• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak kolay ya unutmak o da kolay mı?Bana akıl verin lütfen...

ne bicim insanlar var ya,hayret ediyorum...
gecmis olsun canim öncelikle,allah bir daha yasatmasin..
bence esin seni seviyorsa gelir senden adam akilli özür diler,tutar bi ev alir karisini cikar evine...bu ne ya,fiziksel olarakta ruhsal olarakta en zor ´dönemlerin senin..ne demek evden kovmak ve esininde buna ses cikarmamasi...

Canım tşk ederim. O kadar sorunlar yaşadım ki 4 ay boyunca hangi birini anlatim dedin ya özür diler diye ben 2 aylık hamileyken eşim artık bazı şeyleri anladı sandım evimizi ayırmak istedi babasıyla konuştu tamam denildi ayrılınacaktı . Kaynanam yırtındı ayırmam diye eşim çok kararlı gözüküyordu ayrılmak için neyse eşimle doktora gidip geldik ne olduysa oldu eve geldik kaynanam demediğini bırakmadı bana ben eşimin beynini yıkamak için gidiyormuşumda ben görümcemi eşimden kıskanıyormuşumda felanda filan kavga büyüdü ve kaynanam kovdu beni evden eşimde erkeklik yaptı benim ailemin yanına getirdimi ev bulana kadar kendi eve döndü ve bi kaç gün sonra beni eve geri çağardı ben tam 5 aylıkdı geri gittiğimde nasıl gittim eşimin amcası kefil oldu kimse sana birşey diyemezde ben arkandayımda eşimde kriz geçirdimi bizim evde babam dediki kızım eşini seviyorsan git dedi ben erkek olarak üzüldüm ailesidir atamaz katlan birazcık kızım belki çocuğun olunca düzelir dedi ve ben gittim gene sorun gene sorun şimdi burdayım işte..

İnanamıyorum ya ne eşine ne de kaynananlara.Sen sonuçta daha yeni çocuğunu kaybetmişsini.Ayrıca geçmiş olsun canım.Bırak eşinde aramıyorsa aramasın.Eşinin yanında olacağına annesinin sözünü dinliyorsa bırak hep annesi ile kalsın.Ahhh bu erkekler aradaki dengeyi bi kuramıyorlar illa biri ezilioooo...

gazeteye verecekmis nasil gelin diye terbiyesizler..................once sana cok gecmis olsun canim benim evladini kaybetmissin kiyamam bu acinin uzerine yapilanlara bak bence birsure arama ana baba agizli adamlardan tiksiniyorum kisiliksiz yaratiklar sende arama bakalim arayacak mi zater arayip sormuyorsa coktan isi bitirmis demektir suan ilgiye en hasret aninda elini tutanin kocan olmasi gerekti

ah canım ya allahtan ailen sahip çıkmış.geçiriverseydin bulaşıkları kafasına.töbe töbe.kocana söyleyecek laf bulamıyorum.eğer seviyorsan sen son bir kere ara konuş derim. ama sen bilirsin.allah yardımcın olsun

bebeğini kaybetmişsin, canını zor kurtarmışsın ve adam seni 20 gündür aramadı...
ne desem boş....

Son düzenleme:
acımasız ve içlerinde insan sevgisi olmıyan insanlar nedeniyle sen bunları yaşarken ki en önemlisi bebeğinizi kaybetmişken eşin hala bunlara sebep olan insanlar yanındaysa yazıklar olsun ona.
sana çok geçmiş olsun cnm
eşin bugündede bunca olaydan sonrada hala senin yanında olmuyorsa,onunla şimdiye kadar geçirdiğin zaman fedakarlığa yazık.
sen sakın geri dönme ya da arama. o hatasını anlar ve sana gelirse,ayrıca bundan sonrası için senin istediğin herşeyi gerçekleştiricekse onunla gidersin hatta oturucağınız evi tutup herşeyiyle hazırlamadan diğer eve sakın dönme

Bence eşini arama, sana değer vermeyen seni aramayan adamı neden arayacaksın ki. Bak bu güne kadar aramamış seni sende onu düşünme, yakanı kurtardığın için şükret.

