• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istemiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece bunun için mi gerçekten

Evet kendisi sanki iradesi olmayan bir cocuk oldugu icin evli oldugunu bile bile iliskiye basladigi halde sucsuz, asla yuva yikan degil, yanina yaklasan adam suclu, yuvayi elinde tutamayan eski karisi da suclu...Ama kendisi sen kimsin serefsiz evli barkli halinle benimle yakinlasiyorsun diyecek iradeye sahip olamadigi icin sucsuz (!). Yazdiklarinin ozeti bu.

Sanirim bazi seyleri algilayamiyorsunuz. Ilk aldatan kim? Simdiki esiniz. Onlarin evliligine dinamit koyan sizin iliskiniz olmus. Cocuklarda bu yuzden hakli olarak sizi sucluyor. Kadin ihanete ugradiktan sonra artık sadik kalmak istememis olabilir, intikam almak istemiş olabilir. Kadinin ihanetinden once kendiniz ve esinize bakin.
Siz nasil oğlunuzu anneanne ve dedesine biraktiysaniz kadin da babasina birakmis cocuklarini. İkinizde cocuklari başınızdan atip, 20lik gencler gibi dolu dizgin ask yasayacaginizi mi sandiniz?
:((

Bilerek adamla beraber olmuş. Ahlak yok.
Adam karısıyla bir daha denemiş iki sene ayrılık olmuş. Geri döndüğünde tekrar kabul etmesi zaren gurursuz ve akılsız da biri olduğunun ispatı.
Hepsini geçtim bir de kendi oğlunun eğitimini de buna kilitlemeye kalkmış. Babası olmadığım kazık kadar adamı neden ben okutayım?

Aynen oyle. Bir de surekli eski kadinin aldatmasini one surerek kendini aklamaya calismasi...Sen once kendi kapinin onunu supur, baskasinin ahlaki kenarda kalsin.

Bu metres konulari hic sasmiyor siralama soyle:
1) Metres demeyin, asagilamayin (yaptiginin anlami bu)
2) Ben mi sucluyum sadece, adam bana yaklasti (istemiyorum sen evlisin deseydin)
3) Eski karisini sevmiyormus, begenmiyormus, kadin da kocasini elinde tutsaydi bana gelmezdi (ben doyumsuz bir serefsizim demeyecek tabii ki eski karisina camur atacak)
4) Buyuk konusmayin, sizin basiniza da gelebilir (Ahlaki yonu kuvvetli olan kimsenin basina gelmez, irademiz var)
5) Sizin kizinizin basina da gelirse bla bla (Ufacik cocuklari araya karistirmaya da utanmazlar)
6) Banlanma ve kapanis.

Evet kendisi sanki iradesi olmayan bir cocuk oldugu icin evli oldugunu bile bile iliskiye basladigi halde sucsuz, asla yuva yikan degil, yanina yaklasan adam suclu, yuvayi elinde tutamayan eski karisi da suclu...Ama kendisi sen kimsin serefsiz evli barkli halinle benimle yakinlasiyorsun diyecek iradeye sahip olamadigi icin sucsuz (!). Yazdiklarinin ozeti bu.
Yok ben biliyorum zaten neyin ne olduğunu kaç saattir konuşuyoruz da garip hislerim vardır benim, belki birgün anlatma fırsatım olur, öyle bir geldiler bana da deşeyim dedim

Aynen oyle. Bir de surekli eski kadinin aldatmasini one surerek kendini aklamaya calismasi...Sen once kendi kapinin onunu supur, baskasinin ahlaki kenarda kalsin.

2) Ben mi sucluyum sadece, adam bana yaklasti (istemiyorum sen evlisin deseydin)
3) Eski karisini sevmiyormus, begenmiyormus, kadin da kocasini elinde tutsaydi bana gelmezdi (ben doyumsuz bir serefsizim demeyecek tabii ki eski karisina camur atacak)
4) Buyuk konusmayin, sizin basiniza da gelebilir (Ahlaki yonu kuvvetli olan kimsenin basina gelmez, irademiz var)
5) Sizin kizinizin basina da gelirse bla bla (Ufacik cocuklari araya karistirmaya da utanmazlar)
6) Banlanma ve kapanis.
Benim çevrende benzer bir hikaye oldu. Adam iş arkadaşıyla aldattı karısını. Kadın öğrendi kısa süre sonra da beyin kanamasından öldü. İkisi evlenmeye kalktılar çok kısa süre sonra utanmadan. Yetişkin evlatları vardı adamın ayırdılar. Annelerinin ölümüne sebep olduğun biriyle bir araya gelmezsin gelemezsin.
Geçmişteki o iğrençlik eninde sonunda karşına çıkar zaten mutlu olamazsın. Ben inanırım ahla başlayan şeyden hayır gelmez

