Boşanmak istiyorum...

Bekara boşamak kolay tabiri var ya burada kulanılan bekara yorum yapmak ta düşmezse,,, evi olup kocasının ihanetini görmeden o acıyı çekmeyen evli kişilere de ''boşanma''yorumu yapmak düşmez....

Kocasının ihanetini görüp o acıyı çekip evliliğine devam eden de var,evliliğine devam etmeyen de......

ya ınsanlar burda nelerle ugrasıyor kendımı ayıpladım sımdı cok ozur dılerım ama hakaretlerı duyunca tutamadım kendımı haksızlıga gelemıyorum kesınlıkle vallahı konu sahıbesı ne dese haklı bana

ayrılmak ikiniz(sen ve çocuğun) için daha iyi seçenek. bu adamın iğrençliği tedaviyle felan paklanacak gibi değil. ileri ki zamanda daha olumsuz şeylere şahit olmadan yollarınızı ayırın canım. aşk zaten ölmüş evliliğinizde. İnşallah bundan sonraki hayatında mutlu olursunuz (sen ve çocuğun)

ya yemin ediyorum çıldırcam artık 27 yasemin iyi misin kuzum sen?

senın dediğin konuyla benım dediğim konu farklıymış biz burada ıkı saattır boşuna mı bırbırımızı yıyoruz yaa..

benım sen bekar olarak benle dalga geçtin dediğim konu OYUN BAĞIMLISI EŞİM diye bir konuydu...

senın dediğin konu bambaşka bir konu orada ben sana yorum morum hiçbirşey yaptığımı hatırlamıyorum.
o arkadaşta bekardı herhalde diyerek benle dalga geçmeye çalıştığın konuda ben sana zaten cevap yazdım. baksaydın görürdün dedim zaten bir önceki sayfada...

yemin ediyorum bezdim bu gece senden.sana direkt olarak arkandan laf sokmaya çalışarak artistlik yaparak sivri zekalı demediğim halde onu üstüne alarak zaten ne terbiyesızliğim ne hadsizliğimne ileri zekalılığımı bıraktın...

olayı bambaşka bir moda çevirdin yeter artık gerçekten suyu çıktı..

okuduğunu anlamıyorsun dıyınce kızıyorsun bu nedir allah aşkına sana başka konuda başkaları yüklenmiş gelip arkamdan konuşuyosun diyorsun konuları karıştıran sensin

yemin ediyorum link atıcam dur ya bulup atıcam vallahı bıktım usandım.

Canım dur sakin ol tansiyonun çıkacak:)) yanlış anlaşılma olmuş aranızda artık laf sokmayın birbirinize yazık boşuna üzülüyorsunuz

Yuvana sahıp cık bosanma demıyecegım Bırılerı benım adıma konusuyorda sureklı
Adam senı haketmıyor senınde cok guclu bır yapıda oldugunu dusunuyorum ben cunku sogumusunsun kocanın yanlıslarını gorunce bravo sana allah yardımcın olsun senın ayrılık surecı coooooooooooook zor annemden bılırım helekı cocugun varsa daha zor rabbım yardımcın olsun ınan yemın ederım nezaman bır bosanma konusu duysam tuylerım dıken dıken olurama belkıde senın ve yavrun ıcın en hayırlısı budur sahsen bızım ıcın ole oldu ıyıkı ayrılmıslar

ya ben senın arkandan falan konuşmadım anlatamıyormuyum?
ben direkt yaptım ogunku konuda sana yorumumu sen görmemişsin

senın dediğin konuda ben sana birşey yazmadım!

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/535609-oyun-bagimlisi-esim-18.html

al konu bu bi bak...şu yazdıklarına sonradan çok üzüleceksin bu kadar hakaret ettirmem kendıme deyıp asıl hakareti sen yaptın...daha da birşey demiyorum

konu sahibindende özür diliyorum...

Son düzenleme:

kimse kimsenin yuvasını yıkmakla mutlu olmuyor. lafınıza dikkat edin. tabiki yuvayı kurtarmak fedakarlk yapmak gerekir. baktın olmuyor eeeeeennn soooon boşanma olur. anlatabiliyor muyum?
hanımefendi kocasının aldattığından ve defalarca yakaladığından bahsediyor. ben okurken içim cız etti. helal olsun ne kadar sabırlı bi kadın dedim içimden. belliki adamın kökü de dalları da dışarıda. sen o toprağa ne kadar aşk ve evlilik tohumu ekersen ek bi mucize olmadan o adam gibileri kök salmaz o toprakta. amaaaaaa aynı şeyi kadın yapsaydı daha bi kelime söylemeden kendini kapının önünde bulurdu oru..... damgasıyla. neden erkek yuvayı kurtarmaya çalışmıyor ? hep kadından mı destek ve fedakarlık gelmesi lazım? kadına farz mı bu? boşanmamak Efendimiz(S.A.V.) in sünnetidir ve birinci seçenektir ama farz değildir...

neyyyyyyyyyyyyyyyy Sen bana laf sokmadınmı yanı:44: Dogrumu soluyosunkıvırmıyon demı ya okonuda benım bıkac kısı cok ustume gercı hepsının cvbını verdım ama cok dolmustum o konuda ya bu konudada sen bekarlar anlamaz dıye laf sokunca dırek ustume alındım kız dogrumu soluyon ben cok safım ya

