Biraz ayrı kalın kafanızı toplayın ikinizde bu süreçte de arayıp sormayın beklemede kalın belki ayrı kalmak iyi gelecektir zaman verin eşinizeÖylw tabi benden bıkmış da olabilir ya da sıkılmış mı istemiyor mu nefret mi ediyor
İşte bunlardan bıktı ve gitti abla bende çok pişmanımBenden sana abla tavsiyesi Papaz hergün pilav yemez .. Bunu cinsiyet ayrımı olmadan söylüyorum yapılan hatalar her seferinde dile getirilmez geçmişle yaşanmaz
Hayır bitmedi bence. Biraz dinlenin kafaca. Yalnız çok güzel yazmışlar bencede evine dön. İşine gücüne bak gelir o. Sen sadece yalvarma ulaşma evinde otur. Gelirse aynı hatayı yapma. Elbet konuşacaksınız.Öylw tabi benden bıkmış da olabilir ya da sıkılmış mı istemiyor mu nefret mi ediyoe
Yabi
Gerçekden pişman olurmu yoksa tamamen bittikmi
Zaten ulaşamıyorum engellemiş yani heryerdenBiraz ayrı kalın kafanızı toplayın ikinizde bu süreçte de arayıp sormayın beklemede kalın belki ayrı kalmak iyi gelecektir zaman verin eşinize
Ailem reddederiz diyor o seni istemiyoesa o eve dönemezsin diyorlarHayır bitmedi bence. Biraz dinlenin kafaca. Yalnız çok güzel yazmışlar bencede evine dön. İşine gücüne bak gelir o. Sen sadece yalvarma ulaşma evinde otur. Gelirse aynı hatayı yapma. Elbet konuşacaksınız.
Mesleğim var dediniz yanlış hatırlamıyorsam. Kendi paranızı kazanıyorsanız, babanızın ağza alınmayacak laflarını da çekmek zorunda değilsiniz.O kadar laf işittim halde babamdan hala buradayım gidersen bir daha gelemessin bizi unut diyorlar
Ablacım bıkmaz sadece bunalmıştırİşte bunlardan bıktı ve gitti abla bende çok pişmanım
Böyle bir proplemin var olduğunu biliyorsan keşke Pisikatriye gitseydin eşinin geçmişini kurcalicaginiza..Bende takıntılı psikolojisi çol düzgün bir değilim
O eve gidersen ölüne bile gelmeyiz diyorlar1 kesinlikle eşinle yaşadığınız eve geri dön
2 sessiz kal adamı arayıp bıktırma
3 çalışmaya devam et ailene ağız eyme
Aynen böyle oldu işte abla aynenn bunu bi geri dönüşü olamaz mıAblacım bıkmaz sadece bunalmıştır
Ailen neden gidince geri gelemezsin diyorlar biliyor musun? Çünkü sen eşini ailene kötüledin ablacım bak eşinin hatalarını ailene ailenin hatalarını eşine söyleme sen eşinin hatalarını affedersin ama ailen affetmez gördün mü daha çok gençsin toysun
Eşinle oturduğunuz ev kira mıydı?Aynen böyle oldu işte abla aynenn bunu bi geri dönüşü olamaz mı
Ya şu aileler. Kolaydı reddetmek dicemde aileni bilemedim şimdi. Sen kararlı olursan olur olmazsan herkes senin hayatına çomak sokar. Herkes kendince seni korur olan sana olur. Kafanı kullan derim.Ailem reddederiz diyor o seni istemiyoesa o eve dönemezsin diyorlar
Kalbimin sesini mi dinleyeyimYa şu aileler. Kolaydı reddetmek dicemde aileni bilemedim şimdi. Sen kararlı olursan olur olmazsan herkes senin hayatına çomak sokar. Herkes kendince seni korur olan sana olur. Kafanı kullan derim.
Evet ablaEşinle oturduğunuz ev kira mıydı?
Hayır beynini kullan. Kalbin adama Yalvarma peşinde ben öyle anladımKalbimin sesini mi dinleyeyim
Anladım tabi. Babadan kaçmış kocayla evlenmişsin koca da bişey Çıkmamış. Neyse seviyorum diyorsun madem konuşalım de hala içmeye devam ediyorsa tedavi olsun. Sende işe gir adamla uğraşmamış olursun hemAh be abla beni anladın gibi hissettim
Eve geri dön ailen ne derse desinEvet abla
Bir eşim abimin arkadaşı abim çok sakin sakin olum 2 gün burda kal bakalım ben senin her kararında arkandayım ama konuşalım gerçekden istemiyorsa bi anlamı yok eve gitmenin diyorEvet abla
Çalışıyprum ben o da çok çalışkandırAnladım tabi. Babadan kaçmış kocayla evlenmişsin koca da bişey Çıkmamış. Neyse seviyorum diyorsun madem konuşalım de hala içmeye devam ediyorsa tedavi olsun. Sende işe gir adamla uğraşmamış olursun hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?