boşanmak istiyorum ama neden yapamıyorum cesarete ihtiyacım var

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
10 yıllık eviliyim 2 yaşında birde oğlum var. severek evlendik ama eşim çok değişti.ne bi sorumluluk var ne bi ilgi alaka evi otel gibi kullanır oldu.evde yapılacak hiç bişeyi yapmıyor çok eski bi evde oturuyoruz çatısı akıyor fareker var her yeri yıkık dökük varsa yoksa ben çalışıyorum yoruluyorum ben yatıcam ben dinlenicem hiç bişeye elini sürmüyor erkek işi herşeyide ben yapıyorum bende çalışıyorum işten geliyorum yemekti temizlikti çocuktu ben insan değilmiyim benim yokmu dinlenme uyuma hakkım öyle deyince milletin karıları nasıl yetişiyorsa sende yetiş diyor.on yıldır bi kere rahat bi günümüz geçmedi borç hiç bitmedi hep sıkıntı şuandada aynı bi dünya borç var araba alıyor krediyle sonra kredi ağır geliyor satıyor şu işi yapıcam diyor kartları kullanıyor sonra kartlara bi dünya borç oluyor ne olursa olsun hep destek oldum borç ödenir nasılsa diye çalıştım bende destek oldum.şuanda o kadar zordayızki hala en son sattığı arabanın kredisini ödüyoruz borç alarak getiriyoruz ay sonunu bıktım tükendim artık .her konuda yalan söylüyor artık hiçbir lafına inanmıyorum güvenmiyorum işten çıkıyor eve geç geliyor nerdeydin diyorum iş çıktı çalıştım diyor en son 2 ay kadar önce anlaşmalı boşanma dilekçesi yazdırdım aldı yırttı ben senden ayrılmam sensiz yapamam söz değişicem ne istersen yapıcam ağladı tamam dedim son bi şans vericem artık sorumluluk sahibi ol evde yapman gerekenleri yap eve geç gelme işe gidiyorum çalışıyorum deyip durma çocukla ilgiilen bende işlerimi yapayım dedim tamam dedi ama daha eve 1 çivi çakmadı hala geç geliyor hala yalan hala aynı aynı yani kusura bakmayın uzun oldu biraz ama çok bunaldım seviyormuyum bağımlımıyım neden bırakamıyorum ben bu adamı

Gelecek korkun yüzünden ayrılamıyorsun.Maddi ,manevi.
Onsuz hayatı hayal bile edemediğinden.
Aslında onsuz da dünya güzel,hatta daha güzel olabilir çünkü ona sıkılıp,üzülmeyeceksin en azından.
Sadece kendini ve çocuğunu düşüneceksin.
Kımıl zararlısı adam.

Alışkanlık olmuş artık sizinkisi. Böyle karaktere sahip insanlar hep kendini düşünüyor. Aile olduğunu farkına varamamış henüz. Boşanmak için karar vermek zordur. Ama anlattıklarınızla bir ömür geçer mi bunu düşünün.

gelecek korkum yok aslında çünku öyle böyle çalışan ayakları üzerinde duran bi insanım ailemde sahip çıkar ama dediğin gibi benim hayallerim hep onunla şekillendi bu zamana kadar çok sevdim çok istedim bişey yaparken hep onun için yaptım o sever o yesin o giysin hep böyle yani

ömür geçmez diye düşünüyorum daha fazla zamanımıda heba etmek istemiyorum aslında on yıldır düzelmemiş düzelirmi artık

ilerde pişman olursam diye korkuyorum oğlumu gerektiği gibi yetiştirebilir miyim diye düşünüyorum sevgisini ilgisini ihtiyaçlarını eksik etmem allaha şükür ama babadan ayrı nasıl bi çocuk olur mutlu olurmu acaba diyorum millet ne der diye düşünen biri olmadım hiç bizaman hep gönlümce yaşadım ama bu konuda herkes laf edecek biliyorum ve aklıma takılıyor ilk defa

Zannetmiyorum 10 sene bu. Alışmış ve sizide alıştırmış. Bende boşanamam sanıyordum ama karar verdım ve dilekçemi de verdim. Çok bocalarsın evet ama geleceğinden eminmisin bunu düşün.

Zannetmiyorum 10 sene bu. Alışmış ve sizide alıştırmış. Bende boşanamam sanıyordum ama karar verdım ve dilekçemi de verdim. Çok bocalarsın evet ama geleceğinden eminmisin bunu düşün.
sizde mi boşanmaya karar verdiniz .geleceğiimi düşününce bakıyorumda evli kalırsam bu durum böyle geldi böyle gidecek ne benimki adam olur ne bizim durum düzelir ömür boyu borç öderiz bi iğnemiz bile olmaz.öteki türlü annemlere giderim gene çalışırım annem bakar oğluma kendimede bakarım oğlumada bakarım paramıda biriktiririm maddi açıdan gelecek korkum yok şimdikinden daha kötü olamaz zaten.manevi açıdan nasıl doyurabilirim oğlumu nasıl yeterim onu bilmiyorum babasının eksikliği yüzünden mutsuz olurmu diye düşünüyorum

İki eş de çalışıyorsa erkek de eşşşşek gibi ev işi yapacak bu kadar basit.
Madem milletin karıları nasıl yetişiyorsa sen de yetiş demiş o zaman siz de milletin erkekleri çalışıyor kadınlar evde oldukları için rahatça iş görüyor millet eviyle nasıl ilgileniyorsa maddi manevi sen de ilgilen o zaman diyebilirsiniz. Hey allahım ya. Ama değmez kavgaya gürültüye, ailem destek olur diyorsunuz çalışıyorsunuz da kurtulun bu adamdan.

