- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Kadınız hassasızEşimle 11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var ..son iki senedir ben bosanmak istiyorum ..sebepleri çok..keşke tek bir somut sebep olsa daha kolay olurdu ..ama özetle psikolojik şiddet diyelim...son 8 aydır falan da hiç birlikte olmadık , yatakları da ayırdım. Çünkü bu konuyla alakalı çok büyük sorunlarımız vardı..kendisi tedavi yoluna gitmedi hiç bende artık tiksinmek başlayıp bu narsistle daha fazla olmak istemedim ..bu çok detaylı bir konu şimdi özet geçiyorum. Bosanmak istediğimi defalarca söyledim ilk zamanlar yok öyle bisey deyim kestirip atıyordu ben daha fazla hirslaniyordum..son 1 aydır kabullendi gibime geliyor ama bana yaşam alanı sunmadan ..kapı orda gidebilirsin modunda...ve asıl konu ..her şeye rağmen son zamanlarda ona karşı içimde vicdan azabi gibi bisey var .. ama bu sevgiden değil sadece insani olarak ...ev gecindirmeye çalışması eve aldıklarını falan gördükçe bile ağlayasım geliyor ...hakkım helal olsun dedim sen getirdin ben pişirdim evi döndürdük bir şekilde dedim . İçime oturdu nedense ..çok durgun kimseyle konuşmuyor neşesi hiç uok çocuklarla bile ilgilenmiyor istekli ...ama bizden karı koca olmuyor 11 sene denedim sabrettim düzeltmeye çalıştım..ama artık benimde psikolojim kaldırmıyor...tamam şiddet yoktu aldatma yoktu evi ve çocukları kimseye muhtaç etmedi ...bir beni pek önemsemedi...hayallerimin önüne durdu çalışmama mani oldu mesleğimi yapamadım onun yüzünden ve cinsel hayattaki sorunlarımız...gercejten bitmiş bir evlilik ...ama nedir bu içimdeki vicdan azabi gibi şey...bu duygusallık...lütfen konuşalım kızlar
Yeni olan herşey değişi hissetirir. Fazla düşünme kes at. Mecbur sana tazminat verecek.Eşimle 11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var ..son iki senedir ben bosanmak istiyorum ..sebepleri çok..keşke tek bir somut sebep olsa daha kolay olurdu ..ama özetle psikolojik şiddet diyelim...son 8 aydır falan da hiç birlikte olmadık , yatakları da ayırdım. Çünkü bu konuyla alakalı çok büyük sorunlarımız vardı..kendisi tedavi yoluna gitmedi hiç bende artık tiksinmek başlayıp bu narsistle daha fazla olmak istemedim ..bu çok detaylı bir konu şimdi özet geçiyorum. Bosanmak istediğimi defalarca söyledim ilk zamanlar yok öyle bisey deyim kestirip atıyordu ben daha fazla hirslaniyordum..son 1 aydır kabullendi gibime geliyor ama bana yaşam alanı sunmadan ..kapı orda gidebilirsin modunda...ve asıl konu ..her şeye rağmen son zamanlarda ona karşı içimde vicdan azabi gibi bisey var .. ama bu sevgiden değil sadece insani olarak ...ev gecindirmeye çalışması eve aldıklarını falan gördükçe bile ağlayasım geliyor ...hakkım helal olsun dedim sen getirdin ben pişirdim evi döndürdük bir şekilde dedim . İçime oturdu nedense ..çok durgun kimseyle konuşmuyor neşesi hiç uok çocuklarla bile ilgilenmiyor istekli ...ama bizden karı koca olmuyor 11 sene denedim sabrettim düzeltmeye çalıştım..ama artık benimde psikolojim kaldırmıyor...tamam şiddet yoktu aldatma yoktu evi ve çocukları kimseye muhtaç etmedi ...bir beni pek önemsemedi...hayallerimin önüne durdu çalışmama mani oldu mesleğimi yapamadım onun yüzünden ve cinsel hayattaki sorunlarımız...gercejten bitmiş bir evlilik ...ama nedir bu içimdeki vicdan azabi gibi şey...bu duygusallık...lütfen konuşalım kızlar
Kendi psikolojik ve cinsel problemleri için bile umursamayıp tedavi olmadı..şu raddeye gelmeyelim diye çok çabaladım 10 sene kadinligimi yaşayamadım..oyuzden bitti bende..sevgim de yok ...Kocanız çok umursasaydı bi terapiste niyetlenirdi. Başkasının düşünmediği yuvayı siz kurtarmaya çalışamazsını bu işler tek taraflı olamıyo malesef. Öküz değilse eve ekmek getirir hem sizin çalışmanıza mani olmuş bi zahmet beslesin çocukları
Sanırım ondan ya insalah geçerYeni olan herşey değişi hissetirir. Fazla düşünme kes at. Mecbur sana tazminat verecek.
Mutsuzlugumun bir kadın olarak çok sebebi var . Evi geçindirdi diye bu vicdanı hissetmem normal mi bilmiyorumKimseye acimaya gerek yok, mutsuzsunuz ve bunun mimari esiniz.
