Canım mutsuzsan evlılıgı surdurmenın anlamı yok tabı. İlla sıddet aldatma olmak zorunda degıl bosanmak ıcın. Ama maddi olarak durumun nasılMerhaba hanımlar;
Biz eşimle severek evlendik 7 senelik evliyiz ama ben eşime artık tahammül edemiyorum .Her kavgada evi terk uzun süre konuşmazdı.Gerçi o huyunu bıraktı ama ben şuan ondan soğudumu fark ediyorum mutlu değilim .
Ben demesem şunu yapalım çay içemeye gidelim vs.asla teklif etmez tv izler oturup.
Çocuguyla çok iligilir.Her hafta arkadaşlarıyla mutlaka dışarı çıkar ama bana sormaz sen de çıkmak istermisin diye.
Ben de çalışıyorum bu arada.
Sorunum şu ki artık onca yapılan kavgalar onca söylenen sözlerden sonra ben yeni yeni artık onu istemediğimi fark ettim içimde.
Birde cinsellik mevzusu var.Sadece o tatmin oluyor.Ben olmuyorum açıkcası.Belki de bu yüzden artık soğudum ve boşanmak istiyorum .
Sizce abartıyormuuyum yoksa biraz daha beklemelimiyim .
Ne dersiniz ama ben mutlu değilim .Eşime kalırsa sorun yok ben kendi kendime bir şeyler çıkartıyorum.
maddi olarak zorlanmıcamı düşünüyorum sadece maneviyatı düşünüyorum aslındaBosanmak icin siddet aldatma gerekmiyor illaki. Eger bu kisiyle geri kalan omrunu gecirmek istemiyorsan, pismanlik duymayacaksan tabi ki de bosanabilirsin. Ancak bunun kararini verecek olan sensin. Bosaninca tek basina hayati gogusleyebilecek misin? Tum arti ve eksileri dusun.
haklısınız belkide ben büyütüyorumdurCok klasik olacak ama bir yuva kolay kurulmuyor.Hayat size gercek bir dert vermemis anlasilan.Bu evliligi bitirmek izin oturup cimbizla olan ufak tefek olumsuzluklari cikartip koymussunuz masaya simdi elimdekilerle ne yapsam acaba diyorsunuz.Evlenince bazi seyler eskisi gibi olmayabiliyor hatta ustunr cocuk da olunca degil esle biseyler yapmak insan kendine bile zaman ayiramiyor yeri gelip.Bazi insanlara gore degil evlilik kurumu,o insanlardan oldugunuzu düşünüyorsaniz bosanin.
yoruldugumu hissediyorum mesela bugun çıktı dışarı hadi ben çıkıyorum dedi gitti benim neden öyle bir lüksüm olmuyor mesela bazen arkadaslar bulusuyor ben gitmek için çocuga bakarmsıın veya yemeginizi yaptım yani durmdan herseyi ayarlamam gerekiyor kendisi hadi ben çıktım diyip çıkıyorAbartmıyorsunuz, evliliğiniz tek taraflı gidiyor anlattıklarınıza göre.
Bunu aleni bir şekilde konuşup, boşanmayı düşündüğünüzü ve öncesinde çift terapisi alarak birbirinizi anlamada-taleplerinizde ne derece gerçekçi olduğunuzu, bir arada sizden ne olduğunu/olacağını, olup-olmayacağını bir tartın.
Sonrasında kararınızı daha doğru verdiğiniz düşüncesi ile "Acaba"larınızı azaltmış olursunuz.
