Boşanmak neden zor?

Neden her türlü eziyeti igrencligi yasayip bosanma noktasina gelindigi zaman insanın aklina hep iyi günler gelir ve onsuz yapabilirmiyim hissi olusuyor?

zor falan değil.
bıçak kemiğe dayandığında kimsenin aklına iyi günler gelmez.
siz o raddeye gelmemişsinizdir henüz.

İyi günler aklınıza geliyor diye vazgeçmeyin...

Huylu huyundan vazgeçmez...

Huylu huyundan vazgeçmez
Alışmış,kudurmuşdan beterdir!
Alışmış bir kere arkadaş, kudurmuş köpek gibi geziyor salaş salaş...
Geçmem namert köprüsünden ko sular aparsa beni yatmam çakal yatağında ko aslanlar yese beni.
insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.

Örnekleri arttırınız.

İnsanığlu alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor.
Onu da bırak kolay mı bi yuva kurmak nice sıkıntılarla kuruluyor haliyle bi anda vazgeçmeksizin zor

Evlenmek kolay değilki boşanmak kolay olsun
Ben bir evliliğin eğer çözülebilecek sorunlar varsa kurtarılmasını devamını savunurum
Armudun sapı üzümün çöpü aha ben gittim boşanıyorum demekle olmuyor
Çocuk oyuncağına döndürüyor bazı çiftler evliliği
Boşanıyorum ağızdan bir defa çıkmalı oda hedefe ulaşmalı aksi laçkalaşır çirkinleşir

İyi ya da kötü. Bir adım atmak hep zordur. Yanılgıya düşmeyin ama. Sizi bu aşamaya getiren nedenleri de hatırlayın. İyi gün falan kalmaz. Denenmişi denemeyin...

Benim çok çok nadir iyi anım olmasına rağmen zor geliyor ama çevremde gördüğüm şey su eğer sırf burnu sürtsün ya da inat uğruna dava açanlar pişman oluyor. Sebebler önemli kafada bitirmek önemli.
Ama zamanla geçiyor ona emin olabilirsin.

Çünkü yuva kurmak zor ve insan bir Ömür boyu yanlız kalırım düşüncesiyle hareket eder ya da çocukları varsa maddi imkanları yoksa onları düşünür vs vs

su yuvayı devam ettırme korkusu bırakın bırazda erkeklerde olsun...onlar sizi kaybetmekten korksun...guzel anılarınızı dusunup bırazda onlar uzulsun.

Bilinmezlik korkusu, mahkeme süreci, çekişmeli olursa onun sıkıntısı, sonrasında yaşanacak psikolojik süreç, alışma süreci. Bunların hepsi birer sebep olabilir.
Bu forumda da boşanmayla ilgili çok konu açılıyor. Kimi her defasında vazgeçiyor.
Kimi kararlı oluyor hemen boşanıyor.
Allah herkesin yardımcısı olsun. Bence zor. Herkes mutlu olmak ister neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…