- Konu Sahibi ceylinkayra55
ne bicim insanlar var ya,hayret ediyorum...
gecmis olsun canim öncelikle,allah bir daha yasatmasin..
bence esin seni seviyorsa gelir senden adam akilli özür diler,tutar bi ev alir karisini cikar evine...bu ne ya,fiziksel olarakta ruhsal olarakta en zor ´dönemlerin senin..ne demek evden kovmak ve esininde buna ses cikarmamasi...
Canım tşk ederim. O kadar sorunlar yaşadım ki 4 ay boyunca hangi birini anlatim dedin ya özür diler diye ben 2 aylık hamileyken eşim artık bazı şeyleri anladı sandım evimizi ayırmak istedi babasıyla konuştu tamam denildi ayrılınacaktı . Kaynanam yırtındı ayırmam diye eşim çok kararlı gözüküyordu ayrılmak için neyse eşimle doktora gidip geldik ne olduysa oldu eve geldik kaynanam demediğini bırakmadı bana ben eşimin beynini yıkamak için gidiyormuşumda ben görümcemi eşimden kıskanıyormuşumda felanda filan kavga büyüdü ve kaynanam kovdu beni evden eşimde erkeklik yaptı benim ailemin yanına getirdimi ev bulana kadar kendi eve döndü ve bi kaç gün sonra beni eve geri çağardı ben tam 5 aylıkdı geri gittiğimde nasıl gittim eşimin amcası kefil oldu kimse sana birşey diyemezde ben arkandayımda eşimde kriz geçirdimi bizim evde babam dediki kızım eşini seviyorsan git dedi ben erkek olarak üzüldüm ailesidir atamaz katlan birazcık kızım belki çocuğun olunca düzelir dedi ve ben gittim gene sorun gene sorun şimdi burdayım işte..