- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi frozenwater
-
Ama adam bilmicekki hic karisinin ne mal oldugunu. Arkamdan üzülcek
Sagol cvp icin. Adama daha fazla haksizlik etmicem. Bidahada asla evlenmem. Ve seneler sonra kafama vururum. Ben okadar mal insanim. Ben ölsem keske. Bu sefer ama öldügüme üzülür bilmezki karisinin ne mal oldugunu. Bunu bile düsündüm yani
Ayrıl ve KADINLIĞIN onurunu, gururunu kurtar.Acik ve net yazamasamda yasanabilcek.hersey yasandi.
ikimizede yani esime bana yazik ettim. Cok acik yazamiyorum ama yasanabilcek hersey yasandi ve hala görüsülüyor. Bende ise gram pismanlik yok. Ama onada degmez bununda farkindayim. Onunlada gelecek yok. Ben her türlü asaglanmayi kabul ederek buraya yazdim. Zaten farkindayim.
Karsi taraf evli degil. Aslada benimle evlenmez nede olsa aldatan bi kadinim. Esim madur ama haberi yok. Bu sekilde ömür gecmez.
Beni kinamadan bana akil verin.
Fake olsa keskeBende bişeyler yaşandı da pişman oldu zannettim, onaylamasam da yardımcı olmak istedim
Ama hala cinsellik yaşamaya devam ediyoruz, pişmanlık duymuyorum, daha dün kafama dank etti eşim diyor. Fake olduğunu da düşünmüyor değilim
Ama adam bilmicekki hic karisinin ne mal oldugunu. Arkamdan üzülcek
Sagol cvp icin. Adama daha fazla haksizlik etmicem. Bidahada asla evlenmem. Ve seneler sonra kafama vururum. Ben okadar mal insanim. Ben ölsem keske. Bu sefer ama öldügüme üzülür bilmezki karisinin ne mal oldugunu. Bunu bile düsündüm yani
Kk yı takip ediyormusun bilmiyorum ama sen kendine yeterince hakaret ve kınama içinde olduğun için şuan burası durgun. Yoksa böyle bi konuda kınanmanın dibini yaşardın. Şükret yani.Fake olsa keske
Degil
Bana kizmadan kinamadan fikir istedim
Kimse kirilmadan rezillik aile faciasi yasanmadan fikir sadece
Ben senin yerindeyim empati yapın mesala cevap verin ,ne yapmam gerekli ? Bu soruyu dahi sorman gereksiz demez misin bana misal ?Aldatmak hertürlü olabilir. Birine bakis bile aldatma sayilir digerine sayilmaz.
Size soruyorum ozaman esimi aldattim ne yapmaliyim? Arkama bakmadan en kisa zamanda gideyimmi?? Nasil yol izleyim.
Kk yi eskiden cok takip ederdim. En müptelasiydim. Durgun oldugunun farkindayim. Durgun olmasa onuda göze almistim. Sebebide belki biri gelir bana bi farkli bakis acisi sunar. Ben cesaretlenirim. Gelmisin 35 yasina. Cahilde degildim. Bundan sonra adami kendimden kurtarip nasil yol izleyim. En kisa zamanda gideyimmi. Istedigim sadece akil. Semt degistir bosanma davasi ac demek kolay. Bunlari nasil yapicam? Kinamayin beniKk yı takip ediyormusun bilmiyorum ama sen kendine yeterince hakaret ve kınama içinde olduğun için şuan burası durgun. Yoksa böyle bi konuda kınanmanın dibini yaşardın. Şükret yani.
Gözü açılır ne demek. Evde duranlar malak gibi mi veya çalışanlar free mi takılıyormuş ?
Konu sahibini de kapsayarak diyorum, bu karakter meselesidir. Yada karaktersizlik meselesi diyelim. Gö-Zle başla alakalı bişey değil.
Yok size değildi zaten sözüm kırdıysam k bakmayın. Ama konu sahibi de dahil gözü açılmış olmayı yakıştırmasın. İradeli olsaymış, olamıyorsa- beşerdir şaşar -o zaman masum olanı salak yerine koymadan gitmeli. Daha çok acı vermemeli.Ben sadece örnek verdim çalışanlar şu şekilde evde oturanlar bu şekilde demedim. Zaten söylediğimi konu sahibi kendine kabul etti sorun yok :)
Ya iyi hoş da arkadasım sen bu adamla basit birşey yapmamışsın ki özelini açmışsın, en mahremini, yatağına girmişsin daha ne diyim, bu bir anlık yanlışlıkla olacak bişey değilkiFake olsa keske
Degil
Bana kizmadan kinamadan fikir istedim
Kimse kirilmadan rezillik aile faciasi yasanmadan fikir sadece
Nee adan da mi evliEvet acik yazamiyorum. Ama bu baskasi ile de gelecek yok. Benim sorunum hata yaptim ve bu sekilde evli kalamam anlatamiyorum
Yahu arkadaşım kimse seni kınamıyor.Sagolun cevaplariniz
Kk yi eskiden cok takip ederdim. En müptelasiydim. Durgun oldugunun farkindayim. Durgun olmasa onuda göze almistim. Sebebide belki biri gelir bana bi farkli bakis acisi sunar. Ben cesaretlenirim. Gelmisin 35 yasina. Cahilde degildim. Bundan sonra adami kendimden kurtarip nasil yol izleyim. En kisa zamanda gideyimmi. Istedigim sadece akil. Semt degistir bosanma davasi ac demek kolay. Bunlari nasil yapicam? Kinamayin beni
Yok size değildi zaten sözüm kırdıysam k bakmayın. Ama konu sahibi de dahil gözü açılmış olmayı yakıştırmasın. İradeli olsaymış, olamıyorsa- beşerdir şaşar -o zaman masum olanı salak yerine koymadan gitmeli. Daha çok acı vermemeli.
Ben zaten hep bendim. Degismedim. Sadece calisinca ister istemez insanlarlaBen sadece örnek verdim çalışanlar şu şekilde evde oturanlar bu şekilde demedim. Zaten söylediğimi konu sahibi kendine kabul etti sorun yok :)
Karsi taraf evli degilNee adan da mi evli
İgrenc eslerini aldatanlar pisliktir
Karsi taraf evli degilNee adan da mi evli
İgrenc eslerini aldatanlar pisliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?