- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
Boşanmaktan korkum şu yönde olmaya başladı , babamı kaybettim 1 yıl önce , bir yıldır da annem hep hasta hep hasta sürekli hasta , sık sık yanına gidiyorum , annemle birlikte bekar erkek kardeşim (35 yaşında işsiz ) ve kız kardeşim var hiç borcu bitmeyen !! Boşanırsam annem bu şehre taşınır , haliyle aynı evde yaşayanlar da , bura memleketimize uzak ama akrabamız çok , özellikle annemin , koz kardeşimin şu sıra başka ile taşınma planı var orda iş bulmuş , yani işsiz abim ve annem le yaşamak bana zor geliyor , dul ve çocuksuz bir bayan olacağım ve annem de hasta ve en ilgili kızı benim , her şeyinde yanında oldum , herşeyimi bana anlatır vs va , başka ildeyim ama abim annemi dr a götürünce direk beni Arar durumu anlatmak içim yapılacak bişey varsa otaya gitmem için , oysa orda Ablam ve kızkardeşim de var , benim işim iyi şükürler olsun , annemden maddi manevi desteğimi esirgemem, ama iş ayni evde işsiz abim ve sürekli şikayet halinde bunalımda olan annemle yaşamaya gelince , çok zor geliyo bana , zaten aşırı aşırı yorulduğum yıprandığım Bi evlilikten çıkıp yeni sorunların tam ortasına düşme fikri çıldırtcaak gibi oluyor beni , annem le birebir yaşamak yine bir nebze ama işsiz abi fikri çok zır , yine evde bir olsa annemin Benden beklentisi Bi nebze az olur diye düşünüyorum ama yine her türlü bakımı dr u ilgisini bana yıkacak diğer kardeşlerim , maddi olarak da herşey Benden beklenecek bunlar emin olduğum şeyler , eşimle boşanmak tan korkmuyorum çok yoruldum Çünkü ama boşandığım an başıma gelecek yoruculujlar da beynimi kemiriyor , annemin bu şekilde de hep yanındayım ama deşiğim gibi evli olduğum için yüzde yüz üstüme gelemiyor kardeşler , bu evlilik bittiği an maddi manevi tepemdeler bunu kaldıracak gücüm Yok, bu durum boşanmaktan alıkoyuyor beni ya da en azından rest çekmekten eş kişisine