- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi frozenwater
-
Bence çalışmak değil de sanki başka biri var gibi. Yanlış anladiysam kusura bakmayın.
Birlikte mi oldunuz ?
Rezilsin ! Gerçekten. Surekli kinamayin Kinamayin demene de ayrı bi gülüyorum. Yazık o adamcagiza.sana mi kaldı be senden cok daha iyilerine layık ve bulacaktır da.sen dert etme.elbette bosanacaksin.ama dur sen bosanmazsinda.alışmış kudurmustan beterdir derler.baska adamlarla birlikte olup utanmadan eşinin yüzüne bakabildigine gore.ben senden korktum arkadas.hala diyorsun ki evliliği devam ettireyim mi.böyle pişkinlik görmedim. Allah ıslah etsinCok acik anlatamiyorum. Ama yasanabilcek hersey yasandi. ama tehtid yok asla.
tevbe etmek için önce samimiyetle pişman olmak gerekir, ama konu sahibi en ufak pişmanlık yok demiş, görmediniz heraldeAllah yardımcın olsun ama iyş düşün.
Gerekirse işten çık....
O kişiyle irtibatı kes.
Çokça tevbe et...
Ve evlşlşğşne sarıl derim
Cok tesekkür ederim uzun cvp icinÇok çok üzüldüm durumunuza. Bir anda çalışmaya başlamanız, süslenip püslenmeniz, dışardan gelen iltifatlar...
Sizi kınamıyorum. Sadece üzüldüm.
Bence boşanmayın. Erkek olsaydı aldatan kadın yoluna bakmayacak mıydı. yani bilerek ya da bilmeyerek evliliğini devam ettirecekti. Bence kendinize çeki düzen verin. Haram tatlıdır ama sonu yok. inanın sefil bir hayata doğru sürükleniyorsunuz. eşinize anlatmasanız da bundan sonra iyi bir eş olun. üzmeyin kırmayın. af dileyin Allah tan.
Gram pişmanlık yok ama o kişi sadece sizi kullanmış farkında değil misiniz?
İn anın belki 1 sene belki 3 sene sonra bu ilişki bitecek ve siz yalnız kalacaksınız. O kişi ise evlenip çoluk çocuga karışacak ve siz kahrolacaksınız. ben hayatımı bunun için mi mahvettim diye.
Lütfen kendinize gelin bence boşanmak kendiniz için daha büyük bir felaket olur önünü alamazsınız. Etraf boşanmış kadın bulsak da gönlümüzü eylesek diyen evli ya da bekar erkeklerle dolu. kolay bir av olursunuz. kafanızı taşlara vurmadan kendinize gelin lütfen.
Pismanlik var olmaz olurmu. Pismanlik yok derken hic bisey olmamis gibi davraniyorum.tevbe etmek için önce samimiyetle pişman olmak gerekir, ama konu sahibi en ufak pişmanlık yok demiş, görmediniz heralde
İnsan sevdiğinin mutluluğu için yaşar, çünkü sevdiğinin mutluluğu onu mutlu eder. O mutlu olunca mutlu olur.insan kendi mutlulugu icinmi yasasin yoksa baskalarin mutlulugu icinmi??
yaaa ağzınıza sağlık hislerime tercüman oldunuz resmenİgrencsin farkinda misin ya
Midem bulandi senden
Guncelle su konunu!
Masum masum yazmis konuya bide
O konuyu guncelle!
"Ben calismaya basladim, gozum acildi, sonra kocami aldatmaya basladim, baskasiyla yattim kalktim, hala da yatip kalkiyorum, hic de pisman degilim, ama bosaninca param az oldugu icin nasil yasarim o yuzden bosanmak istemiyorum kocamin da parasi oldugundan rahatim"
Bunlari yorumlara yazdin
Konuya da yaz ki nasil igrenc biri oldugunu okuyanlar gorsun hadeee!!
Kocami aldatan bir igrenclik yaptigim icin o adam da benle evlenmez. Cunku onu da aldatirim yaz!!! Konuyu dogru yaz..!!!!!
Gram pişmanlık yok dediniz daha önce.bu ne yaman çelişki ?Pismanlik var olmaz olurmu. Pismanlik yok derken hic bisey olmamis gibi davraniyorum.
sen kocanı aptal yerine koymuşsun şimdi sıra bize mi geldi kaç yerde yazmışsın yaşadıklarım için gram pişmanlık duymuyorum diye...Pismanlik var olmaz olurmu. Pismanlik yok derken hic bisey olmamis gibi davraniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?