Boşanmak istiyorum ama

Bunu hiç bir zaman anlamadı ailem , benim hiç destek Verenim olmadı maalesef , annemi istemiyor konumuna girmek beni üzer annemi de çok üzer , ama kardeşlerim destek olmazlar annem benle kalırsa , 1000 km öteden herşeye ben yetişiyorum dibinde diğer çocukları varken

Maalesef öyle oluyor. Cogu zaman hep birine yüklenir hersey. Izin vermemeniz lazim .acik acik konusun herkesle.hastalanirsiniz sonra

Onlar muhtaç durumda çünkü ben değil , ben bekarken ke işimden ötürü yalnız kalıyordum , şuan boşanma sonrası birileri ile uyum sağlama düşüncesi beynimi yiyor , ben akrabalarımın olduğu ilde tek kalırken annemgilin de ayrı kira vererek memlekette kalmalarına toplumsal baskı baskın gelecek biliyorum , Benim birlikte yaşama talebim YÖK annemle yaşamaya itirazım da YOk ama tek başıma anneme yetme çabasının hayali şimdiden yordu beni

iyide kazık kadar abiniz ve kız kardeşiniz varmış. boşanmış bir kadından önce onlara düşer bunu düşünmek.
insanlara annenizin her zaman başınızın üstünde yeri olduğunu ancak çalışmayan koca adamı bakıp besleyecek gücünüz olmadığını söylersiniz çeneleri kapanır.

Önceden konuşup anlaşmakta fayda var. Maddi manevi tüm sorumlulukları ortak paylaşmayı, aksi halde ayrı eve çıkacağını, zaten zor bi süreçten geçtiğini ifade etmelisin.

ben olsam kocamın derdini çekeceğime anamın abimin derdini çekerdim en azından parmağım kanasa benim için gerçekten endişelendiklerinden emin olurdum.

Sevgili prensescan senin yerinde olsaydım eşimden boşanır, evimi tutar, birkaç ay kafamı dinler sonra da sadece annemi yanıma alarak hayatıma devam ederdim. Kız kardeşin çalışacaksa o da gelebilir, çalışmayacaksa abin işe girsin, kız kardeşin evde ona destek olsun, ev işleri vs.

Hepsine birden bakamayacağını, sadece annenle ilgilenebileceğini söyle.

Bebek durumu mu var ?
Eşten ayrılmak isteme sebebiniz ne ?
Ne kadarlık evlisiniz ?
Boşanırsınız da birilerine bakmak zorunda değildiniz 35 yadında abi iş bulsun bi zahmet çalışsın . Sizde olmazsa ayrı eve çıkardınız . Kimseye o tavizi vermeyin Kardeşiniz bile olsa .

Prensescan çok zor durumdasın...boşanma kararın kesinmi...hiç mi umut yok...ama boşanırsan başına gelecekleri yazmışsın...yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın...zaten bunları düşünmekten kendini yıpratmışsın bide birarada olunca daha ağır gelir annedir elbette bakacağız ama biri bu görevi yapıyor diye yüklenilmezki ona...bide o ne der bu ne der olayına fazla takılma...bizim millet herşeye bir lafı vardır,gözlerini versen zaten kördü derler...

Daraldim yorumlarinizi okurken
Bosanin ve soylemeyin bosandiginizi
3-4 ay kafa dinleyin sonra soylersiniz
Anneniz de amma merakli bosanir bosanmaz yaniniza mi tasinacak? Simdi niye ayni sehre tasinmmiyor o zaman?

Daraldim yorumlarinizi okurken
Bosanin ve soylemeyin bosandiginizi
3-4 ay kafa dinleyin sonra soylersiniz
Anneniz de amma merakli bosanir bosanmaz yaniniza mi tasinacak? Simdi niye ayni sehre tasinmmiyor o zaman?
Annem şuan bişey demiyor haberi bile Yok kimsenin yaşadıklarımdan , ama boşandığımda biliyorum ben başıma gelecekleri , herkes hemfikir olacak , hem ben yalnız kalmayayım diye hem de annem kardeşlerim ayrı kira ev vs olmasın diye , hem de burada annemin bi dolu akrabası var diye , sen ordan sadece okuyarak boğulurken ben tamamen içimdeyim durumların ... ne haldeyim düşün . Hem eşmkişisi ile olan durumlar hem aile , hem yalnızlık ....

Annem şuan bişey demiyor haberi bile Yok kimsenin yaşadıklarımdan , ama boşandığımda biliyorum ben başıma gelecekleri , herkes hemfikir olacak , hem ben yalnız kalmayayım diye hem de annem kardeşlerim ayrı kira ev vs olmasın diye , hem de burada annemin bi dolu akrabası var diye , sen ordan sadece okuyarak boğulurken ben tamamen içimdeyim durumların ... ne haldeyim düşün . Hem eşmkişisi ile olan durumlar hem aile , hem yalnızlık ....
Zaten icinde oldugunuz durumdan dolayi daraldim yazdim
Sinir bozucu gercekten , bence soylemeyin bosandiginizi bi sure kafa dinleyin , kendinize gelince soylersiniz

Back
X