• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istemiyorum hazır değilim

Jerenx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
23
0
36
Dünya
O kadar yalnız mutsuz ve çaresizim ki . 8 yıldır evliyim eşimle 12 yıldır da beraberiz şimdi benden boşanmak istiyo ama ben şu an buna hiç hazır değilim onu seviyorum onsuz bi hayat düşünemiyorum herşey bir anda tepetaklak oldu hayatımın yönü tamamen değişti inanamıyorum yaşadıklarıma aklımı yitiricekmiş gibiyim üstelik hiç arkadaşım yok bütün hayatımı eşime endeksli yaşadım merkeze koydum şu anda yapayalnızım ne yapacağımı bilmiyorum boşanırsam ne yapıcam bilmiyorum

O kadar yalnız mutsuz ve çaresizim ki . 8 yıldır evliyim eşimle 12 yıldır da beraberiz şimdi benden boşanmak istiyo ama ben şu an buna hiç hazır değilim onu seviyorum onsuz bi hayat düşünemiyorum herşey bir anda tepetaklak oldu hayatımın yönü tamamen değişti inanamıyorum yaşadıklarıma aklımı yitiricekmiş gibiyim üstelik hiç arkadaşım yok bütün hayatımı eşime endeksli yaşadım merkeze koydum şu anda yapayalnızım ne yapacağımı bilmiyorum boşanırsam ne yapıcam bilmiyorum

Allah yardimciniz olsun da neden esiniz bosanmak istiyor? Sebep ne ya? Uff cok üzülüyorum böyle seylere :KK42:

Eşin kararlı mı yoksa bazı şeylerin değişmesi için blöf mü yapıyor?
Bir süre ayrı kalsanız, özendiği hayatı yaşayıp değerlendirse.
Hayat işte, yarın ne getirip ne götüreceğini bilmiyoruz.
Hakkınızda hayırlısı olur İnşallah.

Canim Allah yardımcın olsun:(bosanmak zor bir süreç eğer ayrılmak istemiyorsan evlilik terapisine gidin..yada süslen kendine bak bakımlı ol eşini bağla kendine hazır değilsen bosandiktan sonra bulanima girersin..

Yapacak bi sey yok adam kararli,
alisacaksin zamanla. Uzman destegi al. Baska kadin durumu galiba??

Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş

Bizim ilişkimiz hep inişli çıkışlıydı zaten onun evliliğe uymayan bazı hareketleri benim onu sürekli uyarma ihtiyacı hissetmeme sebep oluyodu çok kolay yalan söylemesi güvenimi sürekli sarsıp durdu güven diye bişey kalmadı paranoyak olup çıktım

4 yıldır benim işimden dolayı doğuda köydeydik tayin isticez izmire yerleştik ev almıştık kredisi devam ediyo dayadık döşedik iki buçuk aydır izmirdeyiz geldiğimizden beri tadımız yok eşim evden çalışıyodu izmire dönünce iyi bi işe başladı arkadaşıyla can dostunuda yanına aldırdı baya hareketli bi yerde çalışıyo şu an ve çok değişti anlatamam

Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş

Boşanmak çok zor bir süreç. Özellikle biz kadınlar daha ağır yaşıyoruz ve atlatiyoruz bu durumu maalesef. . Ama bakınız sonuçta atlatiyoruz. . Erkeklerin bu konuda özgüveni ve yeni hayata adapte olabilme yeteneği bizden daha fazla.. alışkanlıklardan kopmak bize zor geliyor. Ama yapabilir yeni bir hayata alisabilirsiniz. . Sizi istemediğini sevmediğini soyleyen bir adamla ne işiniz var. Defolsun gitsin. Siz kendiniz güçlü olun. Ondan kopamayacaginizi hissettirmeyin egosi daha fazla tavan yapmasın beyefendinin.. once buna kendinizi inandirin. Sonra beyefendi sizi kaybetmekren korkuo bu kararindan vazgecebilir ya da kararindan vazgeçmez ama kendinizi inandirdiginiz ve kendinize guvendiginiz için cok rahat yol verirsiniz..
kimse vazgecilmez degildir, kimse sizden değerli degildir. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Artık bencil olucam ne kadar yaşayacağımız belli değil ne istersem ööle yapıcam ööle yaşıcam bıktım artık deyip duruyo

Çok acizleşiyorum kafam allak bullak dönsün diye yalvardım alt üst oldum yapayalnız hissediyorum o çok kolay adapte oldu ama ben bittim

Sanırım sinir hastası oldum çok acaip davranıyorum sürekli ağlıyorum kendi kendime konuşup kafamı duvarlara vurasım geliyo

Ve hiç bööle mutsuz biri değildim karınca yürüse gülerim neşem kalmadı

.üzüldüm sizin için kafasında bıtırmıs bırseylerı boyle dedıgıne gore:( yazık degılmı ama ya kac yıl olmus evlılgnız..

8 yıllık evlilikte eminim boşnmak için çok sebep vardı da görmezden gelmişsin...böyle adamlar kendini belli ediyor
sen bunu görüp paranoyaya bağlamışsın ama
baştan sen bırakıcaktın...güven duymadığın adamla hayat geçmez...düzelir diye ummuşsundur hep eminim ama bak boşaymış..dediğim gibi adam zaten çok fire vermiştir sen görmezden gelmişsindir..
bırakıcaksın gitsin,sudan çıkmış balığıa dönsün...

Back
X