- 14 Mayıs 2017
- 55
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi frozenwater
-
Tam anlamiyla icimi okudunuz. Tam anlamiyla ben yazmisim gibi okudum. Cok degisik dönemdeyim. Canim cok aciyor. Misal bu olay olmadan bi gün ani bi kararla sakindigim gelinligimi cöpe attim. Gittim konteynere attim ve rahatladimİnsan sevdiğinin mutluluğu için yaşar, çünkü sevdiğinin mutluluğu onu mutlu eder. O mutlu olunca mutlu olur.
Bence bir değişik dönem yaşıyorsunuz, ana sebepse iş hayatına girmeniz. Bir çeşit orta yaş krizi olabilir ama şunu bilin ki genç kız değilsiniz. Size eşiniz kadar değer veren ve seven iyi bir adam bulmanız meçhul. Bir çeşit özgüven patlamasıyla Yemen'de pirince giderken eldeki bulgurdan olacaksınız gibi geliyor
Nasil anlatsam. Pismanlik var tabi ama hem var hem yok. Günlük rutin hayatima devam ediyorum bisey olmamis gibi onu kast etmis olabilirimsen kocanı aptal yerine koymuşsun şimdi sıra bize mi geldi kaç yerde yazmışsın yaşadıklarım için gram pişmanlık duymuyorum diye...
Gelinlik de rahatlamistir o saf beyazliginla evlendigi kisi kirletmis cunku haliniTam anlamiyla icimi okudunuz. Tam anlamiyla ben yazmisim gibi okudum. Cok degisik dönemdeyim. Canim cok aciyor. Misal bu olay olmadan bi gün ani bi kararla sakindigim gelinligimi cöpe attim. Gittim konteynere attim ve rahatladim
Değişik bir dönem ama aldatma olmasaydı keşkeTam anlamiyla icimi okudunuz. Tam anlamiyla ben yazmisim gibi okudum. Cok degisik dönemdeyim. Canim cok aciyor. Misal bu olay olmadan bi gün ani bi kararla sakindigim gelinligimi cöpe attim. Gittim konteynere attim ve rahatladim
Ne alaka hic inandırıcı değil gerçekten markette çalışan ne kadar terfi edebilirki en fazla müdür olur onunda maaşı belli yani?Sebep tüm kazandigimi esime verdim bugune kadar.
Boşanınca vicdan azabın gidecek mı peki?Nolursun bana akil ver. Nolursun. Rezillik cikmadan arkama bakmadan defolup gideyimmi yoksa bu olay yasanmamis gibi kendime ceki düzen verip esimle kalayimmi ama ömür boyu vicdan azabimi unutma
Gözüm acildi derkene 4 duvar arasindan ciktim. Cocuklu irtamdan ciktim. Terfi aldigimi belirttim sebeni ise benden kimse ummuyordu.Ne alaka hic inandırıcı değil gerçekten markette çalışan ne kadar terfi edebilirki en fazla müdür olur onunda maaşı belli yani?
Kusura bakmayın kırıcı olmak istemiyorum ama yazıları okudukça sinir geliyor nedense... bende markette çalıştım ama göz açılacak bişey yok yani sarkıntı yapan müşteriler var ama siz dur diyince kimse daha fazlasına cesaret edemez personellerle aranıza mesafe koyduktan sonra kim size ne yapablr bence sizin de gizli biseyiniz var herkese farklı bişey başka bişey anlatır gibi cevap veriyorsunuz daha başını okudum ama umarım sonlarında yanılıyor olurum
Benden kac yaş buyuksunuz ve ben daha bi senelik evli olsamda empati yapmaya calissamda yok yapamıyorum sinirlerim zıplıyor migdeniz bunu nasıl kaldırdı ya aynı adamla ömür gecirmissiniz dedm kendi kendime sonra dur dedim kızma hemen oku ya ne okuması pişmanlık duymuyorum görüşmeye devam yazmışsınız ya size daha diyecek laf bulamıyorum kusura bakmayın ama siz ne eşinize ne de ailenize aciyosunuz uzuluyosunuz bunu bahane ediyorsunuz siz bence o adamla daha rahat görüşmek icin ayrılmak istiyorsunuz ikimize yazık ettim demişsiniz eğer görüşmeye devam etmeseydiniz evet yazıktı ama size yazık değil kocaniza yazık gerçekten affedilecek bi yanınız yok pişman olsaydınız bi nebze ama değilsiniz ya aklım almıyor gerçekten nasıl yapabiliyorsunuz boyle birşey ya aldatan insanları anlamıyorum ya bide sizinki adamdan kötülük görmediğiniz halde benim eşimin bana boyle bişey yaptığını düşünemiyorum siz bi düşünün eşiniz size boyle bişey yapsaydı? Ha konunun başında hemen boşan diyenlerde maşallah ne kadar kolay oyle boşamakGözüm acildi derkene 4 duvar arasindan ciktim. Cocuklu irtamdan ciktim. Terfi aldigimi belirttim sebeni ise benden kimse ummuyordu.
Cok para kazandigimi demedim ama sonucta kazaniyorum. Azda olsa akiyor.
İki dakikalık bilmem ne icin insanlar ömürlük eşlerini unutup yapıyor yapacağını... erkekte kadında aynıdır bence bu konuda, katiliyorum size.Siz eşinizden boşanıp yerin dibine girin.. O haltı yemeden önce boşansaydınız nolurdu? Yemişiniz haltı ne yapayım şimdi diyorsunuz.. Aynanın karşısna geçip kendi yüzünüze tükürün bence.. Yazık ki aldatan kadın da olsa erkek de olsa fikrim sabittir..
Omurgasız diyorum ben böylelerine..İki dakikalık bilmem ne icin insanlar ömürlük eşlerini unutup yapıyor yapacağını... erkekte kadında aynıdır bence bu konuda, katiliyorum size.
Iyi aksamlar arkadadaslar.
Öncellikle kadinlar kulubunun her daim takipcisiydim.
Üye olmak bugune kismetmis.
derdime dert denirmi onuda bilmiyorum.
cok kisa özet geciyim. Detaya girmek isterdim ama nasil nuda bilmiyorum.
Bi fikire bi yardima farkli bi bakis acisina ihtiyacim var. Söyle anlatiyim.
ben 10 senedir evliyim.
Ev hanimiydim. Cocugumuz olmayinca (bu ayri bi konu) ben kendimi is hayatina attim. Basarilida oldum terfi aldim ve suanda calismaktayim. Eklemek isterimki daha önce calismamistim tecrübem yoktu.
Ama ben calismaya basladim bende bi takim degisiklikler oldu. Ev hanimi modundan ciktim.
kendime geldim. Paspalligim bitti bekar genc kiz halime döndüm.
bu noktadan sonrada derdim basliyor.
insan kendi mutlulugu icinmi yasasin yoksa baskalarin mutlulugu icinmi??
belirtmek isterimki esim iyi bi insan ve hic kötülük haketmedi. Bu evlilikte kötü biri varsa oda benim.
boguluyorum. Esimden sogudum. Ayri odalarda oturuyoruz. Sogudum ondan. Istemiyorum onu. Dün ilk defa ciddi anlamda bosanmayi düsündüm. Ama nasil???
mutlu degilim. Bosansam herkesi üzmüs olurum. Bosansam nereye giderim nasil yaparim. Cebimde fazla param yok.
nasil adim atmam lazim ne yapmam lazim. Arkama bakmadan defolup gideyimmi??
Baskalarin mutlulugu icin yasayimmi
yiksa kendim icinmi yasiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?