- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi frozenwater
-
Adamin anlamama sebebi bana cok güveniyor ne yazikki. Duysa bile inanmazYahu arkadaşım kimse seni kınamıyor.
Yazılarını okuyunca nasıl pasif içe kapanık biri gibisin, ama yaptıklarına bakınca Maaşallah cin.
Ne zamandır birliktesin bilmiyorum ama eşin bişey çakmadıysa organizasyon yeteneğin yeterince gelişmiş bence.
İşin var kariyerin var. Eşine sana sevgim kalmadı bu ara gözümün başka insanlara kaydığını hissediyorum boşanma davasını açıyorum de, oda senden bişey beklemesin umutlanmasın.
Ağzından duysa bile mi inanmaz.Adamin anlamama sebebi bana cok güveniyor ne yazikki. Duysa bile inanmaz
Ice kapanik pasif oldugum icin zaten adam anlamaz inanmaz konduramazYahu arkadaşım kimse seni kınamıyor.
Yazılarını okuyunca nasıl pasif içe kapanık biri gibisin, ama yaptıklarına bakınca Maaşallah cin.
Ne zamandır birliktesin bilmiyorum ama eşin bişey çakmadıysa organizasyon yeteneğin yeterince gelişmiş bence.
İşin var kariyerin var. Eşine sana sevgim kalmadı bu ara gözümün başka insanlara kaydığını hissediyorum boşanma davasını açıyorum de, oda senden bişey beklemesin umutlanmasın.
O zaman yaşa hayatını bacım ne diyelim.Ice kapanik pasif oldugum icin zaten adam anlamaz inanmaz konduramaz
Haklisiniz. Biliyorum zaten. Ama napiyim... intihar dahi etsem adam.arkamdan üzülür.İgrencsin farkinda misin ya
Midem bulandi senden
Guncelle su konunu!
Masum masum yazmis konuya bide
O konuyu guncelle!
"Ben calismaya basladim, gozum acildi, sonra kocami aldatmaya basladim, baskasiyla yattim kalktim, hala da yatip kalkiyorum, hic de pisman degilim, ama bosaninca param az oldugu icin nasil yasarim o yuzden bosanmak istemiyorum kocamin da parasi oldugundan rahatim"
Bunlari yorumlara yazdin
Konuya da yaz ki nasil igrenc biri oldugunu okuyanlar gorsun hadeee!!
Kocami aldatan bir igrenclik yaptigim icin o adam da benle evlenmez. Cunku onu da aldatirim yaz!!! Konuyu dogru yaz..!!!!!
Adama soyle, aldatiyorum seni ben yatip kalkiyorum baska bir adamla(evli kadini sadece seks malzemesi yapan insan)Haklisiniz. Biliyorum zaten. Ama napiyim... intihar dahi etsem adam.arkamdan üzülür.
Yuru sevgiline agla yazikkk vah vahCvplar icin sagol. Zaten yeterince aptal bi insanim ama insan bile degilim nolur daha fazla üstüme gelmeyin
İntihar edemezsin sen yemez o sıkar biraz. Kocan intihar etsen üzülür ama onu aldatmaya devam dimi? Boşan!!Haklisiniz. Biliyorum zaten. Ama napiyim... intihar dahi etsem adam.arkamdan üzülür.
Samimi birşey soracağım.Cvplar icin sagol. Zaten yeterince aptal bi insanim ama insan bile degilim nolur daha fazla üstüme gelmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?