Boşanmak istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayrlk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ablacım güçlü olduğunu göster çalışıyorsun mecbur gelecek

Ben ailesinib karşısında küçük düşmek istemiyorum zaten beni en başından beri istemiyorlar ailesinden uzaklaştırmışım bilmem ne ben evlenirken 500 tl vardı cebimizde o halde evlendik kimse destek olmadı

Bence sakın ailesinin ayağına gitme yüzleşme sessiz kal

Ben böyle durumlarda profesyonel destek alinmasi tarafdariyim. Adam bagimli, sürekli kavgalar. Adamin b** gecmisi size b** davranmasinin savunmasi asla olamaz. Yani kötü hayati vardi ondan böyle daviyor felan kabul etmem sahsen. Siz ikiniz terapi almasaniz iki ay sonra yine ayni noktaya geleceksiniz cünkü. Bagimli birisi ile beraber yasayan insanlarda bir süre sonra psikolojik sorunlar yasiyabiliyor bunu da hesaba katin

Bence sakın ailesinin ayağına gitme yüzleşme sessiz kal
Bende öyle düşünüyorum çünkü hiç bir zaman ne benim ailem ne onun ailesi bize destek olmadı maddi manevi eiim çol duygusal olduğu için hep onların dertlerini kafasına taktı ben bunları dile getirdikçe suölu5oldum

Isyerine gidip konusun.

Ben buna razıyım hem fikiriö bu konuda

Bak hata en başında alkol problemi olduğunu bile bile evlendin ki bence bağımlılık boyutundaysa uzak durulmalı ki sen evlenmişsin bi de her seferinde onun geçmişini öne sürmen adamı bıktırdı ama eminim ki gelecektir sadece zaman

İşte aynen böyle oldu abla

Sizi istemeyen birinden neden boşanmak istemiyorsunuz ki ? Şimdi boşanmasanız ilerde mutlaka patlak verecek baştan bitirmek en iyisi . Ayrıca hatanız yoksa sizi seviyorsa onun evlilik için savaşması gerekmez mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…