Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar annesini aradı bosanacam bundan istemiyorum dedi. Sonra benim annemi aradı isyemiyorum olmuyor dedi. Bende bilet aldım yarın donucem ailemin yanına. Ama ailemde çok istemiyor gibi ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Ne yapsam
Ne yapsam mı? Mı ne yapsam? Yapsam mı ne?Kızlar annesini aradı bosanacam bundan istemiyorum dedi. Sonra benim annemi aradı isyemiyorum olmuyor dedi. Bende bilet aldım yarın donucem ailemin yanına. Ama ailemde çok istemiyor gibi ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Ne yapsam
Mesele nedir bir anlatsanız? Yani ortadan girmişsiniz konuya. Neden boşanma aşamasına geldiniz, evliliğinizde ne sorunlar var?Kızlar annesini aradı bosanacam bundan istemiyorum dedi. Sonra benim annemi aradı isyemiyorum olmuyor dedi. Bende bilet aldım yarın donucem ailemin yanına. Ama ailemde çok istemiyor gibi ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Ne yapsam
Aslında çok basit bir şeydi. Ama tartışmayı anneme anlattığım içinmiş kızması göya.Mesele nedir bir anlatsanız? Yani ortadan girmişsiniz konuya. Neden boşanma aşamasına geldiniz, evliliğinizde ne sorunlar var?
Ama büyük konuşmayayım, ailemi ve ailesini arayıp istemiyorum bunu diyen adamı terk eder giderdim. Gururum elvermezdi çünkü.
İşiniz var mı? Çalışıyor musunuz? Aile yanına gitmekten başka çareniz yok mu?
Ayrıca siz niye gidiyorsunuz o gitsin![]()
Ne mezunusunuz? Is imkani acisindan soruyorum.Aslında çok basit bir şeydi. Ama tartışmayı anneme anlattığım içinmiş kızması göya.
Şu an çalışmıyorum malesef ama lisans mezunuyum
TarihNe mezunusunuz? Is imkani acisindan soruyorum.
Bende anlam veremedim ondan hiç beklediğim bir şey değildi. Hem şaşırdım hem üzüldüm hem ne yapacağımı bilmiyorumKavga edince neden aileleri arayıp hemen "olmuyor, istemiyorum bunu " diyor ki. Çok gurur kırıcı. Hani istemiyorsa bile neden ailenizi alelacele o şekilde arayıp öyle şeyler söylüyorÇok kızdım.
Kızlar annesini aradı bosanacam bundan istemiyorum dedi. Sonra benim annemi aradı isyemiyorum olmuyor dedi. Bende bilet aldım yarın donucem ailemin yanına. Ama ailemde çok istemiyor gibi ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Ne yapsam
Kocanı bırakma o seni istemese de sen onu iste. Bu devirde koca kolay bulunmuyor.Kızlar annesini aradı bosanacam bundan istemiyorum dedi. Sonra benim annemi aradı isyemiyorum olmuyor dedi. Bende bilet aldım yarın donucem ailemin yanına. Ama ailemde çok istemiyor gibi ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Ne yapsam
Kendi aranızdaki şeyi kızacağını biliyorsan neden 3.kişiye anlatıyorsun huzurunu bozuyorsun?Şimdi meseleyi sen düzeltAslında çok basit bir şeydi. Ama tartışmayı anneme anlattığım içinmiş kızması göya.
Şu an çalışmıyorum malesef ama lisans mezunuyum