• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak İsteyen Bir Erkek Sizce Hemen Dava Acar mı Bayanlar...

Ben çok üzülüyorum böyle evliliklere.
İhanet yok, aldatmak yok, şiddet yok, ama ayrı kalmalar var.
Ortada da melek yüzlü bir kız çocuğu...
Ne olduğunu bilemem, ben yine de ''inşallah barışırsınız'' diyorum gönülden.
Evladın , senın için. Açtığın konularda aslında eşini sevdiğin öyle belli ki.
Bilmiyorum duygulanıyorum ben işte.
Boşanmak isteseydi, on kere dava açardı. 3 ay kim neyi bekler ki?
Kızın için geliyordu sanırım, geldiği zaman ne yap et, konuşmaya bak.
Aranızda yaşanan sorunları ilk etapta asla açma, savunma modunda olma.
SİZİ konuşun, sorunları değil. SİZ konusu açıklığa kavuşsun, sonra sorunları konuşursunuz.
Dilerim ki bir sonraki konunuz barışıp mutlu olduğunuza dair olur :dua:

Ben çok üzülüyorum böyle evliliklere.
İhanet yok, aldatmak yok, şiddet yok, ama ayrı kalmalar var.
Ortada da melek yüzlü bir kız çocuğu...
Ne olduğunu bilemem, ben yine de ''inşallah barışırsınız'' diyorum gönülden.
Evladın , senın için. Açtığın konularda aslında eşini sevdiğin öyle belli ki.
Bilmiyorum duygulanıyorum ben işte.
Boşanmak isteseydi, on kere dava açardı. 3 ay kim neyi bekler ki?
Kızın için geliyordu sanırım, geldiği zaman ne yap et, konuşmaya bak.
Aranızda yaşanan sorunları ilk etapta asla açma, savunma modunda olma.
SİZİ konuşun, sorunları değil. SİZ konusu açıklığa kavuşsun, sonra sorunları konuşursunuz.
Dilerim ki bir sonraki konunuz barışıp mutlu olduğunuza dair olur :dua:
Saol cnm ne kadar güzel yazmışsın ağzına sağlık ama keşke konuşmaya ikna olsa onuda yapmıyor evet seviyorum az yada cok bilmiyorum ama çok şükür onsuz da kafayı yemiyorum aslında çok sert olmam lazim bunuda biliyorum ama sanırım pskologa ihtiyacım var çok gelgit ler yaşıyorum bi sert oluyorum bi yumuşak sabredeceğim Allah'in dediği olur ne yaparsak yapalım hayırlısı olsun başka temennim yok saol cnm

Saol cnm ne kadar güzel yazmışsın ağzına sağlık ama keşke konuşmaya ikna olsa onuda yapmıyor evet seviyorum az yada cok bilmiyorum ama çok şükür onsuz da kafayı yemiyorum aslında çok sert olmam lazim bunuda biliyorum ama sanırım pskologa ihtiyacım var çok gelgit ler yaşıyorum bi sert oluyorum bi yumuşak sabredeceğim Allah'in dediği olur ne yaparsak yapalım hayırlısı olsun başka temennim yok saol cnm
Allah senin yardımcın olsun.
Peki nasıl geçiniyorsun? Sıkıntın var mı?

Net olmasına net ailesi ile sorunum yoktu ama artık ne dilekceden söz ediyor nede iyi bi adım atıyor cvp siz bırakıyor herseyi bakcaz artık diyor 3 ay olmuş neye bakacaksin yaa
Ailesi bosanmamasi yonunde konuşuyor olabilir.. İş gurur meselesi olmus ve inada binmiş..

Amaaaannn sen hala oturmuş bu dengesizi mi bekliyorsun ? O bosamiyorsa sen boşa .. vakit değerli , değecek kişilere harca ..

Back
X