- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi KUPAKIZI44
-
Bekara boşamak kolay tabiri var ya burada kulanılan bekara yorum yapmak ta düşmezse,,, evi olup kocasının ihanetini görmeden o acıyı çekmeyen evli kişilere de ''boşanma''yorumu yapmak düşmez....
canım cok tesekkur ederım ya buduumdan dolayı konu sahıbınden cooooooooooooooook ozur dılerım sınırlerıme hakım olamadıgımdan cvp vermek zorunda kaldım,canım durumu anlamayan arkadaslarada anlatmak ısterım,bundan bırkacgun evvel,nıhayetınde bende aldatıldım dıye bır konu vardı bılrsınız belkı bosan yorumlarını gorunce aynen sole emınım bunu yazanlar bekardır,bosanma yuvanı kurtar kardesım dedım, sonradan olayın benım anladıgım gıbı olmadıgını farkettım.tabı( sıvrızekayım )ya ondandır adam meger 2senelık ılıskısı varmıs,bende daha ılıskının basındalar adam seytana uymak ıstemedıgı ıcın karısına benı bu kadından kurtar hata yapmak ıstemıyorum dedıgını zannettıgım ıcın o yorumu yapmıstım,tamamıyle ıyı nıyetımle cunku ben bosanmıs bır ailenın cocuguyum babamla 20 yıldır gorusmuyoruzbunun acısını cok ıyı bıldıgımden bır bosanma mevsuzunda ıcım cız edıyoray o sahısla beraber bıkac kısı olebır hale getırdıler kı yorumumu sankı butun aldatan adamları affedın demıssım gıbı buyutup sısırdıler kaclere anlatmaya calıstım anlamadılar aldatma konusuna okadarda yumusak bakmıyorum onların sandıgı gıbı daha oncekı yorumlarımı okuyanlar bılırler,hayır benım anlamadıgım o konuda bana bırsey yazmayıp yukardakı sahıs bu konuda bana laf sokup kendınce artıstlık yapmaya calısıyor benım anlıyacagımı zannetmemıstır tabı:kaldıkı ben aldatadan adamı bosama desem bıle kımsenın kalkıp bana hakaret etmeye hakkı yok ıstedıgım yerde ıstedıgım yorumu yaparım kımse begenmek zorunda degıl benımde begenmedıgım yorumlar oluyor gıdıpte baska konularda kısının arkasından konusupta hakaret edıcek kadarda hadsız degılım cok sukur
ya yemin ediyorum çıldırcam artık 27 yasemin iyi misin kuzum sen?
senın dediğin konuyla benım dediğim konu farklıymış biz burada ıkı saattır boşuna mı bırbırımızı yıyoruz yaa..
benım sen bekar olarak benle dalga geçtin dediğim konu OYUN BAĞIMLISI EŞİM diye bir konuydu...
senın dediğin konu bambaşka bir konu orada ben sana yorum morum hiçbirşey yaptığımı hatırlamıyorum.
o arkadaşta bekardı herhalde diyerek benle dalga geçmeye çalıştığın konuda ben sana zaten cevap yazdım. baksaydın görürdün dedim zaten bir önceki sayfada...
yemin ediyorum bezdim bu gece senden.sana direkt olarak arkandan laf sokmaya çalışarak artistlik yaparak sivri zekalı demediğim halde onu üstüne alarak zaten ne terbiyesızliğim ne hadsizliğimne ileri zekalılığımı bıraktın...
olayı bambaşka bir moda çevirdin yeter artık gerçekten suyu çıktı..
okuduğunu anlamıyorsun dıyınce kızıyorsun bu nedir allah aşkına sana başka konuda başkaları yüklenmiş gelip arkamdan konuşuyosun diyorsun konuları karıştıran sensin
yemin ediyorum link atıcam dur ya bulup atıcam vallahı bıktım usandım.
ya bak sana cvp vermıcem dıyorum ama sınırıme hakım olamıyorum ben neden ısın ıcınden cıkamıyayım sen kacgunluk konuyu neden bukonuya tasıma geregı duydun benım gormuyecegımı anlamıyacagımı sandın emınımbılıyomusun sen cok kotu kalplı bırısın ıkıyuzlusun neden okonuda bana laf sokup hakaret etmedın de geldın bu konuda arkadamdan atıp tutuyosun yerımıydı bu konu?tek amacın artıslık yapıp türübün toplamak mılletı gaza getırıp tu ka ka yaptıracak kendınce yanlıs konudasın guzelım kacgun oncede kaldı o mevzu, keske acık yureklılıkl,e ozaman yazsaydın bu dusuncelerını yazık ıcınde kalmıs demekkı:19:
Arkadaşım, hiç sinirlerini bozma..
