Boşanmak istiyorum

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
133
32
Kızlar merhaba. Daha önceki konularımdan beni bilenler bilir. 2 sene olcak evleneli artık dayanamıyorum. Eşimle ben her konuda şunu şöyle yapalım diye ortak karar alıyoruz çevremizde bu karara uymak zorunda. Benim kendi ailem bizim fikirlerimize saygı duyuyor tamam siz nasıl isterseniz öyle yapın diyorlar ve bir daha da konuyu açmıyorlar. Ama kayınbabam devamlı bana aynı konuyu açıyor devamlı şunu şöyle yapsanız olur aslında gibi böyle yapsanız olur aslında. Bunu neden böyle yapmıyorsunuz şunu neden böyle yapmıyorsunuz bişey olmaz yapın bilmem ne bu kadar korkmayın falan filan bıktım ya devamlı bana psikolojik baskı yapıyo devamlı biz onun kurallarına göre hareket edelim kendi hakimiyeti geçsin istiyor. Ya biz onun kurallarına uymak zorunda değiliz burası eşimle benim evim. Madem bu kadar kafaya takıyorsun bu konuları o zaman kendi oğluna psikolojik baskı yap devamlı oğlunla konuş onla hallet. Ama sırf oğlumla aram bozulmasın sırf oğlumu kaybetmiyin diye gelinine yani bana psikolojik baskı uyguluyor devamlı şunu niye böyle yapmıyonuz diye geline laf söylüyor. Yani ya gelin benim dediğimi yapcak ya da defolur gider ama oğluma bişey dersem oğlumu kaybederim diye düşünüyor. 5 aydır aynı konu hakkında bana baskı yapıyor. Eşime durumu anlatıyom uyar babanı diyom o da napim babam böyle bişey desem benle küser ana baba hakkı üzemem onları diyor. Ya yeter ya kayınbaba oğlumu kaybetmiyin diye 5 aydır aynı konuları bana açıp beni bunaltıyor oğlu olcak eşim De babamı kaybetmiyim diye babasının bana baskı yapmasını sineye çekiyor. Ben babasının laflarını yıllarca çekmek zorunda mıyım ya. Arada olan bana oluyor bıktım ya. Kayınbabam resmen eşimle aramı bozdu. Belki de boşanmam en doğrusu olcak. Sizin fikriniz nedir kızlar

canim bence tabikide esinden ayrilma eger esinle mutluysan.Kayinbaban bisey soylediginde ya kibarca bunu oglunla konus beni dinlemiyor de yada evet siz haklisiniz bizde oyle yapicaz diye gecistir.En kotu ihtimalle konuyu acicak ortami saglama mumkun oldugunca az gorus yada kayinvalidene soyle belki onun bir yardimi dokunur

Ya bu sebepten boşanma mi olur?
He baba de geç.. Boşu boşuna huzurunuzu bozuyorsunuz.. Gereğinden fazla gorusmezsiniz, konuştuğu zaman he dersin olur biter..

Ben elimden geldiğince mesafe koyuyorum ama kayınbabam 2 hafta da bir evime geliyor ve devamlı da arıyor. Benim bunaldığım nokta ya biz karıkoca olarak bir konuda bir karar almışız eşime söylese de eşiminde kararı değişmez çünkü biz eşimle ortak karar almışız bir kere kimse bunu değiştiremez. Ama en azından kayınbabam bana değil oğluna baskı yapsın kafam şişiyo ya.

