• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istemiyorum hazır değilim

Bir süre gitti evden 10 gün kadar çok zor zamanlardı çıldıracak gibiydim yalvardım dön dedim ne istersen yap yeterki yanımda ol dedim bu kadar acizliğin farkındayım ama yaşadıklarım yetti bana çok kötüydüm döndü bi ton şartla şurtla tamam dedim ama mutlu olamadım her an eziyet ediyo gibi insan içinde azarlamaları cabası ama ne yaptığını bilmemek çıldırttı artık beni telefonuna bakmak istedim bakamazsın deyip aldı elimden çekti işe gitti öğlen aradı olmicak boşanıyoruz yeter artık dedi akşam gelicek ben yine yalvarıcam biliyorum

30 yaşındayım 18 yaşımdan beri onunla birlikteyim herşeyi onunla yaptım tek bi hayatı düşünemiyorum kendiside diyo onun uydusu gibiydim

Önce bir toparlan canım böyle gitmez psikolog git gerekirse ilaç tedavisi al biraz düşüncelerin hafiflesin.Kendine çeki düzen ver bakımlı güçlü ol koyverme kendini.Üstüne gitme rahat olmaya çalış karışmıyormuş gibi davran ama ilgili ol.Hakkında hayırlısı olsun:KK14:

Etrafımda beni toparlayıp kaldıracak kafamı dağıtacak arkadaşım dostumda yok yapayalnız kaldım

Esinin bpsanmak istedigini sanmiyorum. Semi iyice korkutup istedigi Gibi at kosturmak istiyor olabilir

Psikyatra gidicem zaten en kısa zamanda çünkü benden eser kalmadı sıyırdım resmen

Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
Bunları diyen adamdan bir cacık olmaz.
Ah ne güzel şeyler şu uyku ilaçları , antidepresan ...

Çocuğunuz filan yok mu ?

Simdi boyle hissediyosun canim gecicek zamanla cok mutlu olucaksin bu uzuldugun gunler icinde cok pismaan olucaksin neden kimsen yokmuski ven burdayim ne zaman istersen yanindayim lutfen yalvarma esine ha yalvarmissin ha ozguvenli olmussun giden gider kalan kalir hic degilse sen dimdik ol. Cocugunuz varmiydi

Psikyatra gidicem zaten en kısa zamanda çünkü benden eser kalmadı sıyırdım resmen
Kesinlikle kesinlikle destek aliyosun hemen.bu evliliklerde yapilan buyuk hatalardan biri tabiki kocamizi cok sevmeli hayatimizda onemli biyere koymaliyiz ama yalniz kalip ondan baskasi olmayacak kadar degil.belkide sosyallesmediginden hayatini ona adadigindan bunaldi bu kadar ayni seyi omdan istedin sende.eski dostundami yok disari cik gez dolas haber verme bak nasil kiymetli oluyosun.simdi istedigi gibi atini kosturuyo nasilsa evde yalvaran biri oldugu icin.birak istemiyorum sevmiyorum diyen adama niye yalvariyosun.seninki aliskanlik olmus korku olmus.gecicek bak inanki gecicek ama hemen bi doktora git hemen yarin

Anlattiklarina göre maalesef esin saglam birisi degil.
12 seneni gecirmissin ama böyle bi insanla bir ömür boyu yaslanacabilecek misin bunu bi düsün.
Sana deger vermeyene bu yalvaris niye?

Neden yalvarıyorsunuz ki? Bir süre düşüneyim bakalım ben de boşanmayı istiyor muyum diyin.
O sürede soğuk davranın ve gerçekten onsuz bir hayatın nasıl olacağını düşünün. Sizi herkes içinde aşağılayan, sıkıldığını sevmediğini söyleyen bir adamın sizi hakedip etmediğini düşünün. Böyle davranan adamların da hayatında ya da aklında başka bir kadın oluyor genelde, günahları boynuna(bu benim gördüğüm)
Siz bir hata yapmadınız, kolay kolay da ipleri eline vermeyin. Boşanmak öyle kolay değil,,,,,

Neden yalvarıyorsunuz ki? Bir süre düşüneyim bakalım ben de boşanmayı istiyor muyum diyin.
O sürede soğuk davranın ve gerçekten onsuz bir hayatın nasıl olacağını düşünün. Sizi herkes içinde aşağılayan, sıkıldığını sevmediğini söyleyen bir adamın sizi hakedip etmediğini düşünün. Böyle davranan adamların da hayatında ya da aklında başka bir kadın oluyor genelde, günahları boynuna(bu benim gördüğüm)
Siz bir hata yapmadınız, kolay kolay da ipleri eline vermeyin. Boşanmak öyle kolay değil,,,,,

Bir süre gitti evden 10 gün kadar çok zor zamanlardı çıldıracak gibiydim yalvardım dön dedim ne istersen yap yeterki yanımda ol dedim bu kadar acizliğin farkındayım ama yaşadıklarım yetti bana çok kötüydüm döndü bi ton şartla şurtla tamam dedim ama mutlu olamadım her an eziyet ediyo gibi insan içinde azarlamaları cabası ama ne yaptığını bilmemek çıldırttı artık beni telefonuna bakmak istedim bakamazsın deyip aldı elimden çekti işe gitti öğlen aradı olmicak boşanıyoruz yeter artık dedi akşam gelicek ben yine yalvarıcam biliyorum
Telefon saklamalar, hızlı yaşantı vs bunların altından bir kadın cıkacakmış hissi uyandırdı bende.

Siz hic süphelenmediniz mi?

Bence de bu işte başka bir kadın vardır . Yoksa benim bildiğim erkekler düzen meraklısıdır .
Kolay kolay bozmak istemezler .

O kadar yalnız mutsuz ve çaresizim ki . 8 yıldır evliyim eşimle 12 yıldır da beraberiz şimdi benden boşanmak istiyo ama ben şu an buna hiç hazır değilim onu seviyorum onsuz bi hayat düşünemiyorum herşey bir anda tepetaklak oldu hayatımın yönü tamamen değişti inanamıyorum yaşadıklarıma aklımı yitiricekmiş gibiyim üstelik hiç arkadaşım yok bütün hayatımı eşime endeksli yaşadım merkeze koydum şu anda yapayalnızım ne yapacağımı bilmiyorum boşanırsam ne yapıcam bilmiyorum
Neden boşanmak
Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
Heyecan arıyordur. Biraz daha sebep sorarsanız suçu size atacaktır.

Muhakkak etkilendiği birisi vardır ya da sevgilisi. Demedi demeyin. Çıkar kokusu yakında.

Şu erkek milleti var ya ... Aha 12 sene . Yani 12 sene dile kolay . Neye kime değişiyosun be adam ..

Back
X