Boşanmak İsteyen Bir Erkek Sizce Hemen Dava Acar mı Bayanlar...

Ecohaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
256
75
28
35
3 Aydır ayriyiz başından beri anlasmali bosanalim çabuk bitsin diyen kendisi kabul eden de bnm ama adamdan hiç bir cevap yok ne barisma yönünde ne dilekçe. ..

3 Aydır ayriyiz başından beri anlasmali bosanalim çabuk bitsin diyen kendisi kabul eden de bnm ama adamdan hiç bir cevap yok ne barisma yönünde ne dilekçe. ..
Neden ayrildiniz ?
Pisman olmustur belki sizden bir adim bekliyordur barismak icin ?

Kocan hala ablasinda mi kaliyor.Bence kendini duruma alistir.Sut kuzusu bir tartismada aylarca ablasinda kalirmi insan.Bence canim sen hic uzulme bir atak yapma aklin yolu birdir kendisi kendini belli edene kadar.Sabret elbet sesi gelir Sanirim esin senden ozur bekliyor onu ailesnin yaninda konustun diye lakin ozur dilicek bir sey yapmadin konularini iyi biliyorum.Sen bekle cocugunla kafani dagit zamani degerlendir.Bos yere uzulme sevgiler:KK200:

Genelleme yapilacak bi konu degil..
3 ay uzun bi zaman, ozur de dilemistin sanırım..
Esinin ailesiyle gorusuyo musun, ne diyolar?

Kocan hala ablasinda mi kaliyor.Bence kendini duruma alistir.Sut kuzusu bir tartismada aylarca ablasinda kalirmi insan.Bence canim sen hic uzulme bir atak yapma aklin yolu birdir kendisi kendini belli edene kadar.Sabret elbet sesi gelir Sanirim esin senden ozur bekliyor onu ailesnin yaninda konustun diye lakin ozur dilicek bir sey yapmadin konularini iyi biliyorum.Sen bekle cocugunla kafani dagit zamani degerlendir.Bos yere uzulme sevgiler:KK200:
Aynen cnm hala ablasinda kalıyor sitem ettim geçen gün beni sevdiğini biliyorum dedim yeter dedim ne yapacaksan yap bana bişey söyle dedim bu kadar cvpsiz bırakma beni dedim yaa iyi bişey de yada kötü bişey de dedim bakcaz artık oldu son sözü dilekçeden laf ettiği yok

Neden ayrildiniz ?
Pisman olmustur belki sizden bir adim bekliyordur barismak icin ?
Ailesinin yanında tartıştık eve gelme dedim geldi esyalarini alıp ablasının yanına gitti çok adım attim artık ne yapiyosan yap dedim iyi veya kötü bakcaz artık dedi ve sustu başka bişey demiyor

Genelleme yapilacak bi konu degil..
3 ay uzun bi zaman, ozur de dilemistin sanırım..
Esinin ailesiyle gorusuyo musun, ne diyolar?
Malesef hiç bi şekilde hiç biri aramadi geçen gün sitem ettim telde beni hala seviyorsun ama hiç bir adım atmadi dedim yaa iyi bişey de yada kötü bişey söyle dedim zamana mi bıraktın dedim bakcaz artık oldu son sözü cnm

Açmayabilir valla nedenini bilmiyorum. Babam da annemden 8 senedir boşanmak istiyor ama asla dava açmadı. Barışmak istemedi. En sonunda annem açtı davayı

Ana kuzusuysa akıl alıyordur daha karar verememiştir.
Bir süre siz de cvp vermeyin uzak durun bekleyin bakalım ama kesinlikle yazmayın boşanılacak bir durumsa barışma olasılıgınız yoksa siz dava açarsınız

Açmayabilir valla nedenini bilmiyorum. Babam da annemden 8 senedir boşanmak istiyor ama asla dava açmadı. Barışmak istemedi. En sonunda annem açtı davayı
annen kaç yaşındaki cnm bnmde çevremde var yaşları büyük insanlar ayrı ama evli yaşayanlar ben 28 o 34 yaşında

Sizin konunuzda eksik olan bir şeyler var sanki.
Adam sadece oyun oynaması yüzünden surat asmanızdan dolayı evi terk etmez.
Herkesin içinde de adamın gururuna dokunup bir şeyler diyip evden kovduysanız sonuçlarına katlanacaksınız ne yazık ki...

Ana kuzusuysa akıl alıyordur daha karar verememiştir.
Bir süre siz de cvp vermeyin uzak durun bekleyin bakalım ama kesinlikle yazmayın boşanılacak bir durumsa barışma olasılıgınız yoksa siz dava açarsınız
Aynen öyle bi üç ay daha keyfini bekleyemem heralde

annen kaç yaşındaki cnm bnmde çevremde var yaşları büyük insanlar ayrı ama evli yaşayanlar ben 28 o 34 yaşında
Annem 40 babam 43 yaşında şu an. Ama babam boşanmak istediğinde 32 yaşındaydı annem daha

Sizin konunuzda eksik olan bir şeyler var sanki.
Adam sadece oyun oynaması yüzünden surat asmanızdan dolayı evi terk etmez.
Herkesin içinde de adamın gururuna dokunup bir şeyler diyip evden kovduysanız sonuçlarına katlanacaksınız ne yazık ki...
Hatamı anlamistim ben ama ben o gün öyle yapmadan öncesinde o bagirdi ailesinin yanında bana bnm istedigim kafamin artık bi yere odaklanması bi insan bu kadar cvpsiz bırakılamaz

Sindirmeye çalışıyordur.3 ay boyunca sevse de sevmese de bir adım atması gerekiyordu.Boşanınca nafaka bağlanacaksa biraz daha vakit geçirmek istiyordur hem de sizin açmanızı bekleyip topu size atacaktır ilerde çocuğuna karşı açıklama yaparken(çocuk var mı bilmiyorum ama)

Back
X