bosanmak kolaymi

Tam anlamiyla icimi okudunuz. Tam anlamiyla ben yazmisim gibi okudum. Cok degisik dönemdeyim. Canim cok aciyor. Misal bu olay olmadan bi gün ani bi kararla sakindigim gelinligimi cöpe attim. Gittim konteynere attim ve rahatladim

sen kocanı aptal yerine koymuşsun şimdi sıra bize mi geldi kaç yerde yazmışsın yaşadıklarım için gram pişmanlık duymuyorum diye...
Nasil anlatsam. Pismanlik var tabi ama hem var hem yok. Günlük rutin hayatima devam ediyorum bisey olmamis gibi onu kast etmis olabilirim

Konunun ilersini yeni okudum. İşin içine aldatma girmiş.
Evet boşanmak çok kolay, aldattım de o adam seni anında şutlar ayıptır söylemesi
Kim seni ne yapsın neden üzülsün aldatana iğrenir en fazla nefret eder, biter gider.

Tam anlamiyla icimi okudunuz. Tam anlamiyla ben yazmisim gibi okudum. Cok degisik dönemdeyim. Canim cok aciyor. Misal bu olay olmadan bi gün ani bi kararla sakindigim gelinligimi cöpe attim. Gittim konteynere attim ve rahatladim
Gelinlik de rahatlamistir o saf beyazliginla evlendigi kisi kirletmis cunku halini

Değişik bir dönem ama aldatma olmasaydı keşke

Sebep tüm kazandigimi esime verdim bugune kadar.
Ne alaka hic inandırıcı değil gerçekten markette çalışan ne kadar terfi edebilirki en fazla müdür olur onunda maaşı belli yani?
Kusura bakmayın kırıcı olmak istemiyorum ama yazıları okudukça sinir geliyor nedense... bende markette çalıştım ama göz açılacak bişey yok yani sarkıntı yapan müşteriler var ama siz dur diyince kimse daha fazlasına cesaret edemez personellerle aranıza mesafe koyduktan sonra kim size ne yapablr bence sizin de gizli biseyiniz var herkese farklı bişey başka bişey anlatır gibi cevap veriyorsunuz daha başını okudum ama umarım sonlarında yanılıyor olurum

Bunu tabiki itiraf etmeyin eşinize, işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. Öncelikle sevgilinizle iletişiminizi kesin bu ilişkiyi sonlandırın. Bir süre sonra da eşinizle konuşun, iyi hissetmediğinizi bu evliliği daha fazla yürütemediğinizi anlatın. Bu süreçlerde kesinlikle sevgilinizle iletişiminiz olmamalı çünkü hata yaparsınız ve ortaya çıkar eminim. Çünkü saklı kalmıyor böyle şeyler.

Başka türlü bu işi çözmenin yolu yok, bu gidişle daha kötü bir sona sürüklersiniz kendinizi de eşinizi de.

Bence siz özgür kadin olmak istiyorsunuz istediginizle keyif yapip sonra onuda bırakıp bekar bir kadin olrak alemlere dalmak ama once bu adami boşa

Gözüm acildi derkene 4 duvar arasindan ciktim. Cocuklu irtamdan ciktim. Terfi aldigimi belirttim sebeni ise benden kimse ummuyordu.
Cok para kazandigimi demedim ama sonucta kazaniyorum. Azda olsa akiyor.

Gözüm acildi derkene 4 duvar arasindan ciktim. Cocuklu irtamdan ciktim. Terfi aldigimi belirttim sebeni ise benden kimse ummuyordu.
Cok para kazandigimi demedim ama sonucta kazaniyorum. Azda olsa akiyor.
Benden kac yaş buyuksunuz ve ben daha bi senelik evli olsamda empati yapmaya calissamda yok yapamıyorum sinirlerim zıplıyor migdeniz bunu nasıl kaldırdı ya aynı adamla ömür gecirmissiniz dedm kendi kendime sonra dur dedim kızma hemen oku ya ne okuması pişmanlık duymuyorum görüşmeye devam yazmışsınız ya size daha diyecek laf bulamıyorum kusura bakmayın ama siz ne eşinize ne de ailenize aciyosunuz uzuluyosunuz bunu bahane ediyorsunuz siz bence o adamla daha rahat görüşmek icin ayrılmak istiyorsunuz ikimize yazık ettim demişsiniz eğer görüşmeye devam etmeseydiniz evet yazıktı ama size yazık değil kocaniza yazık gerçekten affedilecek bi yanınız yok pişman olsaydınız bi nebze ama değilsiniz ya aklım almıyor gerçekten nasıl yapabiliyorsunuz boyle birşey ya aldatan insanları anlamıyorum ya bide sizinki adamdan kötülük görmediğiniz halde benim eşimin bana boyle bişey yaptığını düşünemiyorum siz bi düşünün eşiniz size boyle bişey yapsaydı? Ha konunun başında hemen boşan diyenlerde maşallah ne kadar kolay oyle boşamak

Siz eşinizden boşanıp yerin dibine girin.. O haltı yemeden önce boşansaydınız nolurdu? Yemişiniz haltı ne yapayım şimdi diyorsunuz.. Aynanın karşısna geçip kendi yüzünüze tükürün bence.. Yazık ki aldatan kadın da olsa erkek de olsa fikrim sabittir..

