- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi frozenwater
-
Cok acik anlatamiyorum. Ama yasanabilcek hersey yasandi. ama tehtid yok asla.
Iyi halt yemişAldatmış
Önce üzüldüm haline ama senin derdin belli . Adamla yatmaya devam edeyim , ama kocamdan ayrılsam mı ayrılmasam mı diyorsun. İyice aşkı memnuya döndürdün durumu . Valla sana diyecek sözüm Yok , Allah eşinin yardımcısı olsun, yazık adama.Tehtid asla yok ama böyle devam ederse bi gün illaki patlak verir bu durum. Sonra rezillik cikar. Aile faciasi yasanir
Bende önce pişman diye bi akıl vereyim dedim ama son yazdıklarından sonra sinirim zıpladıIyi halt yemiş
Bende önce pişman diye bi akıl vereyim dedim ama son yazdıklarından sonra sinirim zıpladı
Ya başkasına aklının gönlünün kaymasını anlarım da yatıp kalkıp herşeyi yapıp , pişman olmamak ve evliliği aynen sürdürmek anlayabileceğim şeyler arasında değil
Neyse yorum yapmayacağım daha fazla
E ayrıl diyoruz işteAcik ve net yazamasamda yasanabilcek.hersey yasandi.
ikimizede yani esime bana yazik ettim. Cok acik yazamiyorum ama yasanabilcek hersey yasandi ve hala görüsülüyor. Bende ise gram pismanlik yok. Ama onada degmez bununda farkindayim. Onunlada gelecek yok. Ben her türlü asaglanmayi kabul ederek buraya yazdim. Zaten farkindayim.
Karsi taraf evli degil. Aslada benimle evlenmez nede olsa aldatan bi kadinim. Esim madur ama haberi yok. Bu sekilde ömür gecmez.
Beni kinamadan bana akil verin.
Bilmeyerek kapatmisimdir özelden msj secenegini. Mail hesabima bildirim gelmesin diye anladim ondan kapatmistim.Özelden mesaj atmayı kapatmışsın , mesaj atacaktım açık yazmak için
Yani hiçbirşey olmamış gibi devam etmek eşine haksızlık, insanlar çocukla yada hamile halde boşanıyor, bence yapabilirsin . En azından birikim yapıp sonra yoluna bak, ayrıl . Kaçıp gidersen daha kötü olur, iki medeni insan gibi boşanın
Önce üzüldüm haline ama senin derdin belli . Adamla yatmaya devam edeyim , ama kocamdan ayrılsam mı ayrılmasam mı diyorsun. İyice aşkı memnuya döndürdün durumu . Valla sana diyecek sözüm Yok , Allah eşinin yardımcısı olsun, yazık adama.
Pişman olsan anlayacağım ama pişman da değilsin, Allah seni ıslah etsin
Ya evliliğine sarıl diyen arkadaşlar, sizi de anlamıyorum, adamı aldatıyor ve pişman değil, neyine sarılacak evliliğin, yazık ya adama, sizin de zihniyetinize pes
Aldatmak hertürlü olabilir. Birine bakis bile aldatma sayilir digerine sayilmaz.E ayrıl diyoruz işte
Çekip gidince herşey hallolmayacakki..
Aç boşanma davasını ben bu adamı artık sevmiyorum evli kalmak istemiyorum dedim boşan
Ama böyle olmaz
Bide devamlı çok net yazamıyorum diyorsunuz da yaşanabilecek herşey yaşandı derken anlıyoruz zaten ne yaptığınızı
Sizden detay da istemiyoruz ama bunun yerine ben eşimi aldattım ne yapmalıyım deseniz daha iyi olur
Aldatmak hertürlü olabilir. Birine bakis bile aldatma sayilir digerine sayilmaz.
Size soruyorum ozaman esimi aldattim ne yapmaliyim? Arkama bakmadan en kisa zamanda gideyimmi?? Nasil yol izleyim.