Olur ama sorumsuz babayla kavgalı evle daha mutsuz olur

psikolijik sorunlarıda var dissosiyatif bozukluk tedavisi görüyor 1 yıldır doktor doktor geziyoruz 1 yıldır ömrümden ömür gitti iyi olsun diye gitmediğiiz doktor kalmadı şimdi herşeye hastalığını bahane ediyor ben hastayım ben hastayım deyip duruyor sıkışınca...boşanırsan öldürürüm diyor yada dönüyor çocuğu alıp kaçarım sana bırakmam diyor

Evet bende karar verdim boşanmaya. Benim çocuğum yok karar verırken tabi buda etkili. Çocuk var diye de kendi hayatınızdan vazgeçmeniz de hiç mantıklı değil. Kendime daha iyi bir düzen kurarım buna inanıyorum diyorsanız olmayacak şey değil yapabilirsiniz. Çocuk bir süre bocalar ama büyüdükçe bu azalacaktır diye düşünüyoru.
Aileniz arkanızdaysa destekse neden olmasın.

aslında çocuk küçükken daha kolay olur diye düşünüyorum henüz bişeyin farkında değil büyürken alışır zaten duruma aklı erince daha zor olur ayrılması...sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah .hayatınız istediğiniz gibi olsun

Arkadaşım askerler polisler şehit oluyor. Anneleri aslanlar gibi evlat yetiştiriyor. Senin çocuğun babasız kalmayacak ki. Sadece babası ile ayrı evlerde yaşayacak. Hem ruh hastası hem asalak gibi yaşıyor.

Sen şimdi akıllı davran. Seni öldürürüm çocuğu kaçırırım dediklerini kaydet. Davanı açmadan avukatla görüş ona göre hareket et. Çocuğunu da o fareli evde büyütme. Yüz tane hastalık bulaşır Allah korusun.

Evet cnm aynen de dediğin gibi gün geçtikce daha da zorlaşır ayrılman. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

teşekkür ederim benim hiç aklıma gelmemişti kaydetmek falan ama haklısınız insan mecbur kalıyor bidaha olursa kaydedicem söylediklerinizdede çok haklısınız bana böyle cesaret verecek birileri lazım işte kararımı kesinleştirmeliyim vazgeçmemem lazım artık

eşiniz oğluyla ne kadar ilgilleniyor evliyken,boşanınca ilgilenmicekmi önemli olan o baştaki soru hayır ilgilenmiyorsa devama gerek yok .....boşanınca çocuktanda boşanılmıyor ikinizde ayrı yola girrebilirsiniz merhametli eş ile yeni bir aile huzur dolu bir ailede büyüyebilir

Son düzenleme:
Bence göz dağı ile gayette güzel düzelir ...

Hemen bosanmayin ya .

defalarca verdik o gözdağını artık ciddiye bile almıyor en son iki ay önce dilekçe yazdırdım anlaşmalı boşanma için ağladı yalvardı söz verdi ama eski tas eski hamam hiç bişey değişmedi düzelmedi düzeleceği yok anladım ben artık

eşim sözde çocuğa çok düşkün ama sözde zaten eve geç geliyor bi saat anca görüyor çocuğu ..en ufak bi hasta olsa hemen dr götürür yalandan düşse hemen koşar her istediğini alayım diye uğraşır ben kızsam bana kızar yalandan sinirlensem sen ne biçim annesin sen ana falan olamazsın bi ton laf eder görünüşte çok düşkün ...ama oyle değil işte eve gelir bi on dk oynar boğuşur falan sonra al artık şunu der yemek yedirtmiyor al şunu tv izletmiyor al şunu acil bi durum olsa bak desem bakmaz ben bakamam beceremem der bi bulaşıkları toplayayım az oynat desem ben uyuycam ben bakamam der çok şımarık bi çocuk oldu yerinde durmuyo çok sinirli bak böyle yapma diyorum bi tane oğlum var ne isterse yaparım istediği kadar şımarsın bakacaksın uğraşacaksın der hemen bak ilerde önüne geçemeyiz şimdiden böyle büyünce nasıl disiplin terbiye veririz yapma dedikçe yapıyor.ben kızınca sen yüz verme hayır ne demek öğrensin diyorum ben kızıyorum o gel oğlum boşver anneyi diye kucağına alıyor .ıslak medilimiz bitiyor çalıştığı yerde satılıyor indirimli diye ordan alıyoruz bitti desem iki üç gün de ancak getiriyor unuttum falan filan hep bi bahane buluyor .sizce gerçek anlamda ilgileniyormu bu durumda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…