Ayyyhhhhh bu adamlar beni öldürecek yaaa....
o kadın senin eşin yaaa...senin bebeğin karnında ölmüş...ölümden dönmüş....ne kadar ayıııpppp...
canım sen bırak unut kalsın öyle evlilik...

seni en zor günlerinde bu şekilde üzebilen insanlar; eş ya da aile sıfatını taşımamalı bence.
eşiniz kimi dinliyorsa onun fikrini uyguluyor gibi geldi bana. sizin yanınızda sizden yana, ailesi yanında onlardan yana...
siz aramayın bence, eşiniz sizi aramalı, zorlukları yaşamış olan sizsiniz. sizi belli bir dönem alttan almalılar. eşiniz aramazsa da büyük bir kayıp olmaz bence.

hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Eşin arada kalmış anlaşılan...
Ama haklıyı haksızı ayırt edip sana sahip çıkmalıydı bence....
Yazık değil mi??? Sorunlardan çocuğunu bile kaybetmişsin...

Bence arama canım. er yada geç kocan seni arayacaktır....Araması geren o kesinlikle.
Sen ararsan pişman olduğunu düşünürler....
Allah yardımcın olsun...

Eğer birazcık kendine saygın varsa arama o (afedersin ama)koca müsfettesini. Bırak o pişman olsun bırak ayaklarına kapansın hatta bide altını öpsün pişmanlıktan kudursun. Töbe yaaaaa. çok pardon arkadaşım ama kendimi senin yerine koydum için acıdı inan. Allahım böyle kaynana böyler kayınpederler allahtan değil şeytanlarından bulsunlar.

Adama bak ya karısımna sahipçıkmıyor..yazık değilmi bunca sabra emeğe..hadi gittin diyelim bu sefer daha kötü davranırlarsa daha ne kadar ezilceksin ki..baksana bebeğine bile etki etmiş..alllahından bulsun tüm kötüler

nasıl anne baba nasıl insan bunlar
hayret ediyorum
böyle kötü insan olabilirmi
hoşş insan denmez ama neyse
rabbim yardımcın olsun
sakın eşini arama
kesin anası babası izin vermemiştir aramasına
rabbim bu kötülüklerini yanlarına bırakmaz insallah

Öyle adamı arıyım napıcaksınız
Ondan kocada olmaz babada
:mymeka:

Allahım yardımcın olcun canım herşeyde bir hayır vardır eşinle konuş ayrı eve çık arama sakın onun seni araması gerek Allaha sığın hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah kimsenin seni üzmesine izin verme

Hersey bır yana bebegını kaybettıgın ıcın cok uzuldum ben ıcım burkuldu bı an..
Çok gecmıs olsun, Basın sagolsun.. bu kadar seyın ustune bu bıle yeter dı herkesın hatasını anlamasına..
bebek ya bu torun, evlat, can, ınsan evladı..
nasıl olurda hala gaddarlıklara devam ederler.. Dicek laf yok..
Allah herseyı goruyor.. obur dunyada da bu dunyada da herkese hakettıgını yasatır..

Bence eşini arama, sana değer vermeyen seni aramayan adamı neden arayacaksın ki. Bak bu güne kadar aramamış seni sende onu düşünme, yakanı kurtardığın için şükret.

kesinlikle katılıyorum.kesinlikle aramamalısın.eğer bunca zaman aramadıysa o senin onu düşünmeni bile haketmiyor demektir.senin yanında olması gereken bir zamanda annesi ileyse bırak hep onunla kalsın o zaman.bence o seni hakeden biri değilmiş.kendini üzme lütfen.her işte bir hayır vardır.

anasının sözünden çıkamayan kocanada insanlıktan nasibini almamış kayınvalidende yazıklar olsun...

seni etkilemek istemem ama kendi fikrimi söylemeden edemeyeceğim..

kendimi senin yerine koyarak cevap vereceğim eğer senin yerinde olsam bebeğimi kaybetmeme sebep olan kayınvalideminde beni sahiplenmeyen en zor günümde yanımda olmayan adamın da suratına bile bakmam..

Back
X