• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak İsteyen Bir Erkek Sizce Hemen Dava Acar mı Bayanlar...

Sindirmeye çalışıyordur.3 ay boyunca sevse de sevmese de bir adım atması gerekiyordu.Boşanınca nafaka bağlanacaksa biraz daha vakit geçirmek istiyordur hem de sizin açmanızı bekleyip topu size atacaktır ilerde çocuğuna karşı açıklama yaparken(çocuk var mı bilmiyorum ama)
Evet cnm benim böylede düşündüğüm oluyor 8 yaşında kızım var

Aynen cnm hala ablasinda kalıyor sitem ettim geçen gün beni sevdiğini biliyorum dedim yeter dedim ne yapacaksan yap bana bişey söyle dedim bu kadar cvpsiz bırakma beni dedim yaa iyi bişey de yada kötü bişey de dedim bakcaz artık oldu son sözü dilekçeden laf ettiği yok
Adlinda dedigin gibi esin seni seviyor ama sevgi yetmiyor maalesef arkadasim.Yapi geregi hala cocuk gibi bence mesaj fln cekme esin bosanma taraftari degil buna emin ol oyle olsaydi dilekcesini verirdi akli sira seni akillandirmaya ders vermeye calisiyor.Sende sesiz kal kendini geri cek hic haber yollama noluuyorum desin bu sure zarfinda kendine yeni ugraslar bul gez dolas evde dusunup iyice strese girme.Ablasi yada aileside dolduruyor olabilir mi esini

Adlinda dedigin gibi esin seni seviyor ama sevgi yetmiyor maalesef arkadasim.Yapi geregi hala cocuk gibi bence mesaj fln cekme esin bosanma taraftari degil buna emin ol oyle olsaydi dilekcesini verirdi akli sira seni akillandirmaya ders vermeye calisiyor.Sende sesiz kal kendini geri cek hic haber yollama noluuyorum desin bu sure zarfinda kendine yeni ugraslar bul gez dolas evde dusunup iyice strese girme.Ablasi yada aileside dolduruyor olabilir mi esini
Cnm valla bilemiyorum ne yapmak istedigini biraz önce konuştuk hirkasini sordu ordami diye burda dedim yarın kızımı getirecek verirsin dedi hala donmeye niyetin yok senin heralde dedim yok dedi niyetin ne senin yaa dedim kapatıyorum dedi kapattık sıktı ıyice ne

Malesef hiç bi şekilde hiç biri aramadi geçen gün sitem ettim telde beni hala seviyorsun ama hiç bir adım atmadi dedim yaa iyi bişey de yada kötü bişey söyle dedim zamana mi bıraktın dedim bakcaz artık oldu son sözü cnm
Kocan netse veya katiysa bi girisimde bulunmaya cekiniyo da olabilirler..
Normalde araniz nasildi ki ailesiyle?

Kocan netse veya katiysa bi girisimde bulunmaya cekiniyo da olabilirler..
Normalde araniz nasildi ki ailesiyle?
Net olmasına net ailesi ile sorunum yoktu ama artık ne dilekceden söz ediyor nede iyi bi adım atıyor cvp siz bırakıyor herseyi bakcaz artık diyor 3 ay olmuş neye bakacaksin yaa

Bence boşanmak istemiyor ama ailesi dolduruyor bosan diye arada kaliyor

Nafaka dusunup dava acmayan ve
Anlasmalo dava acip sonra ya nasilsa ayriyiz hayatimi yasiyorum zaten dava falan ac nafaka ode ugrasamam cekismeli uzasin diyen gordum

Evet o ablasi varken 7 sene önce iftira atmisti bu yüzden 7 sene küs kaldık ramazan ayından önce baristik sonra böyle oldu
Heh iste arkadasim basta soylecegine sonda soyledin desre kesin ablasi dolduruyordur.Ondan zaten abladinda kaliyordur esinide poh pohluyordur simdi bir guze

Cnm valla bilemiyorum ne yapmak istedigini biraz önce konuştuk hirkasini sordu ordami diye burda dedim yarın kızımı getirecek verirsin dedi hala donmeye niyetin yok senin heralde dedim yok dedi niyetin ne senin yaa dedim kapatıyorum dedi kapattık sıktı ıyice ne[/QUOTE Anliyorum Allah yardimcin olsun dedigim gibi ondan adim gelmedigi surece sen adim atma bir daha geliyormusun diyede sorma alakasiz kalki kendisi dusunsun beni gozden cikarsi desin.Bak gor kendisi ozaman nasil tipis tipis geliyor.Sabir biraz canim insallah hayirlisi olur senin icin

Saol cnm çok saol amin cumlemizin Rabbim yardımcısı olsun sanırım artık öyle yapicam

3 ay boyunca gelmedi seni merak etmedi.karim yanliz basina bi is gelirmi ac mi aciktami die sormadi sanirim.senin yerinde olsam bu saatten sonra o gelsede bn kabul etmem

Aynen cnm hala ablasinda kalıyor sitem ettim geçen gün beni sevdiğini biliyorum dedim yeter dedim ne yapacaksan yap bana bişey söyle dedim bu kadar cvpsiz bırakma beni dedim yaa iyi bişey de yada kötü bişey de dedim bakcaz artık oldu son sözü dilekçeden laf ettiği yok
Ay aynı naz yapıyor gibi koskoca adam

Üç ay boyunca Kızım dan dolayi görüştüm tabi ama yorumları okudu isen durum böyle cnm
bnce esin kizinida dusunmuyo dusunse sizin yaninizda olurdu .karar senin ama kizinida al bi sure yok ol ulasamasin size belki ozaman bu yaptigina pisman olurda kitmetinizi anlar

bnce esin kizinida dusunmuyo dusunse sizin yaninizda olurdu .karar senin ama kizinida al bi sure yok ol ulasamasin size belki ozaman bu yaptigina pisman olurda kitmetinizi anlar
Kirada yaşıyorum babamin evine gitmedim gitmekte istemiyorum yapamam ben herseye alinirim gucume gider o terk etti hem niye bnm duzenim bozulsun kizımın okulu var bnm isim bu çevrede keşke durumum olsa öyle bişey yapsam ama yok İşte

Kirada yaşıyorum babamin evine gitmedim gitmekte istemiyorum yapamam ben herseye alinirim gucume gider o terk etti hem niye bnm duzenim bozulsun kizımın okulu var bnm isim bu çevrede keşke durumum olsa öyle bişey yapsam ama yok İşte
Hattini degistir seni arayamasin kapiya geldimi kapilari acma evde yokmus gibi mesela.Allah yardimcin olsun nediyim hakkinda hangisi hayirliysa o olsun

Hattini degistir seni arayamasin kapiya geldimi kapilari acma evde yokmus gibi mesela.Allah yardimcin olsun nediyim hakkinda hangisi hayirliysa o olsun
Amin cnm hepinizin dediği gibi biraz sert olup artık görüşmeyi kesmek lazım kaçan kovalanir misali ben çok kovaladim eğer paşa gönlü isterse bu saatten sonra o kovalasin neymiş anlasin çok kurnaz bi insan ona da dedim bunu
her zaman açık kapı bırakıyorsun dedim ama net bi sekilde iyi yada kötü konuşmuyor kafasında ne var soylemiyor birazda bnm onun yaptığını yapma zamanım gelmiş saol cnm Allah razı olsun

Back
X