Boşanmak istemiyorum

Hhdgf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
49
10
3
35
Merhaba öncelikle. Tanımadığım kişilere derdimi anlatmak kolay olacak galiba. Lütfen yargılamadan yorum yapın.
Biz eşimle 1 buçuk sene önce tanıştık ve çok sevdik birbirimizi. Evlenme kararı aldık ama benim ailem onaylamadi yine de evlendim. Onun ailesi ise çok sevdi beni. Sevgiliyken sürekli gezdik eglendik ve aramızda hiçbir sorun yoktu. Tanıştığımız ilk gün önceki beraberliklerimi vs anlatmıştım ona. O da hiç konusunu bile açmadı ve evlenirken ömür boyu aramızda hiç sorun olmayacak dedi. Ne zaman ki evlendik çok büyük sorun oldu. Her kavgada ben almasam seni kimse almazdı ağıza alinmayacak küfürler etti ve şiddet uyguladı. İlk 6 ay böyle geçti. Aileme bir şey yansitmadim. En son aileme anlattım. Eşimden nefret ettiler. Sürekli boşan dediler. Yaşadığımız şehirde mutlu olamadığımız için başka şehire taşındık. 5 aylık hamile idim. Eşim artık beni karşısına alıp sürekli senin suçun yok ben sana çok cektirdim hakkını helal et o zaman sevgili idik karım olunca hazmedemedim artık kendimi duzeltecegim diyordu. Eskiye göre coook mutluyduk. Ara ara yine oluyordu ama çok azalmıştı. Bir gece otururken geldi ağladı . Ben aile hayatı görmedim benim annemde babam da evladımda sensin ne olur beni bırakma bak çok duzeldim her şeyi yoluna koyacağım sadece seni mutlu etmek için cabalayacagim dedi . Yalvardı resmen. Saplantılı bir şekilde çok seviyordu beni. Doğum yaptım. Annem geldi yirmi gün yanımızda kaldi. Bu hiç senin anlattigin adam değil dört dörtlük aile babası dedi. Geri dondu. Döndüğü akşam bir konudan kavga çıktı. İki üç dakika sürdü sadece. Ama yine iğrenç küfürler etti. Annem de beni tembihlemisti. En ufak tartışmada polisi arayacaksın nasıl sana vurmuş önceden bundan bosanacaksin dedi. Ben de öyle yaptım. Olanlar oldu. Ailem beni aldı başka şehre getirdi. Ev tuttu. Ve iki aylık kızım var. Çok masraf yaptılar. Ve 3 gün sonra anlaşmalı olarak bosaniyoruz.
Sorum şu sizlere. Eşim kendini çok çok düzeltti ama ailem ilk 6 ayı bildiği için ondan nefret ediyor. Bir daha barışırsan onunla bizi öldü say diyorlar. Onların bu fedakarlıklarini hiçe sayamam. Çünkü onların gözünde kızlarını döven kötü davranan bir adam var ve şu an kızımıza yeni hayat kuruyoruz o deli adamdan kurtulduk diye seviniyorlar. Ama benim gönlüm hala onda ve çok seviyorum. Bu kadar şey yapılıyor şu an bana ama hiç biri mutlu etmiyor. Dua ediyorum bir mucize olsun ailem bir kez daha desin diye. Eşim ve ailem dengesini kuramadım. Sorunlarimi çok yansittim. Kendiligimden bu adam düzelmez diyip de bosansaydim evet şu an mutlu olurdum. Ama içimde hep acaba kalacak. Ve bana yalvarmisken beni bırakma diye tam da o an bıraktım. Ben ne yapmalıyım

Burada böyle bir sürü konu okumuşumdur .

Hiç mi hiç sonradan düzelen , hele küfürü , şiddeti bırakan adam görmedik :KK43:
Kurtulmuşken batmak istemen neden ?
Şiddet bu başka bir şey değil , canın söz konusu ya .
Lohusa psikolojisinde olabilir misin ?
Evet beynim öyle söylüyor. Bak ne kadar sanlsisin diyorum ailen arkanda yeni hayat kuruyorsun insan değişmez diyorum. Ama bana o yalvarış o yuva için cabalamasi çocuk gibi mutlu oluşu gözümden gitmiyor.
mber: 780892"]
Burada böyle bir sürü konu okumuşumdur .

