Bosanmak ne yapmaliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
Arkadaslar 6 yillik bir evliligim var.bir tanede cocugum var 2 yasinda..esim benle uyusamadigini evlendigine pisman oldugunu dile getiriyor.ya diyor cocuk icin ev arakadasi gibi olalim.yada diyor bosanalim.dusun tasin diyor.ne yapmaliyim?kendisi cocuk icin bu evliligi devam ettirdigini soyluyor..:(ne yapacagimi sasirdim..

Eminim çocuk öyle yuvada büyümek istemez en iyisi ayrılmak gibi siz çok yıpranırsınız ve çocukta sizle yıpranır hatta çocuk için ayrılıp mutlu bir hayat kurmalısın

Arkadaslar 6 yillik bir evliligim var.bir tanede cocugum var 2 yasinda..esim benle uyusamadigini evlendigine pisman oldugunu dile getiriyor.ya diyor cocuk icin ev arakadasi gibi olalim.yada diyor bosanalim.dusun tasin diyor.ne yapmaliyim?kendisi cocuk icin bu evliligi devam ettirdigini soyluyor..:KK43:ne yapacagimi sasirdim..
Ne yapacaksın tabi ki boşanacaksın

Niye fake olsun ki, kadın 2012den beri sitede, o zamanlar bile bu adamla ilgili konu acarmis. Konu da gayet normal bir konu

Sevgili konu sahibi, zaten bu adam evlenmek istemiyormuş ki. Çıkmaya başladıktan yıllar sonra,biraz da sizi kaybetmemek için - sizin dile getirmelerinizle evlenmiş. Evlilige hazir, evlilik kurumuna yakın bir adam değilmiş. Simdi de geçen 6 yılda iyice sıkılmış,bunalmış . Yine bekarlık - avarelik günlerini özlemiş.
Bence maddi olarak sizi avantajlı gösteren bir protokol sunun,kabul ederse anlaşmalı boşanin. Sizi sevmeyen adamla aynı evde her gun özgüvenini kaybetmekten bin kat iyidir

Aileniz arkanizdaysa durmayin bosanin eger arkanizda degilse ayakta durabileceginiz hale gelene kadar size zaman versin yardimci olsun sonra haklarinizi alarak bosanin. Evlilik diye birsey kalmamis zaten sizde bosuna suruncemede birakmayin hayatinizi.

Aileniz arkanizdaysa durmayin bosanin eger arkanizda degilse ayakta durabileceginiz hale gelene kadar size zaman versin yardimci olsun sonra haklarinizi alarak bosanin. Evlilik diye birsey kalmamis zaten sizde bosuna suruncemede birakmayin hayatinizi.
Esime karsi hislerim var bitmis degil.baskasiyla evlenme ve cocuk yapma fikri beni uzuyor..ama benle ya ev arakadasi olacaksin yada bosanacagiz benden baska birsey bekleme diyor..

Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..:(

Eşinizle bir çift terapisine gitseniz çok dengesiz hareketleri var, ayrılmak istiyorsa da elinde avucunda ne varsa alın ki rezil olsun biraz. Erkekler gidip franchise açar gibi tekrar evlenip çocuk yapıp hayatlarına devam edebiliyor ve böyle yapıp ilk eşini ve çocuğunu süründürebiliyorlar, sanki onlar hiç yaşamamış gibi. Lütfen iyice hazırlanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X