Bosanmak istiyorum ama cesaretim yok yardım edin ne olur!!

Ellayldz_sksnbr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
10
0
1
28
Eşimle bir haftalık flört döneminden sonra çok ani bir şekilde evlendik ne olduğunu anlayamadım henüz 20 yaşındayım onu sevmiyorum anlaşamıyoruz beni sürekli köye ailesinin yanına götürmek istiyor ve ben bunu kabul etmiyorum.ailesi biraz varlıklı insanlar bana sürekli bu evi benim ailem yaptı altınını bileziğini benim ailem aldı gibi şeyler söylüyor son zamanlarda dövmeye başladı küfür hakaret bu arada evleneli iki sene oluyor ama bı an önce çocuğum olmadan kurtulmak istiyorum aileme konuyu açamıyorum bana karşı çıkacaklarını biliyorum çünkü bana bir akıl verin çok çaresizim

İki gün öncesine kadar çalışıyordum ama ona muhtaç olayım diye bana zorla işimi bıraktırdı evden dışarı çıkartmıyor kendi akrabalarım olmak üzere kimseyle gorusturmuyor ne yapmam gerekiyor bunu düşünüyorum ama bir çıkar yol bulamıyorum darkmore darkmore

İki gün öncesine kadar çalışıyordum ama ona muhtaç olayım diye bana zorla işimi bıraktırdı evden dışarı çıkartmıyor kendi akrabalarım olmak üzere kimseyle gorusturmuyor ne yapmam gerekiyor bunu düşünüyorum ama bir çıkar yol bulamıyorum darkmore darkmore

Buraya yazabildigine gore anne babana da yazabilirsin, soyle gelip seni alsinlar.

Olmazsa sabah 4,5 gibi adami uyandirmadan esya vs almadan degerli esyalarini, altinlarini, parani al sivis babaevine git.

Kendisi calismiyor mu? Evden hic cikmiyor mu? Ugradiginiz sey sadece fiziksel siddet degil su anda,hurriyetiniz kisitlaniyor ve alikoyuluyorsunuz. Bu bir suctur. Polisi arayin.
bu adam gece de mi uyumuyor? Alin uzerinize biraz para uc bes kat kiyafet, kimlik. Cikin gidin ailenizin evine. Gece yarisi gelen cocuklarini kapidan cevirmezler herhalde

Altın bilezik hiç birşey istemiyorum geçen sene annemin evine gittim bir ay kadar kaldım eşim ve ailesi geri alana kadar canları çıktı annem ve babamda olur böyle şeyler daha herşey rayına oturur daha gencsiniz diyerek beni geriye gönderdiler ayrıca altinimi ve bileziklerimi bana vermiyorlar

O an ki ruh halim gerçekten çok karmakarışık bir haldeydi sağlıklı kararlar veremedigim gibi ailemle de bir takım problemler vardı yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlayacağınız.

Keskelerle ömür dönmüyor malesef ki keşke ailenden evliliği düşünerek kaçmak yerine okuyarak unutulmaz başka yerde okuyarak kacsaydin senin geleceğin için en azından daha iyi olurdu...
Kimseyle görüştüm etmesinin sebebi ne bir de neden ailen kabul etmez bosanmani

Altın bilezik hiç birşey istemiyorum geçen sene annemin evine gittim bir ay kadar kaldım eşim ve ailesi geri alana kadar canları çıktı annem ve babamda olur böyle şeyler daha herşey rayına oturur daha gencsiniz diyerek beni geriye gönderdiler ayrıca altinimi ve bileziklerimi bana vermiyorlar

Dayak yedigini soyledin mi?

Dayak yedigini, kufuerleri , hakaretleri anlat tas kalpli degiller ya evlatlarisin. Ben kesinlikle geri donmicem, sokaga duserim de geri donmem diceksiniz, kararli olucaksiniz. Sonra da bir is bulur kendi evinize cikarsiniz. Madem altin, bilezik vs piyasada yok oylece cik git. Mahkeme actiginda alirsin.

Özellikle halamlarla gorusturmuyor çünkü onlar benim arkamda duruyor beni savunan kimsenin olmasını istemiyor ailemin kabul etmemesinin sebebi ise bizim ailemiz de boşanan kimse yok ve babam bu tarz durumlarda karşı çok katı ve çok sert bi insan nişanlı yön nişanı atmak istediğini soyledigimde beni tehdit ederek evliliğe ikna etmisti

MissCherryBlossom MissCherryBlossom tek korkum aileme zarar vermesi beni kardeşimle tehdit ediyor babanı kışkırtırim senin üzerine gelir diyor psikolojik olarak mahvoldum hiç birşey düşünemiyorum .

Evlatcim once git bir halanla gorus. Sonra beraberce babana gidin. Ben kararliyim bosanicam, bu adam beni dovdu, hakaret etti beni kardesimle tehdit ediyor diceksin ki ailen de adamin ne bicim bir insan oldugunu anlasin. Ya bosanip burda kalicam ya sokaga dusucem ya da kendimi oldurucem ama o eve donmem baska secenegim yok diceksin. Kararli dur.

O adam da bir b.k yiyemez korkma, senin zayif yanini bildigi icin tehdit ediyor. Sen bosan git, umrunda olmaz 2 gun sonra tekrar evlenir.

Korkma, bir sey yapamaz. Zaten evde sana ait esya bile yokmus, git gomlegini sirtina cik bu kadar kaybedecek bir seyin yok. Olmazsa konus, is bulana kadar halanda kal. Daha sonra kendi evine cikarsin.

Back
X