Hiç mi hiç sonradan düzelen , hele küfürü , şiddeti bırakan adam görmedik :KK43:
Kurtulmuşken batmak istemen neden ?
Şiddet bu başka bir şey değil , canın söz konusu ya .
Lohusa psikolojisinde olabilir misin ?
[/QUOTE]

Esın kendını cok cok duzelttı mı?
Bence barıs, gozlerınle asla duzelmedıgını gor.
Cehennem yasayıp Bosanmak istemiyorum demen, duzeldım dedıgı halde defalarca duzelmeyen adam ıcın Bosanmak istemiyorum diyorsun ya bence Bosanma.
Gozlerınle bizzat gor.

Lohusa psikolojisiyle hiç sağlıklı düşünemiyorsun .
Şiddet ve hakaret dolu bir evde ne sen ne çocuğun mutlu olamazsınız .

Adamın önceki ilişkilerine sonradan takılması tam bir örümcek zihin yapısı ya .
Önceden sorun yok yapıyor bir de.

Kesinlikle dönmek gibi bi hata yapma .

Yargılamak icin sormuyorum yanlış anlamayın ama size iğrenç küfürler eden, şiddet uygulamis birini nasıl çok seviyorsunuz?

Eşiniz düzelmemis, yeni doğum yapmış halinizle yine size küfür etmiş, devamı da gelecekti muhtemelen. Başka şehirde ise yaramamış, şiddetin neyine yarayacaksa sanki oda ayrı.

Ailenizi arkanıza almaya değer mi böyle biri için.

Değmez.

Son düzenleme:
Ne desek barışacak gibisin

O yüzden bir paragraf barışma diye nasihat edemeyeceğim

Yaşa ve göre çok istiyorsan ama bence aileni dinle

Merhaba öncelikle. Tanımadığım kişilere derdimi anlatmak kolay olacak galiba. Lütfen yargılamadan yorum yapın.
Biz eşimle 1 buçuk sene önce tanıştık ve çok sevdik birbirimizi. Evlenme kararı aldık ama benim ailem onaylamadi yine de evlendim. Onun ailesi ise çok sevdi beni. Sevgiliyken sürekli gezdik eglendik ve aramızda hiçbir sorun yoktu. Tanıştığımız ilk gün önceki beraberliklerimi vs anlatmıştım ona. O da hiç konusunu bile açmadı ve evlenirken ömür boyu aramızda hiç sorun olmayacak dedi. Ne zaman ki evlendik çok büyük sorun oldu. Her kavgada ben almasam seni kimse almazdı ağıza alinmayacak küfürler etti ve şiddet uyguladı. İlk 6 ay böyle geçti. Aileme bir şey yansitmadim. En son aileme anlattım. Eşimden nefret ettiler. Sürekli boşan dediler. Yaşadığımız şehirde mutlu olamadığımız için başka şehire taşındık. 5 aylık hamile idim. Eşim artık beni karşısına alıp sürekli senin suçun yok ben sana çok cektirdim hakkını helal et o zaman sevgili idik karım olunca hazmedemedim artık kendimi duzeltecegim diyordu. Eskiye göre coook mutluyduk. Ara ara yine oluyordu ama çok azalmıştı. Bir gece otururken geldi ağladı . Ben aile hayatı görmedim benim annemde babam da evladımda sensin ne olur beni bırakma bak çok duzeldim her şeyi yoluna koyacağım sadece seni mutlu etmek için cabalayacagim dedi . Yalvardı resmen. Saplantılı bir şekilde çok seviyordu beni. Doğum yaptım. Annem geldi yirmi gün yanımızda kaldi. Bu hiç senin anlattigin adam değil dört dörtlük aile babası dedi. Geri dondu. Döndüğü akşam bir konudan kavga çıktı. İki üç dakika sürdü sadece. Ama yine iğrenç küfürler etti. Annem de beni tembihlemisti. En ufak tartışmada polisi arayacaksın nasıl sana vurmuş önceden bundan bosanacaksin dedi. Ben de öyle yaptım. Olanlar oldu. Ailem beni aldı başka şehre getirdi. Ev tuttu. Ve iki aylık kızım var. Çok masraf yaptılar. Ve 3 gün sonra anlaşmalı olarak bosaniyoruz.
Sorum şu sizlere. Eşim kendini çok çok düzeltti ama ailem ilk 6 ayı bildiği için ondan nefret ediyor. Bir daha barışırsan onunla bizi öldü say diyorlar. Onların bu fedakarlıklarini hiçe sayamam. Çünkü onların gözünde kızlarını döven kötü davranan bir adam var ve şu an kızımıza yeni hayat kuruyoruz o deli adamdan kurtulduk diye seviniyorlar. Ama benim gönlüm hala onda ve çok seviyorum. Bu kadar şey yapılıyor şu an bana ama hiç biri mutlu etmiyor. Dua ediyorum bir mucize olsun ailem bir kez daha desin diye. Eşim ve ailem dengesini kuramadım. Sorunlarimi çok yansittim. Kendiligimden bu adam düzelmez diyip de bosansaydim evet şu an mutlu olurdum. Ama içimde hep acaba kalacak. Ve bana yalvarmisken beni bırakma diye tam da o an bıraktım. Ben ne yapmalıyım
Yaşadıklarınızı tekrar ve bu defa çocuğunuzun önünde yaşamaya hazır mısınız?
Bu ortamda çocuk büyütmeye hazır mısınız?
Küfür, hakaret hatta şiddete katlanmak zorunda mısınız?
Çünkü bu adam kaybedeceğini anladığında iyi, garantiye aldığında esas benliğinde..
Kendinize acımıyorsanız, değer vermiyorsanız çocuğunuzu düşünün..

