• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak kolay ya unutmak o da kolay mı?Bana akıl verin lütfen...

anasının sözünden çıkamayan kocanada insanlıktan nasibini almamış kayınvalidende yazıklar olsun...

seni etkilemek istemem ama kendi fikrimi söylemeden edemeyeceğim..

kendimi senin yerine koyarak cevap vereceğim eğer senin yerinde olsam bebeğimi kaybetmeme sebep olan kayınvalideminde beni sahiplenmeyen en zor günümde yanımda olmayan adamın da suratına bile bakmam..

fikrinize sonuna kadar katılıyorum...pişman olup ayrı ev tutmadan sakın arama bırako arasın,senin şartlarını yerine getirsin öncea.s.

Alsin koynuna yatsin ogluyla. O isini degorsun. yetisi varsa cocugunu da dogursun.
tursusunu kursun.

bence gitme, gitmen demek herseyi sineye cekmen, ve daha cok tepene cikmalari demek.

Arama da. Emin ol essekler gibi arayacaktir. Sadece sabret. Sabrin sonu selamettir.

öncelikle başın sağolsun canım
bencede ne o aileden nede eşinden sana hayır gelmez ama yinede eşinle barışmak istiyorsan mutlaka evini ayır kaynananın yanına gitme.emin ol gidersen herşey daha kötü olacaktır.iyi düşün doğru karar ver canım
allah yardımcın olsun

eş nedir neden evlenilir ??? seversin yanındadır destektir koruyandır zor günleri aşıp hayatı paylaşacağın insandır değil mi ???? çocuğunun karnında ölüyor bunun sebebi annesi haala onunla aynı ortamda seni tutabiliyor... hamileyken seni koruyamıyor.. ameliyatlı karısını baba kapı önüne atıyo ve seni arammıyo neyi unutmak canım allah aikına neden var bu adam eziyete hevesin mi va r yazık diil mi sana

al işte yine kalpten vicdandan yoksun bir kayınvalide ve onun basiretsiz oğlu
üzülme arkadaşım etme bulma dünyası bugün sana yarın onlara

yorum yapsam mı yapmasam mı bilemedim. içinde bulunduğun durum gerçekten çok zor.
o adamdan bir cacık olmaz gibi geldi bana da. o kayınvaliden olacak cadı da eminim senin geri döneceğinden emin olarak oğlunu doldurmaya devam ediyordur. döndüğünde de bu onun zaferi olacak...

adamla son kez konuş. her şartını kabul etsin. ayrı evde oturmaya başlayın....

ve yazını okuduğumda aklıma ilk gelen şu oldu....

Allah öyle büyük ki... böyle sorumsuz ve dengesiz bir ailenin içine o minik yavruyu sokmak istememiş. en günahsızı oydu sonuçta. tabii ki bir melek oldu bu üzücü bir durum ama tesellisi bu işte:((

Herseyden once siz bebeginizi kaybetmissiniz,bu ne vicdansizlik
Esiniz ne bok yiyorda babasi sizi evden kovuyor ? O kadar yazildi cizildi hala kaynanana yanina evlenen gencler var,evine bakamayacak adamlarla evlenip ailekeriyle butun olmaya calismayin artik yil 2013

Back
X