- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Butun bunlari konustunuz mu esinizle? Yoksa sadece soguk durup anlamasini mi bekliyorsunuz?yoruldugumu hissediyorum mesela bugun çıktı dışarı hadi ben çıkıyorum dedi gitti benim neden öyle bir lüksüm olmuyor mesela bazen arkadaslar bulusuyor ben gitmek için çocuga bakarmsıın veya yemeginizi yaptım yani durmdan herseyi ayarlamam gerekiyor kendisi hadi ben çıktım diyip çıkıyor
konuştum erkek ile kadın eşit olmuyor ki diyorButun bunlari konustunuz mu esinizle? Yoksa sadece soguk durup anlamasini mi bekliyorsunuz?
hayırlısı olsun inşaallahBende boşanmayı düşünüyorum, ama nasıl olacak bilemiyorum, daha 1 senelik evliyim, eş ailesiyle olan sıkıntılar ve bana yapılan hakaretlere psikolojik şiddete eşin sessiz kalması beni ondan aşırı soğuttu, çekişmeli boşanma da evliliğe ailelerin karışması kusur kabul ediliyor 1 senedir çektiklerimin tazminatınıda alıp hayata yeniden başlamak istiyorum hayırlısı olsun
konuştum erkek ile kadın eşit olmuyor ki diyor
Boşanmak ne kadar basit bir kelime olmuş böyle? Çocuğunuz da var. Boşanmayın demem beni alakadar etmez ama bu kadar basite indirgemeyin yahu. Severek evlendik diyorsun iki kavga 3 bilmem ne soğudum diyorsun. Bence altında başka etkenler var. İyi düşün taşın canım benim.olmadı eşinle güzelce konuş. Olmadı sen çıkmayı teklif et. Bence eşinde sevgi eksikliğinden çok davranış belli edememe yada ilgisizliği anlayamama gibi bir eksiklik var. Bence durumun farkında bile değildir. Erkekler düzdür. İşim gereği bir sürü bayan ve eşiyle konuşma fırsatım oldu. İletişimsizlik en büyük yanılgı. Ayrımı iyi yapmalısın. Bu birtek sen odaklı bir yaşam değil. Çocuğun da var. Ve o da babayla büyümeyi hakeder her çocuk gibi.Merhaba hanımlar;
Biz eşimle severek evlendik 7 senelik evliyiz ama ben eşime artık tahammül edemiyorum .Her kavgada evi terk uzun süre konuşmazdı.Gerçi o huyunu bıraktı ama ben şuan ondan soğudumu fark ediyorum mutlu değilim .
Ben demesem şunu yapalım çay içemeye gidelim vs.asla teklif etmez tv izler oturup.
Çocuguyla çok iligilir.Her hafta arkadaşlarıyla mutlaka dışarı çıkar ama bana sormaz sen de çıkmak istermisin diye.
Ben de çalışıyorum bu arada.
Sorunum şu ki artık onca yapılan kavgalar onca söylenen sözlerden sonra ben yeni yeni artık onu istemediğimi fark ettim içimde.
Birde cinsellik mevzusu var.Sadece o tatmin oluyor.Ben olmuyorum açıkcası.Belki de bu yüzden artık soğudum ve boşanmak istiyorum .
Sizce abartıyormuuyum yoksa biraz daha beklemelimiyim .
Ne dersiniz ama ben mutlu değilim .Eşime kalırsa sorun yok ben kendi kendime bir şeyler çıkartıyorum.
Evin kontrolü düzeni planlaması kadinin üzerine oluyor.Yani bu her evde boyle tabiki esler arasi yardimlasma olmalı fakat evli heleki çocuklu bir bayanin yemegi temizliği vs.bir kenara birakma lüksü yok malesef.Kendinize birgun ayirabilirisniz her hafta olnuyorsa 10 gunde bir.Bende 3 yila yakindir evliyim üstelik gurbetteyim kimsem yok çalışıyorumda esim bir kere olsun hadi disari cikalim demedi ustelik defa kere ondan bekledigimi söylememe ragmen.Kendim soyluyorum hep o sekilde cikiyoruz.Ayroca gecmiste yasadiginiz birtakim olumsuzluklar etkilemis olabilitr gecmiste kaldiysa hala desip durmanin bir manasi yok bir yuva kolay kurulmuyor ustelik çocuğunuz var.Tercih sizin tabikiyoruldugumu hissediyorum mesela bugun çıktı dışarı hadi ben çıkıyorum dedi gitti benim neden öyle bir lüksüm olmuyor mesela bazen arkadaslar bulusuyor ben gitmek için çocuga bakarmsıın veya yemeginizi yaptım yani durmdan herseyi ayarlamam gerekiyor kendisi hadi ben çıktım diyip çıkıyor
Merhaba hanımlar;
Biz eşimle severek evlendik 7 senelik evliyiz ama ben eşime artık tahammül edemiyorum .Her kavgada evi terk uzun süre konuşmazdı.Gerçi o huyunu bıraktı ama ben şuan ondan soğudumu fark ediyorum mutlu değilim .
Ben demesem şunu yapalım çay içemeye gidelim vs.asla teklif etmez tv izler oturup.
Çocuguyla çok iligilir.Her hafta arkadaşlarıyla mutlaka dışarı çıkar ama bana sormaz sen de çıkmak istermisin diye.
Ben de çalışıyorum bu arada.
Sorunum şu ki artık onca yapılan kavgalar onca söylenen sözlerden sonra ben yeni yeni artık onu istemediğimi fark ettim içimde.
Birde cinsellik mevzusu var.Sadece o tatmin oluyor.Ben olmuyorum açıkcası.Belki de bu yüzden artık soğudum ve boşanmak istiyorum .
Sizce abartıyormuuyum yoksa biraz daha beklemelimiyim .
Ne dersiniz ama ben mutlu değilim .Eşime kalırsa sorun yok ben kendi kendime bir şeyler çıkartıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?