- 25 Temmuz 2013
- 13.196
- 53.793
- 798
Allah bizlere kullanalım diye akıl vermiştir diyorum ben de. İsraf günahtır diyorum. Aklımızı israf etmeyelim.Beddua ederim demiyorum, belki dedim. Düşmez kalkmaz bir Allahtır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bizlere kullanalım diye akıl vermiştir diyorum ben de. İsraf günahtır diyorum. Aklımızı israf etmeyelim.Beddua ederim demiyorum, belki dedim. Düşmez kalkmaz bir Allahtır.
Siz gerçekten anlayıp hak vereceğini mi düşünüyorsunuz bu kadının?Bak anne olduğum için senin evladına kıyamadım, sen nasıl elin evlatlarına kıydın peki
O çocuklar bugün sana bunları yapıyorsa babalarına böyle davranıyorsa bunun sebeplerinden biri de sen değilmisin, çocukları bu hale siz getirdiniz, o çocukların suçu neydi, kendi evladına haksızlık ettin de onlara etmedin mi?
Yani?Sadece haksızlık eden ben değilim
Hangi kadınınSiz gerçekten anlayıp hak vereceğini mi düşünüyorsunuz bu kadının?
Ava çıkan ben değilim hayatıma giren bu insan ava çıkmış, adamlar suçlu değil, kadınlar suçlu, siz bence gururun tanımını bilmemekten çok, kadın erkek ayrımına ve eski zihniyetlere sıkışıp kalmışsınız, nice akrabalarım var yuva yuvaysa kimse zarar veremiyor, olamaz mı adamın sevgisi bitmiş ve kadınla iki çocuğu var diye devam etmek zorunda mı? Bizim durumumuz da beni bilen çocuklarla aynı evde oturmak en büyük yanlış oldu, belkide Rabbim kurtardı beni fertleri hiç bitmeyecekti çünkü
Pişmanım kendimi bu kadar zorlu bir yaşama maruz bıraktığım içinYani?
Bu seni daha mı az suçsuz yapıyor
Sen aslında pişmansın da kuyruğu dik tutma mücadelesindesin sanki
Sizin allahinizi yeni icat ettiler herhalde. Metres allahiAllahın izniyle tabiii ki neden olmasın Allah bizi bizden daha iyi bilir, senin düşüncen senin yorumun istediğini yaz, dua ve beddua herkes içindir
Kaç saattir ağzıma geleni söyledim gık demedi, taş olsa çatlardı, bunun sebebi pişkinlik değil pişmanlık olabilir benceSiz gerçekten anlayıp hak vereceğini mi düşünüyorsunuz bu kadının?
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler ilahi adalet siz bulmuş. Mutlu olamayın inşallah ikiniz deHanımefendi biliyordum aynı işyerinde çalışıyorduk, çıkışlarda kahve içip sohbet ediyorduk. O benim ben onun dertlerini dinliyorduk. En büyük kabahat bende mi?
Tövbe estağfurullahSizin allahinizi yeni icat ettiler herhalde. Metres allahi![]()
Size kadın dedim ama alınmadınız umarım.Hangi kadının
Ayrıca annesinin aldatmasına gelene kadar siz kendiniz de aldatılma işinin içindesiniz. Annelerinin namusuna gelen kadar kendi namusunuza bakın siz.Ben daha bu lafı demeden oğlu S*** G (Defol) dedi bana mı dedin dedim telefondayım dedi telefonu da şsrjdaydı.
Allah büyük nice adilik yapıp hayatına çok iyi şekilde devam eden insanlar dolu dünya, iyi ki bu klişe sözleri biliyorsunuz da kullanıyorsunuzYuva yıkanın yuvası olmaz derler ilahi adalet siz bulmuş. Mutlu olamadım inşallah ikiniz de
Sadece bunun için mi gerçektenPişmanım kendimi bu kadar zorlu bir yaşama maruz bıraktığım için
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler ilahi adalet siz bulmuş. Mutlu olamadım inşallah ikiniz de
E sizin yaptığınız da epey adice. Böyle insanlar da asla iç huzurunu bulamaz. Ne yaparsanız yapın kaç sene geçerseniz geçen yuva yakan bir metres olacaksınız.Allah büyük nice adilik yapıp hayatına çok iyi şekilde devam eden insanlar dolu dünya, iyi ki bu klişe sözleri biliyorsunuz da kullanıyorsunuz
Bakın işte yazmış, pişman ama çocuklar için değil, kendi hayatı için pişman. Kendisinden başkasını düşünemez.Kaç saattir ağzıma geleni söyledim gık demedi, taş olsa çatlardı, bunun sebebi pişkinlik değil pişmanlık olabilir bence
Çok tükürmüş hangi birini yalasın gibi…..
Ve ben gerçekten çok üzüldüm çocuğuna hatta adamın çocuklarından daha çok üzüldüm
Çok fazla açıkla yapmak istemiyorum, anlıyor musunuz beni
BiliyorumAyrıca annesinin aldatmasına gelene kadar siz kendiniz de aldatılma işinin içindesiniz. Annelerinin namusuna gelen kadar kendi namusunuza bakın siz.
Bilerek adamla beraber olmuş. Ahlak yok.Khomyuk sizin yorumlarinizi sevdigim icin alintiladim. Hadi once asik olup sonra evli oldugunu ogrenenler var ama evli oldugunu bildigi halde yanina yaklasmaya calisan serefsiz adama yol verip olay cikaracagina , bir de onunla iliskiye baslamak kacinci seviye metreslik oluyor ben bilmiyorum?
Ne ahlaki ne toplumsal ne vicdani acidan hicbir sekilde kabul edilebilir bir durum degil. Tabii ki kimse saygi duymaz bu durumda ikisine de, adamin cocuklari da dahil buna.