Boşanmak istiyorum...

Benim de bitmez bu yolda kıskançlıklarım:)) şaka maka haftaya cumartesi evleniyorum hayata meydan okurcasına:)) Allah bu eşimi internetlerden uzak kılsın yarabbim:))))

canım yeni kuracağın yuvanda mutluluğunuz daim olur inş.

yalnız internet konusunda fikrimi söylemek isterim sakıncası yoksa..erkek ya da kadın benim için farketmiyor.eşimizin karakteri sağlamsa çağımızın en büyük teknolojik icadı olan internetin sakıncalarından çok faydası olduğunu düşünüyorum.en basiti bu formda derdi olan bir kişiye dahi tavsiyede bulunup,yeni bir bakış açısı oluşturabiliyorsak ne mutlu bize değil mi?

gözü dışarda,allah korkusu olmayan biri teknolojiden uzak kalsa,kuşun ayağına mektup takar yine yapar yapacağını...önemli olan karşılıklı güven verebilmekte.çevrendeki tehlikeleri yok etmeye çalışmaktansa,beraber yürüdüğün insanın doğruluğundan emin olmaya çalış bence..sevgiyle kal...

Son düzenleme:
Konu sahibi gelseydi iyi oacaktı da ortalarda yok merak ediyorum durumu ne oldu? hakkında hayırlısı olsun ne desek boş

Rabbim doğru yolu göstersin ona ve onun gibi tüm hanımlara. sonuçta boşansa bile dul bir anne ve babasız olarak çocuk büyütmek zor olacak. umarım en mutlu olacağı kararı verir

Çocuk için boşanmasan ne olacak. Kendi internetten sevgili bulan, çocugunun rızkını gidip sohbet sitelerine yatıran biri çocuguna ne sevgi verebilir. Bana göre böyle bir babayla büyümemesi daha hayırlı. Çocugun ne kadar önemli ise sende önemlisin böyle bir eşle hayat paylaşılmaz.

Son düzenleme:
benim kocam yuk. evlenememişim beeen evde kaldım bi kocam yuk altından kocişko bulamadım ben

herkes ayrılsın boşanın ülen boşanın kimse evli kalmasın

ben evliliğin kendisine karşıyım o zaman evlenmek istemeyip boşanın diyenler ne oluyor:44::44::44:

Mantiksal yaklasilsa buraya hic konu acmaz, direk bosanir. Yazisinda da maddi durumunun iyi oldugunu , kendine bakabilecek duzeyde oldugunu belirtmis. Buraya yazip baskalarininda fikrini almak istiyor, kendince ileride hata yapmamak icin. Bir cocuk mesela elindeki meyve suyunu doker, annesi bagirir. Niye doktun diye. Onun yerine tamam bu meyve suyunu doktun ama bir daha dokmezsen iyi olur demek daha yapici degil midir. Dusuncelerimiz tam olarak farkli degil ama sen konuya benden daha keskin yaklasiyorsun sanirim.

ısler zorlasmadan sen ve cocugun daha fazla yıpranmadan ayrıl demıyorum kurtul bu adamdan ondan sogudun ıcın pısmanlıkta duymassın zaten yolun acık olsun cnm..

Teşekkürler canım iyi dileklerin için... ama ben internet msn yazışmaları vs nedeniyle eşimden ayrılmıştım 2 yıl önce.. haliyle bu konuda yaralıyım... ben de biliyorum teknolojinin faydalarını ama insan darbe yiyince korkuyor... zaten nişanlım da avukat ve sürekli yazışmaları falan var yani internetten uzak biri değil... yine de Allah korusun demekten vazgeçemiyorum:)) hepimiz çok mutllu olalım inşallah huzurla,sevgiyle,saygıyla.........

Sen büsbütün fesatsın yaa:))

idam edilirsin bak benden demesi

Ayrıl ayrıl
boşan boşan
nişanlın kıskandı, hemen ayrıl
kaynanan eşini niye seviyor?, boşanmalısın..
Eltin size niye geldi?, gelmemeli, sen en iyisi kocanı terket..
Görümcen facede resmini beğenmedi, aaa olmaz, ben olsam boşanırım..
Kayınpederin para vermedi, olmaz olamaz imkansız, sil kocanıda çocuğunuda..

İşte bu tipler, ya eşleriyle arası iyi değil ayrılmak üzere, ya boşanmış, ya da evde kalmış kız kurusu..

Ne kadar çok benden olursa, moralim o kadar düzelecek..
Benim hayatım kötü, başkalarınında kötü olsun..

Ben aidsli isem, herkes aids olsun, psikolojisi..

Ne derseniz deyin, eften püften konulara ayrılmayı yakıştıranlar, ÇEKEMİYORSUNUZ işte..

AYRICA ÖNEMLİ KONULARDA, BENDE BOŞANMAKDAN YANAYIM..
ALDATILAN, BOŞANAN VE 2. KEZ EVLENEN BİRİ OLARAK..

Neyin hinci bu. Evde kalmis bir kiz kurusu olarak soruyorum.

bu efffffteeeen püffffteeen bi konu mu adam daha ne yapsın istiyorsunuz? eşini mi vursun, kessin, doğrasın ?

Bu konunun bir aldatılma konusu olduğunu daha kavrayamadınız mı?? sizin fevri çıkışınız nedir anlayamadık cidden.... önemli konu değil mi bu ne kaynanası ne görümcesi? o yorumu o konuda yapın gereksiz diye,,,burda ne alaka?????

Senin durumun daha vahim o zaman ablacım....

Kız kurusu ne demek ya? nasıl çirkin bir söz... evde kalmış kızkurusu? kocası internette karı bulan, kamerada soyunup onursuzluğunu sergilerken içerde KADINkurusu olarak kuduran kadınlardan daha şanslılar bence....

yukarda saydıgınız sebeplere kımsenın boşan dedıgını sanmıyorum.
insanlar boşan dıyorsa vardır bir sebebi ya aldatılmıştır, ya kadın ınsan yerıne konmuyordur saygı duyulmuyordur,ya kocası sorumsuz kopuktur,ya dayak yıyordur hakarete uğruyordur vs vs
sırf ınsanlar evlı ınsanları kıskanıyor dıye boşan denir mı yahu bu nasıl bi düşünce? Bence siz 2. ye evlenınce bıraz buldumcuk olmuşsunuz hayat gayenız buymuş ve tekrar evlenememekten korkmuşsunuz ve herkesınde kendınız gıbı evlılık delisi oldugunu düşünüyorsunuz
bakış açınızı değiştirin yoksa yıne üzülürsünüz erkeklerden once bır kadın olarak kendınıze deger vermeyı öğrenın...
Allah mutlulugunuzu daim etsin maşallah diyimde fesat damgası yemeyeyim

O.H.A ! Size demedim evli olmayan biri olarak. Doğalgaz la çalışan termik santrallerin şifresi bu OvaakçaHamitabatAmbarlı

kızlar yiyin sopayı, aldatılın
hayatınız zindana dönsün

ama yinede o sizin kocanızdır, yuvayı dişi kuş yapar...

ne var cnm dayak yemekte ??
dayak cennetten çıkmadır zaten.

kocanız sizi insan yerıne koymasın, siz onu adam yerıne koyun...

evlendınız bir kere boşanmak olmaz, çek babam çek.

-- bir kadın olarak zihniyetinizi kınarım---

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…