• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istiyorum

12 yıllık evliyim bir oğlum var. son 1,5 yıldır eşimde ilgisizlik had safhada ,hem maddi hem manevi olarak.internette biriyle yazışmalarını gördüm. inkar etmedi 1-2 aydır görüşüyorum dedi ama ben çok daha uzun zamandır görüştüklerini düşünüyorum.işin garibi ben de 1 aydan bu yana sorumsuzlukları nedeniyle boşanmak istediğimi çok kez söyledim. annesini benim kardeşimi araya koyup defalarca özür dileyip boşanmak istemediğini nasıl istersem o şekilde davranacağını söyledi .ama geçen hafta bu yazışmaları yakaladım.yine aynı şeyler beni affet geçiciydi falan filan. şu an benim evi terkedip gidecek bir yerim yok. yanlarına gideceğim anne babam da yok ikisi de vefat etti. kendisine gitmesini söyledim onu da kabul etmiyor. yarın dava açmayı düşünüyorum. ben artık onun yüzünü de görmek istemiyorum. aynı evde kaldığımız sürece o hep aynı martavalları okuyacak. aslında boşanmakta kararlıyım. sadece kendi kendime düşündükçe sinirleniyorum .sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim. sevgiyle kalın . teşekkürler.
Ben ailelerin dagildigini görünce çok üzülüyorum ama bu bambaşka bir şey. en doğru kararı verdin bence bi de kendini savunuyor cinsel olarak aldatmadim diye zaten bundan sonraki adım o. bosanmazsan ona da şahit olursun seni ikna etmesine izin verme asla. Allah yardimcin olsun sana güç kuvvet versin canim

beni sevse bunu yapmazdı zaten .hiç öyle düşünmedim. dediğim gibi kararlıyım pzt gününü bekliyorum cmts gece yazışmaları gördüm.sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim .çok teşekkürler
Kararliysaniz sonrasinda mutsuz da olmazsiniz emin olun kendimden biliyorum.. Hakkinizda hayirlisi olsun Allah yardimciniz olsun.

evet çalışıyorum . evimiz yok kaldığımız yer onun çalıştığı kuruma ait bir lojman o nedenle gitmiyor . ama ben kiralık ev bakmaya başladım bile. ciddi olduğumu anlayınca tamam sen çocukla evde kal ben misafirhane ayarlarım diyor. boşanırsak lojmandan çıkarılırız diyor. sanki kiralık ev bulunmuyor. bunlarla beni oyalayıp boşanmaktan vazgeçireceğini zannediyor.ama iş işten geçti farkında değil
kendı yer bulamayacagı için tereddutte ve maddı acıdan sana daha cok guvenyorsa bosanmaz senınde maasın kiraya yetecekse zaten bır cocuk bır sen gıderınız fazla olmaz duzelecegıne ınanmıyorsan kararını ver

Back
X