Mantikli düşünmeye davet edecegim sizi. Calismaniza izin vermemis, o halde tabiki evi tek basina gecindirmek zorunda.Mutsuzlugumun bir kadın olarak çok sebebi var . Evi geçindirdi diye bu vicdanı hissetmem normal mi bilmiyorum
Şiddet yok aldatma yok bir kere daha konuşmayı deneyin ben olsam bende çok üzülürdm beraber büyümüşsunuz sonuçta ortada çok kötü şeyler olmamış adamı da bu kadar yipratmayin beraber çözüm bulmaya çalışın mesela git yanına gece sarıl ozlemedin mi hiç bende eşimle neler yasarim ama sarildigim Anda gozlermdeb yaşlar akar gerekirse ağlayın gerekise tartisin ama kusluk çok zorEşimle 11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var ..son iki senedir ben bosanmak istiyorum ..sebepleri çok..keşke tek bir somut sebep olsa daha kolay olurdu ..ama özetle psikolojik şiddet diyelim...son 8 aydır falan da hiç birlikte olmadık , yatakları da ayırdım. Çünkü bu konuyla alakalı çok büyük sorunlarımız vardı..kendisi tedavi yoluna gitmedi hiç bende artık tiksinmek başlayıp bu narsistle daha fazla olmak istemedim ..bu çok detaylı bir konu şimdi özet geçiyorum. Bosanmak istediğimi defalarca söyledim ilk zamanlar yok öyle bisey deyim kestirip atıyordu ben daha fazla hirslaniyordum..son 1 aydır kabullendi gibime geliyor ama bana yaşam alanı sunmadan ..kapı orda gidebilirsin modunda...ve asıl konu ..her şeye rağmen son zamanlarda ona karşı içimde vicdan azabi gibi bisey var .. ama bu sevgiden değil sadece insani olarak ...ev gecindirmeye çalışması eve aldıklarını falan gördükçe bile ağlayasım geliyor ...hakkım helal olsun dedim sen getirdin ben pişirdim evi döndürdük bir şekilde dedim . İçime oturdu nedense ..çok durgun kimseyle konuşmuyor neşesi hiç uok çocuklarla bile ilgilenmiyor istekli ...ama bizden karı koca olmuyor 11 sene denedim sabrettim düzeltmeye çalıştım..ama artık benimde psikolojim kaldırmıyor...tamam şiddet yoktu aldatma yoktu evi ve çocukları kimseye muhtaç etmedi ...bir beni pek önemsemedi...hayallerimin önüne durdu çalışmama mani oldu mesleğimi yapamadım onun yüzünden ve cinsel hayattaki sorunlarımız...gercejten bitmiş bir evlilik ...ama nedir bu içimdeki vicdan azabi gibi şey...bu duygusallık...lütfen konuşalım kızlar
Sizin mesleğinizi yapmanıza engel olan adam ev geçindirmeye çalışıyorsa şimdi, sadece oh olsun denir.Mutsuzlugumun bir kadın olarak çok sebebi var . Evi geçindirdi diye bu vicdanı hissetmem normal mi bilmiyorum
Cinselliğin olmadigi evlilik yurumez ki zaten.Eşimle 11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var ..son iki senedir ben bosanmak istiyorum ..sebepleri çok..keşke tek bir somut sebep olsa daha kolay olurdu ..ama özetle psikolojik şiddet diyelim...son 8 aydır falan da hiç birlikte olmadık , yatakları da ayırdım. Çünkü bu konuyla alakalı çok büyük sorunlarımız vardı..kendisi tedavi yoluna gitmedi hiç bende artık tiksinmek başlayıp bu narsistle daha fazla olmak istemedim ..bu çok detaylı bir konu şimdi özet geçiyorum. Bosanmak istediğimi defalarca söyledim ilk zamanlar yok öyle bisey deyim kestirip atıyordu ben daha fazla hirslaniyordum..son 1 aydır kabullendi gibime geliyor ama bana yaşam alanı sunmadan ..kapı orda gidebilirsin modunda...ve asıl konu ..her şeye rağmen son zamanlarda ona karşı içimde vicdan azabi gibi bisey var .. ama bu sevgiden değil sadece insani olarak ...ev gecindirmeye çalışması eve aldıklarını falan gördükçe bile ağlayasım geliyor ...hakkım helal olsun dedim sen getirdin ben pişirdim evi döndürdük bir şekilde dedim . İçime oturdu nedense ..çok durgun kimseyle konuşmuyor neşesi hiç uok çocuklarla bile ilgilenmiyor istekli ...ama bizden karı koca olmuyor 11 sene denedim sabrettim düzeltmeye çalıştım..ama artık benimde psikolojim kaldırmıyor...tamam şiddet yoktu aldatma yoktu evi ve çocukları kimseye muhtaç etmedi ...bir beni pek önemsemedi...hayallerimin önüne durdu çalışmama mani oldu mesleğimi yapamadım onun yüzünden ve cinsel hayattaki sorunlarımız...gercejten bitmiş bir evlilik ...ama nedir bu içimdeki vicdan azabi gibi şey...bu duygusallık...lütfen konuşalım kızlar
Hiç adamın üstüne suç atmayın. Siz durmuşsunuz hayallerinizin önünde. Eğitiminize harcadığınız paraya yazık olmuş. Ne münasebet onun yüzünden çalışamadım? Kim ki bu hayır sen çalışamazsın izin vermiyorum diyecek?hayallerimin önüne durdu çalışmama mani oldu mesleğimi yapamadım onun yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?