bosanmak kolaymi

Ne kötü bir durum bu. Yaklaşık yirmi dakikadır okuyorum ne yapılır bilemedim. Markette çalışmakla nereye kadar yükseldin de terfi aldın öyle kolay değil boşanıp hemen düzen kurmak. Pişmansan tekrarlamayacağına eminsen eşine itiraf et affederse yolunuza bakın. Yok kabul etmezse zaten yapılacak iş belli.

Bence çalışmak değil de sanki başka biri var gibi. Yanlış anladiysam kusura bakmayın.

Birlikte mi oldunuz ?

Bak kardeşim sana bir tavsiye yapma hatandan dön günahın için Allahdan af dile önce ona dua et düzelmen için, günah işleme! Özgürlük nedir? insanın şerefinden namusundan dahamı tatlı yapma güzel kardeşim Rabbine sığın duasız hayat beklenti olmaz! Allah affedendir önce onun affına sığın başta utanman gereken 'O' var! Aklını başına al insanın şerefi zor kazanılır çok çabuk kaybedilir ve bir daha da almak kolay olmaz! Allah ıslah etsin inşAllah kardeşim....

Yani sansiniz yaver gitmis tecrube olmadigi halde isiniz iyi olmus terfi almissiniz Allah devaminj getirsin.getirsin deee.... iyi olan koca simdimi goze batmaya basladi.gozunuz acilmis normalde kadinlarda bu olaya cok sevinirim ama sizin icin uzuldum.ben evlilikte sizler kadar basarili tecrubeli degilim burda cok bayan var benim haddim degil ben yeni evliyim.ama 80 yasinda tanidigim bir haci anne gecen hafta kulagima egildi.aman kizim kaptan kaba su bolsatilmaz her zan sabirli ol kocan iyiyse kirma kapiyi carip gitme.bjrjnden ayrilinca digerimi iyi olacak..herzman sabirli ol evliligin iyi gitsin demisti.

Oooo isin icinde baska olaylar varmis ben hala polyanna sabir diyorm evlilik devam etsin diyorm haci ananeyi anlatiyorm hemen bosann hemen guzel kardesimm.insallah dahada terfiler alirsin ama dikkat et marketler zincirleme yani bu terfilerin sonu farkli yerlere gitmesin.lutfen biriyiyle daha karsilasirsan kiymet bil

Her halükarda yürümeyen bir evlilik
En temizi yolların ayrılması merak etmeyin hayat herkese hakettiğini verir
Mutluluklar dilerin fazla söze gerek yok

Cok acik anlatamiyorum. Ama yasanabilcek hersey yasandi. ama tehtid yok asla.
Rezilsin ! Gerçekten. Surekli kinamayin Kinamayin demene de ayrı bi gülüyorum. Yazık o adamcagiza.sana mi kaldı be senden cok daha iyilerine layık ve bulacaktır da.sen dert etme.elbette bosanacaksin.ama dur sen bosanmazsinda.alışmış kudurmustan beterdir derler.baska adamlarla birlikte olup utanmadan eşinin yüzüne bakabildigine gore.ben senden korktum arkadas.hala diyorsun ki evliliği devam ettireyim mi.böyle pişkinlik görmedim. Allah ıslah etsin

Çok çok üzüldüm durumunuza. Bir anda çalışmaya başlamanız, süslenip püslenmeniz, dışardan gelen iltifatlar...
Sizi kınamıyorum. Sadece üzüldüm.
Bence boşanmayın. Erkek olsaydı aldatan kadın yoluna bakmayacak mıydı. yani bilerek ya da bilmeyerek evliliğini devam ettirecekti. Bence kendinize çeki düzen verin. Haram tatlıdır ama sonu yok. inanın sefil bir hayata doğru sürükleniyorsunuz. eşinize anlatmasanız da bundan sonra iyi bir eş olun. üzmeyin kırmayın. af dileyin Allah tan.
Gram pişmanlık yok ama o kişi sadece sizi kullanmış farkında değil misiniz?
İn anın belki 1 sene belki 3 sene sonra bu ilişki bitecek ve siz yalnız kalacaksınız. O kişi ise evlenip çoluk çocuga karışacak ve siz kahrolacaksınız. ben hayatımı bunun için mi mahvettim diye.
Lütfen kendinize gelin bence boşanmak kendiniz için daha büyük bir felaket olur önünü alamazsınız. Etraf boşanmış kadın bulsak da gönlümüzü eylesek diyen evli ya da bekar erkeklerle dolu. kolay bir av olursunuz. kafanızı taşlara vurmadan kendinize gelin lütfen.

Cok tesekkür ederim uzun cvp icin

insan kendi mutlulugu icinmi yasasin yoksa baskalarin mutlulugu icinmi??
İnsan sevdiğinin mutluluğu için yaşar, çünkü sevdiğinin mutluluğu onu mutlu eder. O mutlu olunca mutlu olur.

Bence bir değişik dönem yaşıyorsunuz, ana sebepse iş hayatına girmeniz. Bir çeşit orta yaş krizi olabilir ama şunu bilin ki genç kız değilsiniz. Size eşiniz kadar değer veren ve seven iyi bir adam bulmanız meçhul. Bir çeşit özgüven patlamasıyla Yemen'de pirince giderken eldeki bulgurdan olacaksınız gibi geliyor

yaaa ağzınıza sağlık hislerime tercüman oldunuz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…