2 yıl geçmiş üstünden...
madem devam ettin bu olaydan sonra evliliğine olanları arkanda bırakmalıydın..
bu şekilde bu evlilik hem sana hem eşine hem de çocuklarına eziyet olur...
madem boşanmak istemiyosun boşanma konusunu dillendirme...
ne yaşadın bilemem tabi ama zamanın unutturmayacağı çok fazla acı yok hayatta...
yooook unutamam,unutturmam diyosan eğer o zaman eşinde seni sürekli bu halinle çekmez...
hata yapmış olabilir,pişman olmuş olabilir,seni haklı buluyo olabilir...
ama herşeyin bi sınırı var...
canım çok teşekkür edrim, beni çok iyi anlamışsın aynen senin gibi düşünüyorum..herşeyin bi sınırı var..
madem devam ediyorum kesinlikle unutmalıyım ama olmuyor işte bunun için ne yapmalıyım..aklımdan silip atmak istiyorum ama hiç aklımda yokken duurp dururken izlediğimiz bi filmden ya da başka bişeyden bi aklıma geliyor ağlamaktan hıçkırıklara boğuluyorum..işte artık bunlar olmasın diyorum ama elimde değil ne yapacağım
eşinizin hatası ne?
birçok çiftin başına gelmiş diyosun.. anlatırsan ona göre yorum yapabiliriz...
boşanınca herşey daha mı güzel olacak zannediyosun canım ya...
sana çocuklarına ilgili sadık bir adam..
ne bileyim aldatma yoksa şiddet yoksa artık bu saatden sonra çocuklarınız için yıkma yuvanı..
herşey darmadağın olur...
çok geçerli bi sebebin yoksa soğudum falan diye bitirme evliliğini..
canım aslında sadece eşimin hatası demek biraz haksızlık olur bende de kabahat var..haklısın açıkça anlatmam lazım aslında daha doğru yorum yapmanız için..ben bebeğim daha 3 aylıkken tekrar hamile kaldım bebeğimiz çok yaramazdı eşim çok bunalmıştı ve bebeğe hazır olmadığını söyledi..aslında doğuracağım diye ısrar etseydim doğururdum ama evliliğimizin çok sarsılacağını yeni bi bebeğe hiç hazır olmadığını söyleyince hem çok çok gururum kırıldı hem de eşim evimizin çok huzursu olacağını iddaa ettiği için 2 çocuğuda huzursuz bi ortamda büyüteceğime kucağımdaki bebeğimin huzuru bozmaktan korktum..
şimdi inanaılmaz pişmanım hatta pişmanlık az bile kalır...hep neden gurur yaptım ki diyorum ama o gün söyledikleri dün gibi aklımda o söyldiklerine kim olsa dayamazdı diyorum ..bilemiyorum daha içimdeki yangın azıcık bile sönmedi..söneceğe de benzemiyor..bu durum bnm için aldatmadan şiddetten çok daha kötü.. ama işte o kadar iyi bi aile babası ki çocuklarımı babasız bırakmak istemiyorum... offfffffff çok kötüyüm
Bebeğinizi mi aldırdınız? Peki bebeğinizi aldırmanıza sebep olduğu için mi yoksa o gün söylediği şeyler için mi hala kızgınlığınız/kırgınsınız?
anladım sen şu an vicdan azabı çekiyosun ve bunun sorumlusunun eşin olduğunu düşünüyosun sana böyle bi duyguyu yaşattığı için...
aslında sen de hazır değilmişsin bebeğe..
eğer gerçekten istiyo olsaydın o ne derse desin aldırmazdın.. biraz da senin işine gelmiş gözüküyor bu durum... ama bu tür durumlarda sonrası can yakıyo işte...
geçmişi geri getirme gibi bir şansımız olmadığına göre, artık önüne bakman gerek..
tövbe et, af dile Allahtan..
eşinden boşandıktan sonra bu pişmanlığın yine devam edecek..
bebek de geri gelmeyeceğine göre...
bebeği aile huzurumuz bozulmasın diye doğurmamışsın ama aslında şimdi sorunlar başladı anladığım kadarıyla..
öncelikle kendinle barış, olan olmuş...
sadece eşini sorumlu tutma.. ona yıkma bütün suçu..
birbirinize destek olun beraber aşmaya çalışın canım...
canım aslında sadece eşimin hatası demek biraz haksızlık olur bende de kabahat var..haklısın açıkça anlatmam lazım aslında daha doğru yorum yapmanız için..ben bebeğim daha 3 aylıkken tekrar hamile kaldım bebeğimiz çok yaramazdı eşim çok bunalmıştı ve bebeğe hazır olmadığını söyledi..aslında doğuracağım diye ısrar etseydim doğururdum ama evliliğimizin çok sarsılacağını yeni bi bebeğe hiç hazır olmadığını söyleyince hem çok çok gururum kırıldı hem de eşim evimizin çok huzursu olacağını iddaa ettiği için 2 çocuğuda huzursuz bi ortamda büyüteceğime kucağımdaki bebeğimin huzuru bozmaktan korktum..
şimdi inanaılmaz pişmanım hatta pişmanlık az bile kalır...hep neden gurur yaptım ki diyorum ama o gün söyledikleri dün gibi aklımda o söyldiklerine kim olsa dayamazdı diyorum ..bilemiyorum daha içimdeki yangın azıcık bile sönmedi..söneceğe de benzemiyor..bu durum bnm için aldatmadan şiddetten çok daha kötü.. ama işte o kadar iyi bi aile babası ki çocuklarımı babasız bırakmak istemiyorum... offfffffff çok kötüyüm
sebep old için tabiki..aslında kızgoınlığım ona mı kendime mi bilmiyorm..bgn sağlıklı kafayla düşününce diyorum ki keşke o söylediklerini yutsaydım ve doğurmakta ısrar etseydim..ama sonra düşünüyorum ban ao kadar baskı yaptıki üstelik o zaman çalışmıyordum da düşündüm doğursam ve iki çocukla babamın evine gitsem nasıl çalışacağım çocuklara kim bakacak evdeki bebeğimin geleceğini karartırım diye düşündüm..bilemiyorum işte
Anladım canım. Bu konu beni cidden aşar. Benden sonra yorum yapan arkadaş güzel söylemiş. Bu eşinle beraber aşabileceğiniz bir konu. Sen zaten hatanın tamamı onda demiyorsun, gayet sağlıklı düşünebiliyorsun. Bence bir uzmandan yardım almanız en iyisi. İkiniz birlikte giderseniz birlikte bunu aşabilirsiniz bence. Allah yardımcınız olsun.
Bakın bahsettiğim konu bu:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/660071-psikolog-deniz.html
Yani konu yeni o yüzde kefil olamıyorum arkadaşa. Yani muayenehaneme gelin gibi bir şey der mi demez mi, ya da size sanaldan elinden geldiğince yardımcı olur mu bilemiyorum. İsterseniz arkadaşlık isteği yollayıp özelden konuşmayı deneyin ya da konunun içine yorum olarak benim konumada bakabilir misiniz diyebilirsiniz.
Bir de hiç bilmiyorum ama devlet hastanelerinde konuşabileceğiniz uzmanlar vardır belki. Hiç araştırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?