Boşanmak istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayrlk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayrlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
30
10
3
28
1.5 yıllık evliyim nişanlandıkdan 20 gün sonra çıkan kavgalar nedeniyle evlendik eşimi çok seviyorum canımı istesin bir dakika düşünmem ama gel gelelim eşimin küçüklükden kalma büyük aile sorunları var ve alkol problemi var bunda dolayı ve benim sürekli geçmişi açmamdan dolayo kavga ediyorduk 2 aydır bunlar daha da fazlalaştı en son benim babamları arayıp boşanmak istediğini söyledi sonra tüm eşyalarını toplayıp babasının evinw gitti bende evde tek kalmamak için annemlere geldim ama benim ailemde sıkıntılı babamın bana karşı itamşarı ağzı alınmıcak şekilde 2 gündür babamlardayım çok pişmanım kocama çok konuştuğuma ama onun kafasında tamamen bittim asla heryerden engellemiş 25 yaşındayom çocuğum yok ama çok seviyorum onu napmam gerekiyo bana bi akıl verirmisiniz

Keşke evi boşaltmasaydın

Eşinizle hiç görüşmediniz mi eşyalarını toplayıp gittikten sonra? Kesin ve kararlıysa geri dönüşü olacağını sanmam. Kavga neyle alakalı? Bu derece pılını pırtını toplayıp gidecek, babanızı arayıp boşanmak istediğini söyleyecek ne yaşattınız ki?

Ya hergün aynı sebepten kavga edilirmi? Bende kaçardım. Biraz uzak dur kafayı bir toparlasın zorla güzellik olmaz bişey konuşma şimdilik.

Çok konuştuğuma pişmanım çünkü çok çekmiş hayattan annesini 5 yaşında kaybetmiş orda burda büyümüş keşke ona mesleğim var çalışıyorum bazen sevgi şaşırtıyor beni yaşım da çok büyük değil gitsem ayrı kalsam ayrı

Hikaye çok uzun aslında o çok fazla duygusal ve yaptıkları için çok fazla pişman olan bir adam ertesi gün mesaj attı elektrik kesilmesin kartlar sen yatırabilirmisin diye sonra engelledi

Çok çekmiş diye susacak değilsin ki. Destek olmak, sevdiğinin yanında olmak ayrı şey, kavga gürültüde susmak ayrı şey

1 kesinlikle eşinle yaşadığınız eve geri dön
2 sessiz kal adamı arayıp bıktırma
3 çalışmaya devam et ailene ağız eyme

Çok çekmiş diye susacak değilsin ki. Destek olmak, sevdiğinin yanında olmak ayrı şey, kavga gürültüde susmak ayrı şey
Öylw tabi benden bıkmış da olabilir ya da sıkılmış mı istemiyor mu nefret mi ediyoe
Ya hergün aynı sebepten kavga edilirmi? Bende kaçardım. Biraz uzak dur kafayı bir toparlasın zorla güzellik olmaz bişey konuşma şimdilik.
Yabi
Gerçekden pişman olurmu yoksa tamamen bittikmi

Sürekli geçmişi açmanızın sebebi ne peki? Ben de olsam tahammül edemezdim. İnsanın da sabrı bir yere kadar. Zaten alkol probleminden dolayı da yeterince sorun yaşıyorsunuzdur. Tek sorun sizin sürekli geçmişi açmanız değil yani kendinizi suçlayıp durmayın.

Evine geri dön. Bu süreçte sessizce onun da evine geri dönmesini bekle. Üzerine gitme. Seviyorsa dönecektir.

Ben takıntılı biriyim malesef insanların bize karşı iyi niyetli olduğunu düşünöüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…