• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istemiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak anne olduğum için senin evladına kıyamadım, sen nasıl elin evlatlarına kıydın peki
O çocuklar bugün sana bunları yapıyorsa babalarına böyle davranıyorsa bunun sebeplerinden biri de sen değilmisin, çocukları bu hale siz getirdiniz, o çocukların suçu neydi, kendi evladına haksızlık ettin de onlara etmedin mi?
Siz gerçekten anlayıp hak vereceğini mi düşünüyorsunuz bu kadının?

Ava çıkan ben değilim hayatıma giren bu insan ava çıkmış, adamlar suçlu değil, kadınlar suçlu, siz bence gururun tanımını bilmemekten çok, kadın erkek ayrımına ve eski zihniyetlere sıkışıp kalmışsınız, nice akrabalarım var yuva yuvaysa kimse zarar veremiyor, olamaz mı adamın sevgisi bitmiş ve kadınla iki çocuğu var diye devam etmek zorunda mı? Bizim durumumuz da beni bilen çocuklarla aynı evde oturmak en büyük yanlış oldu, belkide Rabbim kurtardı beni fertleri hiç bitmeyecekti çünkü

Mutsuzsa adam once bosasin karisini bi zahmet sonra kiminle beraber olursa olsun. Adamin karisini aldatan bir serefsiz olmasi, kadinin metres oldugu gercegini degistirmiyor, sucunu da azaltmiyor. Ikiniz de birbirinizi bulmussunuz, layikinizi da bulmussunuz aslinda. Keske bosanmayip birbirinizin basini yeseniz 🤣

Bi de en cok guvendigim kisi o oldugu icin evlendim demissiniz. Bugun bu konuya iyi guldum. Insan metres olunca en cok guvenebilecegi olarak elinde sadece karisini aldatan bir ahlak yoksunu kaliyor demek ki

Siz gerçekten anlayıp hak vereceğini mi düşünüyorsunuz bu kadının?
Kaç saattir ağzıma geleni söyledim gık demedi, taş olsa çatlardı, bunun sebebi pişkinlik değil pişmanlık olabilir bence
Çok tükürmüş hangi birini yalasın gibi…..
Ve ben gerçekten çok üzüldüm çocuğuna hatta adamın çocuklarından daha çok üzüldüm
Çok fazla açıkla yapmak istemiyorum, anlıyor musunuz beni

Hanımefendi biliyordum aynı işyerinde çalışıyorduk, çıkışlarda kahve içip sohbet ediyorduk. O benim ben onun dertlerini dinliyorduk. En büyük kabahat bende mi?
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler ilahi adalet siz bulmuş. Mutlu olamayın inşallah ikiniz de

Son düzenleme:
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler ilahi adalet siz bulmuş. Mutlu olamadım inşallah ikiniz de
Allah büyük nice adilik yapıp hayatına çok iyi şekilde devam eden insanlar dolu dünya, iyi ki bu klişe sözleri biliyorsunuz da kullanıyorsunuz

Sanirim bazi seyleri algilayamiyorsunuz. Ilk aldatan kim? Simdiki esiniz. Onlarin evliligine dinamit koyan sizin iliskiniz olmus. Cocuklarda bu yuzden hakli olarak sizi sucluyor. Kadin ihanete ugradiktan sonra artık sadik kalmak istememis olabilir, intikam almak istemiş olabilir. Kadinin ihanetinden once kendiniz ve esinize bakin.
Siz nasil oğlunuzu anneanne ve dedesine biraktiysaniz kadin da babasina birakmis cocuklarini. İkinizde cocuklari başınızdan atip, 20lik gencler gibi dolu dizgin ask yasayacaginizi mi sandiniz?

Yuva yıkanın yuvası olmaz derler ilahi adalet siz bulmuş. Mutlu olamadım inşallah ikiniz de

Khomyuk sizin yorumlarinizi sevdigim icin alintiladim. Hadi once asik olup sonra evli oldugunu ogrenenler var ama evli oldugunu bildigi halde yanina yaklasmaya calisan serefsiz adama yol verip olay cikaracagina , bir de onunla iliskiye baslamak kacinci seviye metreslik oluyor ben bilmiyorum?

Ne ahlaki ne toplumsal ne vicdani acidan hicbir sekilde kabul edilebilir bir durum degil. Tabii ki kimse saygi duymaz bu durumda ikisine de, adamin cocuklari da dahil buna.

Allah büyük nice adilik yapıp hayatına çok iyi şekilde devam eden insanlar dolu dünya, iyi ki bu klişe sözleri biliyorsunuz da kullanıyorsunuz
E sizin yaptığınız da epey adice. Böyle insanlar da asla iç huzurunu bulamaz. Ne yaparsanız yapın kaç sene geçerseniz geçen yuva yakan bir metres olacaksınız.

Kaç saattir ağzıma geleni söyledim gık demedi, taş olsa çatlardı, bunun sebebi pişkinlik değil pişmanlık olabilir bence
Çok tükürmüş hangi birini yalasın gibi…..
Ve ben gerçekten çok üzüldüm çocuğuna hatta adamın çocuklarından daha çok üzüldüm
Çok fazla açıkla yapmak istemiyorum, anlıyor musunuz beni
Bakın işte yazmış, pişman ama çocuklar için değil, kendi hayatı için pişman. Kendisinden başkasını düşünemez.

Khomyuk sizin yorumlarinizi sevdigim icin alintiladim. Hadi once asik olup sonra evli oldugunu ogrenenler var ama evli oldugunu bildigi halde yanina yaklasmaya calisan serefsiz adama yol verip olay cikaracagina , bir de onunla iliskiye baslamak kacinci seviye metreslik oluyor ben bilmiyorum?

Ne ahlaki ne toplumsal ne vicdani acidan hicbir sekilde kabul edilebilir bir durum degil. Tabii ki kimse saygi duymaz bu durumda ikisine de, adamin cocuklari da dahil buna.
Bilerek adamla beraber olmuş. Ahlak yok.
Adam karısıyla bir daha denemiş iki sene ayrılık olmuş. Geri döndüğünde tekrar kabul etmesi zaren gurursuz ve akılsız da biri olduğunun ispatı.
Hepsini geçtim bir de kendi oğlunun eğitimini de buna kilitlemeye kalkmış. Babası olmadığım kazık kadar adamı neden ben okutayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X