- 26 Temmuz 2023
- 25
- 14
- 8
- 36
bu zamana kadar olanlar benim suçum daha çok
Kocanızı aldattınız mı ? Detay verin
Aldatmadım onu hep sevdim ondan sevgi ilgi bekledim beni anlasın istedim eve geldim gelirdi haftanın bi günü bana zamanı yoktu geberdim düşük riskin vardı 6 hafta evde yattıö bi gün yanıöda kalmadı doğum yaptım bi gün yanıöda kalmadı ölü doğum yaptım 3 gün sonra ailesi için benle kavga etti ben sevgi zaman ilgi istedim ama yanlış tepkiler verdiğim için haklıyken haksız duruma düştümherkes adamı gömmüş. siz ne yaptınız ki adam bunları yazma gereği duyuyor. buradaki insanlardan ne duymak istiyorsunuz ki anlamıyorum. bir şey yazıyorsan tam yaz ki insanlar empati kurarak cevap verebilsin.
Ee gayet normal her kadının çıkarabileceği bir tantana bu. Sanki bahane olmuş.Hayır aldatmadım ona yalan söylemedim sadece işi gereği çok yoğundu ilgi istedim zaman istedim doğum yaptığımda bile bi gün yanımda kalmadı bunlar için kavga ettim bağırdım kırdım döktüm kızgınlıkla hakaret ettim böyle
Onun onuruyla gururuyla oynamışım rezil etmişim onu mahvetmişimEe gayet normal her kadının çıkarabileceği bir tantana bu. Sanki bahane olmuş.
Sakın o kağıdı imzalama. Davayı sen aç cekismeli. Bütün haklarını da iste. Böyle mıymıy durdukça daha tepene çıkar. Güçlü dur.Onun onuruyla gururuyla oynamışım rezil etmişim onu mahvetmişim
İmzalamam zaten en son sen istemiyorsun beni ne istiyorsan öyle yap deyip konuyu kapattım ne isterse öyle yapsınSakın o kağıdı imzalama. Davayı sen aç cekismeli. Bütün haklarını da iste. Böyle mıymıy durdukça daha tepene çıkar. Güçlü dur.
Şuan boşanma davası için iyi değilim ama o açtığında istediğim şeyler yoksa boşanmayacağım eğer şartlar uygunsa anlaşmalı gitsin istediğini yapsınİmzalamam zaten en son sen istemiyorsun beni ne istiyorsan öyle yap deyip konuyu kapattım ne isterse öyle yapsın
Eğer olay bunlardan ibaretse neden suçlu olduğunuzu söylüyorsunuz? Bunlar suç değil. Başka bir şey var ama söylemiyorsunuz.Hayır aldatmadım ona yalan söylemedim sadece işi gereği çok yoğundu ilgi istedim zaman istedim doğum yaptığımda bile bi gün yanımda kalmadı bunlar için kavga ettim bağırdım kırdım döktüm kızgınlıkla hakaret ettim böyle
Evet bunlar sebepleri psikolojisini bozmuşum sürekli kavga etmişim siz neden inanmadınız anlamadmEğer olay bunlardan ibaretse neden suçlu olduğunuzu söylüyorsunuz? Bunlar suç değil. Başka bir şey var ama söylemiyorsunuz.
Hiç bir adam bu nedenlerden dolayı sözleşme yapmak istemez. Üşengeç varlıklar zaten. Küçük bir olayı resmiyete kim döker? Yapmayın..
Benim hatam bağırıp çağırmaktı hakaret etmedi kırıp dökmektiEvet bunlar sebepleri psikolojisini bozmuşum sürekli kavga etmişim siz neden inanmadınız anlamadm
Kocan pisliğin teki, bunlara tepki gösterdin diye seni suçlu mu çıkardı bir de? Sakın barışma zaten şart şurt koşmuş bi de. Şartlar : ağzına tükürebileyim, eve gelmeyeyim, zor gününde yanında olmayıp bi de hayatı dar edeyim ama sen sesini çıkarma. Kendinize saygınız varsa asla bu adama dönmezsinizAldatmadım onu hep sevdim ondan sevgi ilgi bekledim beni anlasın istedim eve geldim gelirdi haftanın bi günü bana zamanı yoktu geberdim düşük riskin vardı 6 hafta evde yattıö bi gün yanıöda kalmadı doğum yaptım bi gün yanıöda kalmadı ölü doğum yaptım 3 gün sonra ailesi için benle kavga etti ben sevgi zaman ilgi istedim ama yanlış tepkiler verdiğim için haklıyken haksız duruma düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?