İki dakikalık bilmem ne icin insanlar ömürlük eşlerini unutup yapıyor yapacağını... erkekte kadında aynıdır bence bu konuda, katiliyorum size.

Aciyip yazmayin şuna ya sadece his degil yaşadığı parça pinçik yazmis yorumlarda.bi kerede değil aldatması halada devam ediyormus yeni yeni üzülesi gelmiş.Madem aşık oldun boşansaydin ne b*k yersen yeseydin yani bizene.Hala diyoki gitsem mi nereye gidiyosun ya adamin karşısına geçip bitti bile demeden,adam isi gücü bıraksın seni mi arayip dursun bide.Boşanmak istediğini soyle ve ayril 2gun uzulur unutur seni tabi o 2 günde gerçeği bilmediği için

eşinizden ayrılın. Sevgilinizden ayrılın. İşinizden ayrılın.

Sizin kınamadan çözümünüz bu.

Çok kötü bir durum. Yaptığınızın adını buraya yazmak istemem. Ahlaksızlığın en dibi en kibar haliyle.

Tövbe edin ve kendinize temiz bir hayat kurun.

Hayatta her şey kısa yollarla elde edilmez. Bazen doğru olan şeyi yapmak daha zordur. Ama biraz rahatlık için bu kadar şerefinizi düşürmeyin. Ayrılıp parasız ortada kalmaktan korkuyorsunuz. Önce ayrılmalısınız. Geçiminizi sağlayacak, çok kazandırmasa da, karnınızı helal rızıkla doyuracak bir iş bulmalısınız.

Tabi bu sefer beni tutan hiçbir şey yok, kurtuldum deyip yine kendinizi başkalarının yataklarına atmayacaksanız.

İnsan da azıcık onur olur, vicdan olur.

Başka bir adamla sevişip gelip kocanızın yanına yatıyorsunuz. Ve bundan hiç pişmanlık duymuyorsunuz. Yalnızca geçim kaygısı ve kınanmaktan, afişe olmaktan korkmak.

Bir evlilik bitebilir. İnsanların hayatttan farklı beklentileri vardır uyuşmazlar. Ama evliliği bitirmek için namussuzluk yapmaya gerek yok. Gayet sert ama başı dimdik ayrılan arkadaşlarım var.

Bu arada o işte kaldığınız müddetçe o adamla da yaşadıklarınız devam eder. En başta o ortamdan ayrılın.

Ya patron arkadaşımı sevip evlenme teklif edince, arkadaşım ben bu işte çalışamam artık deyip işten ayrıldı. Siz hala terfi aldım, az da olsa akarım var bilmem ne diye seviştiğiniz adamla aynı işte çalışmaya devam ediyorsunuz.

Kınanmadan çözüm yolu arıyorsanız gerçekten, kendinize saygı duyun ve hayatla yüzleşin ve iradenize sahip çıkın. Evliliğinizdeki mutsuzluğunuzu kocanızı başkalarıyla aldatarak gideremezsiniz.

Arkadaşlar bu arada konu sahibi terfi aldım derken çalışmaya başlaması terfi ondn bahsediyor galiba bana oyle cevap verdi yani is yerinde terfi olmamis...

Ve siz ne derseniz deyin bu kadın o sevgilisinden vazgecmicek baksana 2 günlük adam icin 10 senelik kocasından gitmeyi düşünüyor gidiyimmi gitsemmi arkama bakmadanmi gidiyim gibi sorular soruyor istiyorki biz git diyelim destek gorunce daha rahat gidecekti gerile gerile ama beklediği olmadı yani bence.

Nefretle hatırladığım, hatırlamak bile istemediğim eski sevgilimin bi sözü geldi aklıma geldi. "Kadını işe girmesine çalışmasına izin vermeyeceksin gözü açılıyo ondan sonra" haklıymış. Genelleme olarak değil tabiki ama şuan bunu okuyunca tamda bu dedim. Kimsede kusura bakmasın.

Adamın bir zararı yokken n'oldu da boşanmaya çıktın evet boşanmak çok kolay gözünden çıkmış bi evliliği bitirip bitirmemeyi neden bu kadar taktın kafaya?

Benim burda 3.yılım hala çoklu alıntı yapamıyorum siz daha dün üye olmuşsunuz maşallah öğrenmişsiniz hemen ikinci üyelik falan herhalde.Konu bana hiç inandırıcı gelmedi eğer gerçekse tabiki boşanın kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yok.

Buna kısaca koyden indim şehire şaşırdım birden bire deniyor canim. Bncede hemen boşan yazik eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…