Bekara avrat boşamak kolaydır, diye bi laf vardır, o yüzden dikkate alma..
Zaten kk da, bi 'AYRIL, BOŞAN KOMİTESİ' var..
Kimin kocasıyla sorunu varsa, ayrılmalısın, boşanmalısın-ı yapıştırıyorlar..
Yuva yıkmak ne kadar kolay geliyor onlara..
Damlarlar birazdan komite üyeleri..
Sen hiç canını sıkma, o geçen günki konuda da bu konuda da tribündeydim..
O konuda da haklı ve yerinde yorumlar yaptın..Ne olursa olsun yuvayı kurtarmak için ılımlı yaklaştın..Sular bulanmadan durulmazmış..
Çekmeyen bilemez, anlayamaz..
O yüzden hiiiiiç canını sıkma..
Bol keseden atıp savuranlara tepki verilmesi kadar doğal birşey olamaz..
En ufak bi anlaşmazlıkda dahi, hemen herkese ayrıl boşan diyen zihniyet, bana göre, aile ve yuva kavramından uzak kalmış yapıdadır..Altında kimbilir nasıl bir amaç yatıyor..Kimbilebilir????
Şimdi,
sakin ol ve aynı paraleldeki insanlarla muhatap ol..
Senin yorumlarını doğru buluyorum ve takipçinim canım..
ya yemin ediyorum çıldırcam artık 27 yasemin iyi misin kuzum sen?
Senın dediğin konuyla benım dediğim konu farklıymış biz burada ıkı saattır boşuna mı bırbırımızı yıyoruz yaa..
Benım sen bekar olarak benle dalga geçtin dediğim konu oyun bağımlısı eşim diye bir konuydu...
Senın dediğin konu bambaşka bir konu orada ben sana yorum morum hiçbirşey yaptığımı hatırlamıyorum.
O arkadaşta bekardı herhalde diyerek benle dalga geçmeye çalıştığın konuda ben sana zaten cevap yazdım. Baksaydın görürdün dedim zaten bir önceki sayfada...
Yemin ediyorum bezdim bu gece senden.sana direkt olarak arkandan laf sokmaya çalışarak artistlik yaparak sivri zekalı demediğim halde onu üstüne alarak zaten ne terbiyesızliğim ne hadsizliğimne ileri zekalılığımı bıraktın...
Olayı bambaşka bir moda çevirdin yeter artık gerçekten suyu çıktı..
Okuduğunu anlamıyorsun dıyınce kızıyorsun bu nedir allah aşkına sana başka konuda başkaları yüklenmiş gelip arkamdan konuşuyosun diyorsun konuları karıştıran sensin
yemin ediyorum link atıcam dur ya bulup atıcam vallahı bıktım usandım.
neyyyyyyyyyyyyyyyySen bana laf sokmadınmı yanı:44: Dogrumu soluyosun kıvırmıyon demı ya okonuda benım bıkac kısı cok ustume gercı hepsının cvbını verdım ama cok dolmustum o konuda ya bu konudada sen bekarlar anlamaz dıye laf sokunca dırek ustume alındım kız dogrumu soluyon ben cok safım ya
ya ben senın arkandan falan konuşmadım anlatamıyormuyum?
Ben direkt yaptım ogunku konuda sana yorumumu sen görmemişsin
senın dediğin konuda ben sana birşey yazmadım!
