Boşanmak istiyorum

bunun ıcın bosanılmaz ama esınız de de suc var aıle bıle olsa haksızlarsa bazen laf soylemek gerekır ki herkesın yerını bılsın, su durumda sız acık acık soyleyın bu ev bızım bu yasantı bızım yasantımız lutfen fıkırlerınızı kendınıze saklayın bız sızın dogrultunuzda yasayamayız kusura bakmayın deyın alınacak gucenecek bırsey yok bellıkı yuz bulmus sızde bıraz mesafe koyun araya..

Bu yüzden bosanilmaz. Baba biz böyle karar aldık böyle yapıcaz de kestir at. Ya da he heee de gec cvp verme. Bir konuşur iki konusur sonra susar. Sende pasif durma karsisinda.

Ne yapacaksın iki yol var:
Ya he baba he deyip kafanı emme basma tulumba gb sallayıp kendi bildiğini okuyacaksın
Ya da "bir cinnet herşeyi çözer" prensibini uygulayacaksın.

Bir gelin kayın babasıyla nasıl bu kadar muhatap olur ki? Ne alaka yani? O geldi mi git ev işi yap ya başında mı bekliyor Allah aşkına?

Tek sorun buysa boşanmayın
Babasını dinleme konuşsun dursun
Sen cevap veriyosun ki gelip hala sana bişeyler söylüyor
Ben bazen sallamam her denileni duyarsam ohooo, bi daha tekrarlayana hı hı derim ama kendi bildiğimi okurum

kayınbabanız yüzünden eşinizle aranızı bozmayın onlara kulak asmayın direktif versinler siz bildiğinizi okuyun...

size baskı yaptığı konularda bu bizim ortak kararımız değiştirmeyeceğiz diye söyleyin kestirin atın. ok onusunca siz cevap vermiyor musunuz?

allah başka dert vermesın bunun ıcınmı bosican eşını

nerden ögreniyor bunları kp

Bu konu için boşanılmaz bence. Sizin yapacağınız şey bir daha istediklerini dikte ettiği zaman mesela telefonda konuşurken "bu konuyu oğlunla hallet şuan işim var kapatıyorum" deyip kapat. Yüzyüzeyken de "ben bilmem oğluna sor" de geç.O usanmadan söylüyorsa sen de usanmadan umursamazca yaklaşıp adamı sallama.

Benim eşimin ailesi de böyle yapardı. Bana şöyle yap, böyle yap derlerdi eşim yokken. Hatta kimi zaman bak eşine söyleme filan derlerdi. Bende işe yaramayacak bir şeyse küçücÜk çocuğuma öğretirlerdi, şunu söyle, bunu söyle diye. Ben de her seferinde yok, eşim izin vermiyor, rahatsız olur filan diyerek geçiştirdim. Eşine söyleme dedikleri şeyi, önce br ona sorayım öyle, bizim aramızda gizli saklı olmaz, kızacak olsa bile bilmesi lazım dedim hep. Baktılar her söyledikleri muhakkak eşime gidecek, kestiler o davranışları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…