- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
gelecek korkum yok aslında çünku öyle böyle çalışan ayakları üzerinde duran bi insanım ailemde sahip çıkar ama dediğin gibi benim hayallerim hep onunla şekillendi bu zamana kadar çok sevdim çok istedim bişey yaparken hep onun için yaptım o sever o yesin o giysin hep böyle yaniGelecek korkun yüzünden ayrılamıyorsun.Maddi ,manevi.
Onsuz hayatı hayal bile edemediğinden.
Aslında onsuz da dünya güzel,hatta daha güzel olabilir çünkü ona sıkılıp,üzülmeyeceksin en azından.
Sadece kendini ve çocuğunu düşüneceksin.
Kımıl zararlısı adam.
Alışkanlık olmuş artık sizinkisi. Böyle karaktere sahip insanlar hep kendini düşünüyor. Aile olduğunu farkına varamamış henüz. Boşanmak için karar vermek zordur. Ama anlattıklarınızla bir ömür geçer mi bunu düşünün.
Zannetmiyorum 10 sene bu. Alışmış ve sizide alıştırmış. Bende boşanamam sanıyordum ama karar verdım ve dilekçemi de verdim. Çok bocalarsın evet ama geleceğinden eminmisin bunu düşün.gelecek korkum yok aslında çünku öyle böyle çalışan ayakları üzerinde duran bi insanım ailemde sahip çıkar ama dediğin gibi benim hayallerim hep onunla şekillendi bu zamana kadar çok sevdim çok istedim bişey yaparken hep onun için yaptım o sever o yesin o giysin hep böyle yani
ömür geçmez diye düşünüyorum daha fazla zamanımıda heba etmek istemiyorum aslında on yıldır düzelmemiş düzelirmi artık
sizde mi boşanmaya karar verdiniz .geleceğiimi düşününce bakıyorumda evli kalırsam bu durum böyle geldi böyle gidecek ne benimki adam olur ne bizim durum düzelir ömür boyu borç öderiz bi iğnemiz bile olmaz.öteki türlü annemlere giderim gene çalışırım annem bakar oğluma kendimede bakarım oğlumada bakarım paramıda biriktiririm maddi açıdan gelecek korkum yok şimdikinden daha kötü olamaz zaten.manevi açıdan nasıl doyurabilirim oğlumu nasıl yeterim onu bilmiyorum babasının eksikliği yüzünden mutsuz olurmu diye düşünüyorumZannetmiyorum 10 sene bu. Alışmış ve sizide alıştırmış. Bende boşanamam sanıyordum ama karar verdım ve dilekçemi de verdim. Çok bocalarsın evet ama geleceğinden eminmisin bunu düşün.
Olur ama sorumsuz babayla kavgalı evle daha mutsuz olursizde mi boşanmaya karar verdiniz .geleceğiimi düşününce bakıyorumda evli kalırsam bu durum böyle geldi böyle gidecek ne benimki adam olur ne bizim durum düzelir ömür boyu borç öderiz bi iğnemiz bile olmaz.öteki türlü annemlere giderim gene çalışırım annem bakar oğluma kendimede bakarım oğlumada bakarım paramıda biriktiririm maddi açıdan gelecek korkum yok şimdikinden daha kötü olamaz zaten.manevi açıdan nasıl doyurabilirim oğlumu nasıl yeterim onu bilmiyorum babasının eksikliği yüzünden mutsuz olurmu diye düşünüyorum
sizde mi boşanmaya karar verdiniz .geleceğiimi düşününce bakıyorumda evli kalırsam bu durum böyle geldi böyle gidecek ne benimki adam olur ne bizim durum düzelir ömür boyu borç öderiz bi iğnemiz bile olmaz.öteki türlü annemlere giderim gene çalışırım annem bakar oğluma kendimede bakarım oğlumada bakarım paramıda biriktiririm maddi açıdan gelecek korkum yok şimdikinden daha kötü olamaz zaten.manevi açıdan nasıl doyurabilirim oğlumu nasıl yeterim onu bilmiyorum babasının eksikliği yüzünden mutsuz olurmu diye düşünüyorum
Evet bende karar verdim boşanmaya. Benim çocuğum yok karar verırken tabi buda etkili. Çocuk var diye de kendi hayatınızdan vazgeçmeniz de hiç mantıklı değil. Kendime daha iyi bir düzen kurarım buna inanıyorum diyorsanız olmayacak şey değil yapabilirsiniz. Çocuk bir süre bocalar ama büyüdükçe bu azalacaktır diye düşünüyoru.
Aileniz arkanızdaysa destekse neden olmasın.
Evet cnm aynen de dediğin gibi gün geçtikce daha da zorlaşır ayrılman. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.aslında çocuk küçükken daha kolay olur diye düşünüyorum henüz bişeyin farkında değil büyürken alışır zaten duruma aklı erince daha zor olur ayrılması...sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah .hayatınız istediğiniz gibi olsun
Arkadaşım askerler polisler şehit oluyor. Anneleri aslanlar gibi evlat yetiştiriyor. Senin çocuğun babasız kalmayacak ki. Sadece babası ile ayrı evlerde yaşayacak. Hem ruh hastası hem asalak gibi yaşıyor.
Sen şimdi akıllı davran. Seni öldürürüm çocuğu kaçırırım dediklerini kaydet. Davanı açmadan avukatla görüş ona göre hareket et. Çocuğunu da o fareli evde büyütme. Yüz tane hastalık bulaşır Allah korusun.
Bence göz dağı ile gayette güzel düzelir ...
Hemen bosanmayin ya .
eşiniz oğluyla ne kadar ilgilleniyor evliyken,boşanınca ilgilenmicekmi önemli olan o baştaki soru hayır ilgilenmiyorsa devama gerek yok .....boşanınca çocuktanda boşanılmıyor ikinizde ayrı yola girrebilirsiniz merhametli eş ile yeni bir aile huzur dolu bir ailede büyüyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?