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/535609-oyun-bagimlisi-esim-18.html
al konu bu bi bak...şu yazdıklarına sonradan çok üzüleceksin bu kadar hakaret ettirmem kendıme deyıp asıl hakareti sen yaptın...daha da birşey demiyorum
konu sahibindende özür diliyorum...
canım cok tesekkur ederım ya buduumdan dolayı konu sahıbınden cooooooooooooooook ozur dılerım sınırlerıme hakım olamadıgımdan cvp vermek zorunda kaldım,canım durumu anlamayan arkadaslarada anlatmak ısterım,bundan bırkacgun evvel,nıhayetınde bende aldatıldım dıye bır konu vardı bılrsınız belkı bosan yorumlarını gorunce aynen sole emınım bunu yazanlar bekardır,bosanma yuvanı kurtar kardesım dedım, sonradan olayın benım anladıgım gıbı olmadıgını farkettım.tabı( sıvrızekayım )ya ondandır adam meger 2senelık ılıskısı varmıs,bende daha ılıskının basındalar adam seytana uymak ıstemedıgı ıcın karısına benı bu kadından kurtar hata yapmak ıstemıyorum dedıgını zannettıgım ıcın o yorumu yapmıstım,tamamıyle ıyı nıyetımle cunku ben bosanmıs bır ailenın cocuguyum babamla 20 yıldır gorusmuyoruzbunun acısını cok ıyı bıldıgımden bır bosanma mevsuzunda ıcım cız edıyoray o sahısla beraber bık
tamam sımdı anladım bende bı an gunagını aldım yanlıs anladım mahsumsun sanmıstım gonderdıgın lınke bakınca gene bana laf sokulan lafların bana oldugunu anladım o konuya cvp vermıssın ama bu konuda yazdıkların ne oluyor pekı?laf sokmalar hakaretler neyse mıdeme agrılar gırdı bu konuyu daha fazla kırletmek ıstemıyorum:47dıcek lafın varsa ozelden yaz
Anlamazlar bunlar canım, anlamazlar..
Bak hala daha benim bu konuyu açan arkadaşa 'boşanma' dediğimi sanmışlar ve suların bulanmasının bataklığa döndürmüşler..
BASMIYO galiba, benim bu konu hakkında tek laf ettiğim var mı?
Göster bakalım hangi kelimem şu anki konuyu açan arkadaşın ailesiyle alakalı, düz tas mısınız? Ben genel olarak herkese ayrıl boşan diyen, yuva özlemi çekipte evlenemeyen KISKANÇ FESAT zihniyetin varlığından bahsettim..
****Yoksa konu sahibi arkadaşa kocan ahlaksız ama bosanma demedim..****
Ama okumakdan ve okuduğunu anlamakdan aciz tipler, burda gelip fikir beyan ediyor ve bende onları adam yerine koyuyorum.. Oldu başka..
Yasemincim, bunlar bu akılda bu fikirde, yani KISKANÇLIK ve FİTNEliklerine devam ettikleri sürece, o çok istedikleri kavramlardan, ruhlarını kemiren FESATlıkları yüzünden mahrum kalacaklar..
Evet evet yanlış yok, ÇEKEMEDİKLERİ için ufak sorunlarda bile ayrılmayı boşanmayı aşılamaya çalışanlar var bu forumda..
Bende yok, kimsede olmasın, zihniyeti..
Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.. Konusunun dışına çıkıldığı için.. Konusu dağılsın istemezdim..
Bak hala daha benim bu konuyu açan arkadaşa 'boşanma' dediğimi sanmışlar ve suların bulanmasının bataklığa döndürmüşler..
Göster bakalım hangi kelimem şu anki konuyu açan arkadaşın ailesiyle alakalı, düz tas mısınız? Ben genel olarak herkese ayrıl boşan diyen, yuva özlemi çekipte evlenemeyen KISKANÇ FESAT zihniyetin varlığından bahsettim..
Ama okumakdan ve okuduğunu anlamakdan aciz tipler, burda gelip fikir beyan ediyor ve bende onları adam yerine koyuyorum.. Oldu başka..
Yasemincim, bunlar bu akılda bu fikirde, yani KISKANÇLIK ve FİTNEliklerine devam ettikleri sürece, o çok istedikleri kavramlardan, ruhlarını kemiren FESATlıkları yüzünden mahrum kalacaklar..
Evet evet yanlış yok, ÇEKEMEDİKLERİ için ufak sorunlarda bile ayrılmayı boşanmayı aşılamaya çalışanlar var bu forumda..
Bravo size.... bu kadar kadının yorumlarında bunu anlamakta ayrı bir beceri olsa gerek... okumaktan ve okuduğunu anamaktan aciz tipler demek:)) bende yok kimse de olmasın zihniyeti mi?? sıcaktan oluyor bunlar sıcaklardannnnnn
Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.. Konusunun dışına çıkıldığı için.. Konusu dağılsın istemezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?