Boşanmak isterken vicdan azabi !!

tamam şiddet yoktu aldatma yoktu evi ve çocukları kimseye muhtaç etmedi ...
Bakın, bir partnere sırf sizi aldatmadı ve evliliğin MİNİMUM şartlarını yerine getirdi diye bağlanmak olmaz. Onlar zaten asgari şartlar, yani zaten yapması gerekenler. (Devlet bize her gün gelip madalya takıyor mu, hırsızlık yapmadık normal insan olduk diye? Normali o çünkü.)

Üstüne, çalışmanıza ve mesleğinize mani olmuş ki bu bile mesela benim için boşanma sebebi olurdu. Ne demek evlendiğin insanı kısıtlamak, kişisel seçimlerine karışmak, senin ne haddine?

Yapmayın, 11 yıl zaten sabretmişsiniz. Sizin de mutlu olmaya hakkınız var.

Çok canına tak etseydi ona acımak vs asla düşünmezdin , sen de boşanmaya hazır değilsin
Hoş boşansan iki çocukla napacaksın Maddi olarak

Düzen yıkmak kolay değil ama canına tak edecek noktaya gelince insan düzeni çok takmaz. belki hala düzelme umudunuz var

Ben bu tarz adamların boşanınca üzüleceğine inanmıyorum.

Şiddet ve ihanet elbette çok ağır boşanma sebepleri.

Ancak psikolojik şiddet de bence büyük sıkıntı. Biz kadınları mutlu etmek bu kadar kolayken bile bile üzen erkeklere çok kızıyorum. Acınacak da hiç bir yanı yok,üzüntüsü,durgunluğu hiç inandırıcı gelmiyor.

sizin gibiler icin siddet ve aldatma yoksa her şey okeydir zaten.
Ekmek yesen de doyarsin mesela ama, iskender bir lezzettir.
lezzeti olmayan bir hayati istemiyor konu sahibi.
Oyle bir iki sarıl bitsin değil ki mesele.
adamin cinsel sorunlari var bir kere.

Vicdan azabı değil bu. Bağlanma biçiminiz yüzünden ayrılmaktan kaygı duyuyorsunuz. Kaygılarınızı kontrol etmek ağır geliyor.

O azap çekti mi size yaşatmadıklari için?

Evlilik eve erzak getirmekten ve onu pişirmekten ibaret değil.

Siz 8 ay birlikte olmasaydınız, o sizi aldatsa bile bunu kendine hak görecekti.

Üzülmeyin, harekete geçin.

Psikolojik şiddete uğrayan çabalasın yani yine öyle mi?

Psikolojik şiddete uğrayan çabalasın yani yine öyle mi?
hayatında hic orgazmi yasamayan kadinlarin içerisindedir eminim ki şu yorumu yazan kişi:)
Diger her sey okey olduğu için cinselligi hayat kalitesi/anlami olarak bile görmüyor.

hayatında hic orgazmi yasamayan kadinlarin içerisindedir eminim ki şu yorumu yazan kişi:)
Diger her sey okey olduğu için cinselligi hayat kalitesi/anlami olarak bile görmüyor.
Diğer her şeyi de okey değil maalesef.

Onun da hayatı zor ama insan o zorluğu yaşarken başkasına da benzer bir zorluğu layık görmemeli.

Ben yapamadım sen yap, sen boşan, hakettiğin hayatı yaşa demeli.

Hepimiz çaresizlik içinde bedenlerimizi ölü gibi neden sürükleyelim?

Bir kez doğduk, yüzümüz gülmesin mi?

Ay cok drama geldi bana gozlerden yaslar akar falan kusura bakmayin. Adqmin senelrce umrunda olmamis. Niye disi Ferdi Tayfur'a bagliyim ki geceleri bxbxbxb

diger her sey okey dedigim hani siddeti aldatmasi yok diyor ya, zaten olmamasi gereken şeylere olmadığı icin minnet duyuyor bunlar.
Karakterli biriyse zaten aldatmaz ve insansa zaten birine siddet uygulamaz.
alismislar bu tur seylere şükretmeye.