Son düzenleme:
canım klasık bır cumle olacak ama ALLAH yar ve yardımcın olsun bunu yürekten söyluyorum ..çunku zorr bır durum

ortada cocuk var bosan dıyemıyorum ama
,
boyle bır ortamdada cocugun ne işi var dıyıp boşan dıyesım gelıyor

hakkında hayırlısı olsun

yemin ediyorum beni akşam akşam şekilden şekile soktun yasemin...ben o konuya tek yorum yapmışım onda da aldatan kocanın babalığını sorgulamışım ve senın yazdığın yorumdan sayfalar sonra yorum yapmışım...senle bi alakam yok yani sana tek konuda cevap verdim onunda linkini verdim zaten...

gece gece dedektif oldum...bi ton da laf duydum...

tamam sımdı anladım bende bı an gunagını aldım yanlıs anladım mahsumsun sanmıstım gonderdıgın lınke bakınca gene bana laf sokulan lafların bana oldugunu anladım o konuya cvp vermıssın ama bu konuda yazdıkların ne oluyor pekı?laf sokmalar hakaretler neyse mıdeme agrılar gırdı bu konuyu daha fazla kırletmek ıstemıyorum:47dıcek lafın varsa ozelden yaz

Anlamazlar bunlar canım, anlamazlar..
Bak hala daha benim bu konuyu açan arkadaşa 'boşanma' dediğimi sanmışlar ve suların bulanmasının bataklığa döndürmüşler..
BASMIYO galiba, benim bu konu hakkında tek laf ettiğim var mı?
Göster bakalım hangi kelimem şu anki konuyu açan arkadaşın ailesiyle alakalı, düz tas mısınız? Ben genel olarak herkese ayrıl boşan diyen, yuva özlemi çekipte evlenemeyen KISKANÇ FESAT zihniyetin varlığından bahsettim..
****Yoksa konu sahibi arkadaşa kocan ahlaksız ama bosanma demedim..****

Ama okumakdan ve okuduğunu anlamakdan aciz tipler, burda gelip fikir beyan ediyor ve bende onları adam yerine koyuyorum.. Oldu başka..

Yasemincim, bunlar bu akılda bu fikirde, yani KISKANÇLIK ve FİTNEliklerine devam ettikleri sürece, o çok istedikleri kavramlardan, ruhlarını kemiren FESATlıkları yüzünden mahrum kalacaklar..
Evet evet yanlış yok, ÇEKEMEDİKLERİ için ufak sorunlarda bile ayrılmayı boşanmayı aşılamaya çalışanlar var bu forumda..
Bende yok, kimsede olmasın, zihniyeti..

Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.. Konusunun dışına çıkıldığı için.. Konusu dağılsın istemezdim..

Eşin "Bu bende psikolojik bir sorun. Tedavi olmak istiyorum. Kendimi engelleyemiyorum'' diyerek çocuk kandırdığını falan mı zannediyor acaba ya.
Bir dakika bile durma hemen boşan bence canım senin de bi gururun var ya.
Ne kadar özür dilerse dilesin isterse ayaklarına kapansın nafile.
Böyle bişeyi göz ardı edebileceğini sanmıyorum.
Çocuğunu da haftada 1-2 kere gelir görür.

Son düzenleme:

yemin ediyorum daha sana bir şey demiyorum

ben kötü kalpli ikiyüzlü arkadan konuşarak artistlik yapan tribüne oynayan biriyim yasemin tamam hadi öyle olsun ama sen kesinlikle okuduğunu anlamayan biriymişsin.

o konuda cevabımı verdim ama istediğim yerde istediğim genellemeyi de yaparım. kimseye soracak değilim. burada tek öyle diyen sen değilsin üstüne alınırsan alın demiştim ya ilk yorumumda, onu yineliyor ve bu konuyu da terk ediyorum.

Böyle büyük büyük yazinca daha bir anlam katmis yazdiklariniz.
Milletin fesatligini, kiskancligini ne kadarda iyi biliyorsunuz.
Alimmisiniz siz milletin icinimi okuyorsunuz?

Kim bosan derse desin, kim bosanma derse desin, ne kadar cok tepkilisiniz.

Bravo size.... bu kadar kadının yorumlarında bunu anlamakta ayrı bir beceri olsa gerek... okumaktan ve okuduğunu anamaktan aciz tipler demek:)) bende yok kimse de olmasın zihniyeti mi?? sıcaktan oluyor bunlar sıcaklardannnnnn

Konuya yorum yapmaya değil,yoruma yorum yapmaya gelmişsiniz belli.....Ki bu yasak zaten site kurallarına göre...

Basmıyor lafınıza cevap vermeye bile değmez ...

Son düzenleyen: Moderatör:

Gerçek hayatta da , sanalda da
Böyle bir insanlar var, elbette yok degil,

Ama bir insan buradakiler boşan dediğinde boşanıyorsa,
ya da boşanma yuvanı kurtar dediğinde boşanmıyorsa,
ben o insanın aklından şüphe ederim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…