Insan kendi degerini kendisi belirler. Esinizin gozunde kolayca elde edilebilen bir kadin pozisyonundasiniz bu yuzden kolayca birakabilir de. Cocugunuzu birakip yeni bir hayat kurdugunuz icin maalesef onunda kolayca birakilabilecek, ihmal edilebilecek, umursanmayacak birisi oldugu imajini vermissiniz. Normal sartlar altinda cocugun egitim masrafi oz anne ve babasina aittir. Eger yeni esim calismama izin vermiyor diyorsaniz egitim masraflarinin size dusen kismini odemeli. Ancak annesinin bile bakmadigi cocuga neden yatirim yapsin ki? Kendinizin ve cocugunuzun hayatini konumlandirdiginiz yer en dipte. Bakin kocaniz cocuklarindan vazgecmemis. Ilk vazgectigi kisi ise sizsiniz. Umarim bundan bir ders cikarirsiniz

Değerli arkadaşlar selam,
İkinci evliliğim ve eşimin 20 li yaşlarda iki çocuğu var. İlk etapta kendimiz otururken maddi anlamda aynı evde yaşamaya başladık. Oğlu S*** G (Defol) dedi bir gün sordum sana demedim deyip yalan söyledi , kızı odadan çıkmıyordu ben dışarı çıkıp eve geldiğimde dumanaltı bir ev buluyordum. Yatak odamızı istemeyerek kullanmaya müsaade ettiler. Ayrı ayrı masa hazırlayıp biz yokmuş gibi davrandılar üç ay boyunca. Eşimle tartıştık her seferinde. Her daim onları savundu ve iki kez bitirelim istersen dedim. Seni seviyorum dedi. Çocuklarla bir tartışma yaşandı ve babalarını suçladılar, evlenirken sormadın, buraya geldiniz sormadınız, birisi annesini övüyor diğeri babasına sövüyor. Bende dayanamadım anneniz başka adamla mesajlaştığını size sordu mu dedim. Evden kovulduk. Bir sene kirada oturduk ancak eşim hep beni suçlar nitelikteydi her zaman. Boşanma kararı almış, yorulmuş, yıpranmış. Yüzde elli onlar, yüzde elli sen kabahatlisin dedi. Ve onlarla yaşamaya başladı. Ben bu aşamada boşanmak istemiyorum, yorumlarınızı rica ediyorum.
Neden bosanmak istemiyorsunuz?

6) Banlanma ve kapanis.
Ay benim daha çocuğum da yok üstelik. 😂 Portakaldaki vitamini karıştırdı işin içine. Ama yani kızım olur da böyle bir ahlaksızlık yaparsa kalkıp desinler sen ahlaksızsın, metressin diye. Ağızlarına geleni söylesinler hak etmiştir.

Kadına bir saattir laf anlatmaya çalışıyor, sen oğluna nasıl kıydın pişman değil misin diyor bir arkadaş, kalkmış pişmanım kendim için diyor. Çocuk silmiştir bunu umarım. Üzüldüm valla ne bileyim. Allah anne babanın da hayırlısını versin.

Boşanmaktan başka çaren yok gibi. Çünkü adam bitirmiş yani. Zaten buradaki yek suçlu adam. Yetişkin iki çocuğuna ayrı ev size ayrı ev kurmalıydı. Küçük olsalar birlikte yaşanmalı ama onlar yetişkin.
Neden boşanmak istemiyorsun?

Ayyy adam evliyken girmişsin hayatına. Ne bekliyordun ki? Kimsenin ahı kimse de kalmaz. Belki düzelmen için fırsattır bu ayrılış

Boşanınca tekrar eski karısıyla barışır mı acaba adam? Aklıma geldi şimdi bak, hem çocukları da canı gönülden destekler anneleriyle birlikte yaşayacaklar ne de olsa yeniden.

Boşanmaktan başka çaren yok gibi. Çünkü adam bitirmiş yani. Zaten buradaki yek suçlu adam. Yetişkin iki çocuğuna ayrı ev size ayrı ev kurmalıydı. Küçük olsalar birlikte yaşanmalı ama onlar yetişkin.
Neden boşanmak istemiyorsun?
Adam bitirmiş derken evliyken bitirmek istedim iki kez seni seviyorum dedi, tüm kabahat adamın, ne diye yetişkin insanların arasına koyarsın beni
İstemiyorum evlenmek için çok emek verdim. Bekleme sırası onda

Boşanınca tekrar eski karısıyla barışır mı acaba adam? Aklıma geldi şimdi bak, hem çocukları da canı gönülden destekler anneleriyle birlikte yaşayacaklar ne de olsa yeniden.
Yaşasın hiç umurumda bile değil. Körler sağırlar birbirini ağırlar, sosyal medyadan tüm akrabalara bilgi paylaşımı yapılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X