Tanışalı 1.5 sene olmuş ne ara tanıştınız da evlendiniz de çocuk yaptınız 2 aylık olmuş çocuk 9 ayda hamilelik 11 ay zaten siz bu adamla 6 ay içinde evlenip hemen de hamile kalmışsınız ve o kadar tanımayla da ailenize rest çekmişsiniz ve bu adam bu kadarcık sürede kaç kere size küfür hakaret etmiş düzeldim demiş yalvarmış yine aynı olmuş ve hala düzeldi de ailem sadece ilk 6 ayı biliyor demişsiniz sizdee biliyorsunuz neler yaşattığını yani nasıl inanıyorsunuz aklım almıyor benim o evde yaşayan sizsiniz. Aileniz arkanızda daha ne istiyorsunuz dönüp tekrar aynı şeyleri yaşamak ve daha da mahçup ailenize dönmek istiyorsanız buyrun dönün kusura bakmayın istediğiniz yorumu yazamadım kendinizi hiçe saydırmayı seviyorsunuz demek ki

Eşin gerçekten kendini çok çok düzelttiyse bunu zaman içerisinde nasıl bir baba olduğu ile gösterir. Dediklerinden pişman olduğu ile belirtir. Ailende onun tavrını durusunu görür, tekrar yuva kurarsınız. Ailenizi bir kere karşınıza alıp bu hatayı yapmışsınız arkanızda durmuşlar şuan bir kez daha bunu yapmaya değmez.

Eşin gerçekten kendini çok çok düzelttiyse bunu zaman içerisinde nasıl bir baba olduğu ile gösterir. Dediklerinden pişman olduğu ile belirtir. Ailende onun tavrını durusunu görür, tekrar yuva kurarsınız. Ailenizi bir kere karşınıza alıp bu hatayı yapmışsınız arkanızda durmuşlar şuan bir kez daha bunu yapmaya değmez.
Ben de ona inanmak istiyorum. Asla ailemi bir daha karşıma almam. Benim için bu kadar uğraşıyorlar. Eğer kaderde varsa ve gerçekten iyi olacaksa zamanla ailem de bunu görür çocuğun babasından ayrı kalmasın deneyin derler diye umut ediyorum. Ama yine de bu süreci sancısız atlataniyorum. Pazartesi günü bosanacagiz

Back
X