtardı beni fertleri hiç bitmeyecekti çünkü
Adamin şimdi de size olan sevgisi bitmiş,devam etmek zorunda mı?
Bu kadar basitse, niye bosanmamak için uğraşacaksınız?
Size gelince çok emek verdim oluyor dimi konu.
Beter olun.

18 yasinda olana resit deniyor bknz. Bu cocuk 20 yasinda ki cocuk degil artik. Koskoca insan sana zittir git dediyse bu yasa kadar saygi almamis demektir.. (ki neden dedi sebebi neydi bilemem) ama senden ziyade babasinin agzinin payinj vermesi gerekirdi. Babasinin esi olmandan ziyade bir buyugu ve insan oldugun icin saygi duymasi gerekirdi.. ama ayni sey senin icinde gecerli.. senin ne haddine annesi hakkinda ileri geri konusmak🙄 yaninda miydin hersey olurken? Belki sana yanlis aktarildi nerden biliyorsun?

Bu cocuklar neden anneleriyle degiller?

Ayrica kac yildir evlisinz? Calisiyor musun? Cocugun varmis seninde neden seninle degil?

Cici annemi, merak etmeyin benim oğlum var kimseden birşey beklemedim.
Herkes de klişe şeyler yazıp duruyor, ben birbirlerini aldatmalarından sonra 2 yıl görüşmedim beni arayıp bulan oydu diyorum, yuva yıkan ben değilim, ayrıca yuva yıkıp ta çok mutlu olanlar da var
Bu bence kendini avutma seklin biraz.. bknz. Sekil A mutlu degilsin ve senind yuvan yikiliyor.

Bisey dicemde surekli herkese buyuk konusmayin basiniza filan gelir demissin insanlari korkutmaya calismissin.. ben cok korkarim buyuk konusmaktan mesela.. ciddi ciddi cok korkarim.. ama buraya ben metresim diye konu acinca milletin ne demesini bekliyordun? Soyleneceklerin hosuna gitmeyecegini az cok tahmin edebilirsin bence

Bu bence kendini avutma seklin biraz.. bknz. Sekil A mutlu degilsin ve senind yuvan yikiliyor.

Bisey dicemde surekli herkese buyuk konusmayin basiniza filan gelir demissin insanlari korkutmaya calismissin.. ben cok korkarim buyuk konusmaktan mesela.. ciddi ciddi cok korkarim.. ama buraya ben metresim diye konu acinca milletin ne demesini bekliyordun? Soyleneceklerin hosuna gitmeyecegini az cok tahmin edebilirsin bence
Haklısın

Adam sizi istemiyor, zorla nasıl evli kalacaksınız? 20 küsur yaşlarındaki evlatları reşit oluyor zaten. Bu aşamaya nasıl gelindi anlamadım.

Eşiniz eski eşinden ayrılmadan sizi yedeklemiş.
Size de ben artık onu değil seni istiyorum demiş.
Şimdi size de seni istemiyorum diyor ve yakında başkasını yedekleyecek.
Gururunuz varsa boşanırsınız, yoksa metres olma duygusunu yaşadınız şimdi de aldatılan kadın olma duygusunu yaşarsınız.

Emek verdim diyip durmayın ayrıca ne emeği verdiniz? Boşansın diye adama gaz vermek dışında?

Adam bitirmiş derken evliyken bitirmek istedim iki kez seni seviyorum dedi, tüm kabahat adamın, ne diye yetişkin insanların arasına koyarsın beni
İstemiyorum evlenmek için çok emek verdim. Bekleme sırası onda
Ben sonradan yorumlarda gördüm adam evliyken başlamış birlikteliğiniz. Eee öyle adam için kadın harcamak kolaydır şaşırmadım. Ya fırsatı değerlendir temiz yaşa ya da böyle yaşamaya devam edip hep bırakılacak kadın ol tercih senin. Bir de dua et de yaptıklarının bedeli Ödemiş ol bu kadarla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X