- 22 Eylül 2021
- 7
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sulesule1996
Öncelikle herkese merhaba yeni katıldım ailenize ben 5 senelik evliyim severek evlendim eşimle eşimin hiç bir kötü alışkanlığı yok şiddet ve içki sigara yok ama piskolojik baskı çok var üstümde öfke problemi çok var eşimde iş yerinde sinirlenir akşam grlir benle tartışır tartışmasında geçtim ağza alınmayacak küfürler o küfür ettikçe artık benim migdem bulaniyor bu evi 3uncu terkedisim artık evliliğimiz yalama oldu gerçekten anneme gidiyorum her defasında sonra yumusuyor yapma etme eyleme çocuğumuz var bitane gel eve diye gene gidiyorum ama ertesi gün gene ufacık bir problemden kavga çıkıyor . Bana 5 senedir şunu yapma Şule dedi yapmadım şuraya gitme Şule dedi gitmedim eşin dostun kimsen olmasın Şule dedi kimseyi hayatıma sokmadim ona deli gibi aşıktım ama artık bu kufurlerden hakaretlerden migdem bulanır oldu çocuk ağlar onun kucagimdayken hiç durmaz kıpır kıpır al su çocuğu yere çalicam çocuğu şimdi demesi ne biliyim acaba ablamın dediğine kafam takılıyor benim iş yerinde ahkam kesemeyem erkekler evde karılarına ahkam keserler diyor gerçekten bu nekadar doğru bir söz ? Bana bir kişi akıl verenbllbilir mi lütfen ben çocuğumu alipta normal bir boşanma yaşayamam benim eşim yapar gözü karar bana zarar verebilir çünkü o çocuğuna çok düşkün bir baba bu çocuğu sana vermem diyor her kavga edip gidişimde köye ailesinin yanına gonderrmis akıl verin lütfen bu kufurlere hakaretlere göz mü yumuyim her defasında yoksa çekip gidiyimmi