Acima yetime. Döner koyar jxhxjxj

Adamlar düzeninin değişmesini istemiyor kadını çok sevdiğinden değil. Üç kuruş para getiriyor evde her şey önüne geliyor , hizmet ediliyor vırt zırt. Zaten kadını sevse şimdiye bir çözüm bulmaya çalışırdı her türlü. Böyle arsız adamlar özellikle kanaatkâr ve sessiz kadınları seçiyor sanırım.

bir de zaten hayattaki en guzel şeyi/hissi (benim icin) yasatamiyor bir de geziyor ortalikta, ulan o ise de yaramiyorsan kaybol git yani

bir de zaten hayattaki en guzel şeyi/hissi (benim icin) yasatamiyor bir de geziyor ortalikta, ulan o ise de yaramiyorsan kaybol git yani
Kadın cinsellikte erkeği tatmin edemese kadın mısından tutunda kadınlık mı yaptına kadar ne laflar gelir kadına. Adamın iyi huyu yok resmen. Niye insanlar eşe bu kadar anlam yükleyip dramatikleştiriyorlar durumlarını anlamıyorum. Mantığın olmadığı yerde kalbimin işi ne ya.

Boşanma karararında yüzde yüz emin değilsiniz bence. Birlikte evlilik terapistine gitmeyi düşunmez misiniz? Bir yuvayi bozmasi kolay, kurtarması zor derler. En azından geriye dönüp baktığınızda çabaladım dersiniz ve bu da vicdanen sizi hafifletir.

Bu tarz adamlar boşanınca üzülür. Ay sonunu ucu ucuna getiriyor, tip desen yok performans desen yok, kadınla edeceği muhabbet Facebookta "Çokselsin bebişim senin memişlerini yiyem." den ibaret olduğu için bi daha donunu yıkamaya razı gelecek birini nerden bulacak yani? Çok zorlasa iki takılmalık bulur, kim gelecek bunun huysuzluğunu çekecek? En verimli çağında bulmuş bi tane genç tecrübesiz kızcağız, belki de hayatı için yaptığı en iyi şey de o yani.

Evi gecindirdi derken? Eve alip geldikleti mi? Getirdiklerini siz pisirdiniz, hep beraber yediniz. Onu da yapmasin bari. O getirdiyse siz de pisirdiniz, cocuklara baktiniz, ev isleriyle ugrastiniz. O disarda, siz evde calistiniz. Mesela siz olmasaydinuz cocuklara bakici tutulacakti degil mi? Yemek, utu, camasir, temizlik... bunlar icin birisini tutmasi gerekiyordu degil mi? Siz olmasaydiniz o eve birseyler alinmayacak miydi sanki. Kendi emeklerinizi kucumsemeyin. Isteseydi esiniz bu evlilik icin caba gosterirdi, en azindan bir guler yuzunu esirgemezdi.

Umarım dediğin gibidir.
Umarım kadınlarımız akıllanıp bu adamlara daha fazla prim vermez.

Mutsuzlugumun bir kadın olarak çok sebebi var . Evi geçindirdi diye bu vicdanı hissetmem normal mi bilmiyorum

Hiç normal değil. Çünkü bazı şeyleri iyi değerlendiremediğinizi düşünüyorum. Adam hiç bir duygusal ihtiyacınız karşılamıyor sizde adam aç kalmamanız için haftada bir kaç poşet bir şey gitiriyor diye adama hakkını helal etmesini istiyorsunuz. Ne hakkı Allah aşkına. Asıl sizin onun üzerinde Hakkınız var. İki çocuk verdiniz, 11 senenizi verdiniz ona üstüne bir de nankörlük yapıp piskolojik şiddet uygulamış yetmiş olacak ki birde kapıyı gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…