Ya bu sebepten boşanma mi olur?
He baba de geç.. Boşu boşuna huzurunuzu bozuyorsunuz.. Gereğinden fazla gorusmezsiniz, konuştuğu zaman he dersin olur biter..
Kayımbabam her konuda çok baskıcı çok müdaheleci hep kendi dediği olsun istiyo aylarca yıllarca aynı konuyu devamlı açıyo. Hayır madem bana baskı yapcana oğluna yapsın onun kafasını ağrıtsın

bence kaynbabn yuzndn yuwani bozma onun istdgi o zaten dger kulagndan girsin dgerndn cksn bnim kaynbabm karisamyo bi kere karişmaya kalkti eşm hmen karşi ckti o gundn bugune bse dyemyr :)

geldiginde kapiyi acma her seferinde uyuyodum dersin yada cok net bisekilde baba bunlari lutfen oglunla konus ben bisey kararini degistiremiyorum de canim.Hicbisey yapamiosan babani gordugunde uzun bi sure yok basim agriyo yok migrenim tuttu ortamdan uzaklasmaya bak

bence kaynbabn yuzndn yuwani bozma onun istdgi o zaten dger kulagndan girsin dgerndn cksn bnim kaynbabm karisamyo bi kere karişmaya kalkti eşm hmen karşi ckti o gundn bugune bse dyemyr :)
Ah keşke benim eşim de senin eşin gibi olsa bir kere beni savunmuyo benim arkamda durmuyor böyle koca mı olur ya

Tuvalete mutfağa kaçıyorum genelde ama gelince aynı konuyu tekrar açıyor bıktım. Yeter al oğlunu da başına çal hicbirinizi istemiyorum hayatımda diyesim geliyo ya

belki bras zamani wardr cnim ilerde sahp ckar cnku daha yenisnz özel dgse en cok neye karişyo
Havalar çok soğuk. Soguklarda 5 aylık oglumuzu evden dışarı çıkarmama kararı aldık sağlığı için. Eşimle ortak kararımız.kayınbabam başımın etini yiyo illede çıkarın bişey olmaz bıktım ya hep baskı baskı her konuda

sanane dicen olmick sanki çock hasta olnca kndsi bakck . ben 2 yldr ewli oldgnu blmyrdum cnim cocgn içn dayan elbet birgun oda bikacak öncdn kaynwalideler karisydu bu nesilde kaynbablar karişyo .

Benim kararim degil esim oyle istedi ben de saygi duydum oyle uyguluyoruz de boylece seni muhattap alamaz. Sen tersini tavunuyo olmazsin cunku onun dediginin. O yuzden sen ogluna soylersin baba ben de aynisini diyorum de. Onlar muhattap olsunlar. Bosanacak konu degil yalniz abarti olmus o biraz.

sanane dicen olmick sanki çock hasta olnca kndsi bakck . ben 2 yldr ewli oldgnu blmyrdum cnim cocgn içn dayan elbet birgun oda bikacak öncdn kaynwalideler karisydu bu nesilde kaynbablar karişyo .
Evet aynen ya kayınbabamda kaynanamın yapıyo resmen bana. Eşinde devamlı babasının tarafında yok ailemi üzemem bilmem ne.Nolcak böyle kayınbabam da nasılsa oğlum beni uyarmıyor diye düşünüp üzerime daha çok geliyor

Sende konu hakkindaki goruslerini kbabana bildir esimle biz boyle dusunuyoruz de ayriliga dustugunuzu bilirse baski yapar.eskiler boyle malesef eski duzen sursun bizim dedigimiz olsun istiyorlar ama saygi duymalari gerek

boşanmak için sudan sebep...yani böyle bir konudan boşanma olmaz..kayınpederinle bu tarz konu açıldığında biraz tatlı sert ve net konuş..baba lütfen biz kararmızı verdik bu konuda konuşmaya gerek yok ee sen nasılsın falan de mesela...

Eğer kocan bişeyler yapmıyorsa sende muhattap olma..
Hemen boşancam deme ..
Boşanmalar ne basıt oldu artık..

Ya kardeşim benim duyduğum lafları duysan ne yapardın bilmiyorum. En ağır şeyleri yasattilar ama boşanma dim vurdugu halde boşanma dim oğlum için esin seni asagilamiyosa sana vurmuyo sa seni aldatiyosa haklısın boşanmak la derim ben bi tek aldatilmadim Allah da göstermesin. Allah eşimizle muhabbetini arttirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…