maddi olarak zorluk çekmemCanım mutsuzsan evlılıgı surdurmenın anlamı yok tabı. İlla sıddet aldatma olmak zorunda degıl bosanmak ıcın. Ama maddi olarak durumun nasıl
Belki bir sure ayri yasayip kaldirip kaldiramayacaginiza bakabilirsiniz.maddi olarak zorlanmıcamı düşünüyorum sadece maneviyatı düşünüyorum aslında
yoruldugumu hissediyorum mesela bugun çıktı dışarı hadi ben çıkıyorum dedi gitti benim neden öyle bir lüksüm olmuyor mesela bazen arkadaslar bulusuyor ben gitmek için çocuga bakarmsıın veya yemeginizi yaptım yani durmdan herseyi ayarlamam gerekiyor kendisi hadi ben çıktım diyip çıkıyor
Sorun sadece cinsellik olsaydı tedavi olmak ya da terapi almak sorunu çözer ve evliliği kurtarır diyebilirdim ama diğer saydıklarınızla sorun epey artıyor. Eşinizi sizden uzaklaştıran şeylerin çözümü eşte. O da çabalamadığına göre ya ciddi bir konuşma yapacaksınız ya da nasıl mutlu olurum diye düşünerek yeni bir yol haritası belirleyeceksinizMerhaba hanımlar;
Biz eşimle severek evlendik 7 senelik evliyiz ama ben eşime artık tahammül edemiyorum .Her kavgada evi terk uzun süre konuşmazdı.Gerçi o huyunu bıraktı ama ben şuan ondan soğudumu fark ediyorum mutlu değilim .
Ben demesem şunu yapalım çay içemeye gidelim vs.asla teklif etmez tv izler oturup.
Çocuguyla çok iligilir.Her hafta arkadaşlarıyla mutlaka dışarı çıkar ama bana sormaz sen de çıkmak istermisin diye.
Ben de çalışıyorum bu arada.
Sorunum şu ki artık onca yapılan kavgalar onca söylenen sözlerden sonra ben yeni yeni artık onu istemediğimi fark ettim içimde.
Birde cinsellik mevzusu var.Sadece o tatmin oluyor.Ben olmuyorum açıkcası.Belki de bu yüzden artık soğudum ve boşanmak istiyorum .
Sizce abartıyormuuyum yoksa biraz daha beklemelimiyim .
Ne dersiniz ama ben mutlu değilim .Eşime kalırsa sorun yok ben kendi kendime bir şeyler çıkartıyorum.
Sanslısınız o zaman bence karar bellı bu hayata bir defa geliyoruz.maddi olarak zorluk çekmem
evet hem de çok bunaldım ve duydugum söz sadece sen çalışmıyorsun sadece sen çocuk bakmıyorsun vb.Sahsen profesyonel destek almadan hemen bosanmayi düşünmeyin.bunaldiginizi düşünüyorum. Çocuklar, ev işi, çalışıyorsunuz. Siz tüm bu sorumluklarla boğuşuyorsunuz su anda ve çoğu zaman tek başına. Esinize göre tabi herşey yolunda siz varsınız çünkü. Ama sizinde bu evlilikte var olmaniz her işe koşturmakla kısıtlı kalmamali. Onun icin oturuo konuşup beraber çözemiyorsaniz o zaman ilk dışardan yardım almayı deneyin. Baktınız hiç olmadı boşanmayi her zaman gerçekleştirebilirsiniz.
evet bu bilinçli büyütüldüğümüz için annem dahi herkez aman dövmüyor sövmüyor boşver kafasında ama insan mutlu değilse de gidebilmeliSevmediğiniz, sevilmediğiniz, soğuduğunuz, sizinle bir şeyler paylaşmak istemeyen, program yapmayan ama kendine fırsat yarattığı an soluğu dışarıda alan, bağlarınızın koptuğu, duygularınızın öldüğü, artık dokunmak bile istemediğiniz bir adamla evli kalmamak gayet mantıklı. Bu eş kişisiyle sizin aranızda olan bir ayrılık, çocukla alakalı değil. Çocukla sadece evleri ayrılacak ama istediğinde babasında kalabilir gayet. Bahsettiğiniz gibi ilgili ve iyi babaysa boşandıktan sonra da öyle olmaya devam edecektir zaten.
Bu arada size her yerde aman bunun için mi boşanacaksın diye surat yamultan insanlar olacaktır, bir kere ciddi cevabını verip sonra da ciddiye almayın. Çünkü kimse gelip de dokunmak istemediğiniz bi adamla her gece sizin yerinize uyumayacak!
evet hem de çok bunaldım ve duydugum söz sadece sen çalışmıyorsun sadece sen çocuk bakmıyorsun vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?