Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
süpersın senOnu hayatının merkezine alarak hata yapmışsın, şimdi de yalvararak daha çok hata yapıyorsun. Senin yerinde olsam herhangi bir kursa falan yazılırdım, dans olur, drama olur, resim heykel filan bile olur. Giyinip süslenip oraya giderim, yeni insanlarla tanışır, kafamı başka şeylere yoğunlaştırır, o adama da "düşünüyorum karar verince sana bildireceğim"den başka bir şey söylemezdim. Bir süre sonra da "karar verdim, senin gibi bir insanla ömrümü çürütmek istemiyorum, boşanalım" derdim. Yalvarmak ne? Ağlamak ne? Güçlü olun, o kim ki karşısında boyun eğeceksiniz? Doktora gidin, sakinleştirici alın gerekirse. Ha bu arada evi kaptırmayın, borcunu da üstlensin. Keyfi için evlilikten vazgeçebiliyorsa, sizin de keyfiniz olmalı. Bir kadın varsa ki sanırım bunu belgelendirmeniz iyi olur.
Sonra? Hayatın tadını çıkaracaksın arkadaşım. Kendini bulacaksın. 18inde kaybettiğin kendini keşfedeceksin, bunun ne kadar harika bir duygu olduğunu göreceksin.Dik dur ve Allahtan başka kimseye boyun eğme.
Onu hayatının merkezine alarak hata yapmışsın, şimdi de yalvararak daha çok hata yapıyorsun. Senin yerinde olsam herhangi bir kursa falan yazılırdım, dans olur, drama olur, resim heykel filan bile olur. Giyinip süslenip oraya giderim, yeni insanlarla tanışır, kafamı başka şeylere yoğunlaştırır, o adama da "düşünüyorum karar verince sana bildireceğim"den başka bir şey söylemezdim. Bir süre sonra da "karar verdim, senin gibi bir insanla ömrümü çürütmek istemiyorum, boşanalım" derdim. Yalvarmak ne? Ağlamak ne? Güçlü olun, o kim ki karşısında boyun eğeceksiniz? Doktora gidin, sakinleştirici alın gerekirse. Ha bu arada evi kaptırmayın, borcunu da üstlensin. Keyfi için evlilikten vazgeçebiliyorsa, sizin de keyfiniz olmalı. Bir kadın varsa ki sanırım bunu belgelendirmeniz iyi olur.
Sonra? Hayatın tadını çıkaracaksın arkadaşım. Kendini bulacaksın. 18inde kaybettiğin kendini keşfedeceksin, bunun ne kadar harika bir duygu olduğunu göreceksin.Dik dur ve Allahtan başka kimseye boyun eğme.
aslında erkek üyeler cevap verse ya hadi yemeyin beni aramızdasınızhemcinsinizin bu tavrına tepkiniz nedir...
![]()
eğer sunduğu gerekçelerde dürüstse haklısın..ama aktarılış bana normal gelmedi.Erkek üyeleri bilemem ama ben o kadar tepkili değilim =))
Sevgi bitebilir, her evlilik ömür boyu sürecek diye bir kaide yok ki
Bazen forumda rastladığımız konularda kadın kocamı sevmiyorum diyor, ay nasıl aynı yatağa gireceksin demiyor muyuz ? Aynı şey işte, bitmişse bitmiştir. Ben bunu dürüstlükle söyleyen insanlara kızmıyorum, bunun bir adım sonrası için adamı zorlamak her türlü rezilliğe kapı açmaktır. Efendi gibi sevmiyorum dediğinde herkes yolunu çizmeli. Aldatsa, dövse, sövse daha mı iyi. Bazen biter, illa başka bir kadın, başka sebepler olması gerekmez, 8 yıldır evlilermiş bence bunun öncesi var. Durduk yere bitmiyor sevgiler. Kadın sevmediğinde aman nasıl yapacaksın sevmediğin adamla diyorsak aynı şey erkek için de geçerli, o da nasıl yapacak sevmediği bir kadınla. Kadın sevmediği zaman sevmiyor, erkek sevmediği zaman şerefsiiiizzzzzz =)) Bence genel olarak bu noktada bir çifte standatımız var tüm forum üyeleri olarak =))
eğer sunduğu gerekçelerde dürüstse haklısın..ama aktarılış bana normal gelmedi.