Boşanmak istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayrlk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öylw tabi benden bıkmış da olabilir ya da sıkılmış mı istemiyor mu nefret mi ediyor
Biraz ayrı kalın kafanızı toplayın ikinizde bu süreçte de arayıp sormayın beklemede kalın belki ayrı kalmak iyi gelecektir zaman verin eşinize

Öylw tabi benden bıkmış da olabilir ya da sıkılmış mı istemiyor mu nefret mi ediyoe

Yabi

Gerçekden pişman olurmu yoksa tamamen bittikmi
Hayır bitmedi bence. Biraz dinlenin kafaca. Yalnız çok güzel yazmışlar bencede evine dön. İşine gücüne bak gelir o. Sen sadece yalvarma ulaşma evinde otur. Gelirse aynı hatayı yapma. Elbet konuşacaksınız.

Ailem reddederiz diyor o seni istemiyoesa o eve dönemezsin diyorlar

İşte bunlardan bıktı ve gitti abla bende çok pişmanım
Ablacım bıkmaz sadece bunalmıştır
Ailen neden gidince geri gelemezsin diyorlar biliyor musun? Çünkü sen eşini ailene kötüledin ablacım bak eşinin hatalarını ailene ailenin hatalarını eşine söyleme sen eşinin hatalarını affedersin ama ailen affetmez gördün mü daha çok gençsin toysun

Aynen böyle oldu işte abla aynenn bunu bi geri dönüşü olamaz mı

Ailem reddederiz diyor o seni istemiyoesa o eve dönemezsin diyorlar
Ya şu aileler. Kolaydı reddetmek dicemde aileni bilemedim şimdi. Sen kararlı olursan olur olmazsan herkes senin hayatına çomak sokar. Herkes kendince seni korur olan sana olur. Kafanı kullan derim.

Ya şu aileler. Kolaydı reddetmek dicemde aileni bilemedim şimdi. Sen kararlı olursan olur olmazsan herkes senin hayatına çomak sokar. Herkes kendince seni korur olan sana olur. Kafanı kullan derim.
Kalbimin sesini mi dinleyeyim

Babasinin evinde oldugunu biliyorsunuz. Oraya gidip yüzlesin madem bosanmak istemiyorsunuz. Küslük nekadar uzarsa barismak okadar zorlasir. Pismanliginizi acikca dile getirin.

Ah be abla beni anladın gibi hissettim
Anladım tabi. Babadan kaçmış kocayla evlenmişsin koca da bişey Çıkmamış. Neyse seviyorum diyorsun madem konuşalım de hala içmeye devam ediyorsa tedavi olsun. Sende işe gir adamla uğraşmamış olursun hem

Çalışıyprum ben o da çok çalışkandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…