Aldatmak hertürlü olabilir. Birine bakis bile aldatma sayilir digerine sayilmaz.
Size soruyorum ozaman esimi aldattim ne yapmaliyim? Arkama bakmadan en kisa zamanda gideyimmi?? Nasil yol izleyim.
Gözü açılır ne demek. Evde duranlar malak gibi mi veya çalışanlar free mi takılıyormuş ?Bir komşumuz vardı annem gilin komşusu kızı da aynen senin gibi oldu çalışmaya başladı 1 yıl sonra boşandılar komşu çok söyledi damadına çalıştırma gözü açılır diye ama tabi kimse dinlemedi. Ve bosanirken teyze söyledi ben sana çalıştırma dedim bak gözü açıldı senin gereksiz olduğunu gördü demişti... Şimdi başka biriyle evli 1 çocuğu vardı o zamanlar. Kararını iyi düşün bence Allah yardımcın olsun.
Aldattığınızı eşinize veya ailenize söylerseniz olay çıkar diyorsunuzAldatmak hertürlü olabilir. Birine bakis bile aldatma sayilir digerine sayilmaz.
Ama adam bilmicekki hic karisinin ne mal oldugunu. Arkamdan üzülcekSevgi zamanla bitebilir de kötü biri değilsin de fasafiso bunlar.
Evet kötü biridir.
Çalışmayıp ev hanımı haliyle eşiyle 10 yıl yaşayan ve çok iyi biridir diyen, çalışınca gözüm açıldı
artık onu istemiyorum ama gerçekten çok iyi biri diyen biri kötüdür evet.
Vefa duygunuz yok demek.
Konu açmanıza da gerek yok siz evliliğinizde 10 yıl başkaları mutlu olsun diye kalmadınız.
Kendi çıkarlarınız gereği, kendi mutluluğunuz için kaldınız.
Ve yine kendi mutluluğunuz için gerekeni kolaylıkla yaparsınız.
Yapın da zaten adamcağız gerçek sevgiyi tatsın.
Sagol cvp icin. Adama daha fazla haksizlik etmicem. Bidahada asla evlenmem. Ve seneler sonra kafama vururum. Ben okadar mal insanim. Ben ölsem keske. Bu sefer ama öldügüme üzülür bilmezki karisinin ne mal oldugunu. Bunu bile düsündüm yaniTutturmuşsun bir gitmek işi arkadaşım.birkere bunu unut....
Önce semt değiştirmen için işini değiştir.
Sonra eşinle güzelce konuş.yani sevginin bittiğini söyle. Adama daha fazla haksızlık etme....medeni insanlar gibi ayrıl.
Bende bişeyler yaşandı da pişman oldu zannettim, onaylamasam da yardımcı olmak istedimBen sadece his var zannettim.
Aldatmayı sonradan okudum hak verirsiniz ki parça parça yazılmış.
Konu sahibi derhal boşan....nokta.
Aldattığınızı eşinize veya ailenize söylerseniz olay çıkar diyorsunuz
E haklılar da
Arkanıza bakmadan çekip gitmek kolay da ya bundan sonraki hayatınız ne olacak??
Tamamen yalnız ailesiz mı yaşayacaksınız??
Zor bişey olmamalı eşinize ben artık bu evliliği sürdürmek istemiyorum demek
Gerekçe olarak sevgim bitti deseniz de olur
Barıştırmak isteyen illaki olur onlarada net şekilde istemiyorum dersiniz tamam bitti gitti
Yani elbette bakmak da aldatma sayılır çoğu kişiye göre ama siz adamla yatmışsınız herşey yaşanmış
Hala da görüşülmeye devam ediyorsunuz
Sevgilinizden de ayrılın
Eşinizden de boşanın
Ve keşke bunları öncesinde düşünseydiniz
Çocuk da yok dediniz boşanmak daha da kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?