Boşanmak siz olsanız napardıniz

Eski konularınıza baktım , adam zaten yatakta da harikalar yaratamıyormuş, siz bebek istiyorsunuz onun umrunda değil. Olmuyorsa zorlamayın bence , başka birisi ile mutlu olma şansınız olsun en azından. Daha 28 yasında hayatınızın baharındasınız. Göz göre göre mezara gömmeyin kendinizi bu adamla

Eşimle evlendiğimizden beri isteksizlik sorunu var ve bunu kabullenmiyor. Çocuk istiyoruz ama ilişki sırasında adam ereksiyon olamıyor geri bırakıyoruz. Bu şekilde nasil çocuk olacak. Zaten tek tüpüm de yok. Adam kafasına bile takmıyor beni mi beğenmiyor anlamadım. Ama afedersiniz hangi erkek istemez ki eşi hazirlanmis süslenmiş etmiş. Bıktım artık daha bir buçuk yıllık evliyiz. Çocuğu da yaşım ilerliyor diye sonrasında sıkıntı cekmeyelim diye istiyordum zaten bir tüpüm yok. Ama o da isteksiz bu şekilde nasıl çocuk olacak. Onu kiramiyorum da bu konuyu yüzüne vuramiyorum ne yapmam lazım
Allah sen bilirsin yarabbim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Aileniz böyle bir adamla ömür mü geçirmenizi istiyor kusura bakmayın da ailemi arayıp istemiyorum diyen adamın suratına bir daha bakmam

Kızlar annesini aradı bosanacam bundan istemiyorum dedi. Sonra benim annemi aradı isyemiyorum olmuyor dedi. Bende bilet aldım yarın donucem ailemin yanına. Ama ailemde çok istemiyor gibi ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Ne yapsam
Evden siz mi gitmek durumundasınız.Çalışıyormusunuz bilmiyorum ama aile yanına dönmek dışında mevcut şartlarda ne yapabilisiniz bir düşünün.Maddi olarak hakkınızı arayın.Nafaka ya da varsa ev vs

Yani topla valizini git ailenin evine kovmazlar ya bu hirbo gibi. Biliyorum iş bul demek iş bulmaktan çok kolay. Ha deyince olmaz ama önce o evden kapıyı vur çık sonrasına bakacaksın mecburen ailenin istememezligi emin ol bu adaminkinden daha az gücendirir. Ne akla hizmet senin aileni arıyor bu haddi nereden buluyor ya tövbe estağfurullah. Sürt burnunu acima kolay kolay bosan demem ama seni kovmuş resmen yetmemiş ailenin önünde seni küçük düşürmüş boşanmak istemiyorsan dahi şuan dik durmak zorundasın!

Yani topla valizini git ailenin evine kovmazlar ya bu hirbo gibi. Biliyorum iş bul demek iş bulmaktan çok kolay. Ha deyince olmaz ama önce o evden kapıyı vur çık sonrasına bakacaksın mecburen ailenin istememezligi emin ol bu adaminkinden daha az gücendirir. Ne akla hizmet senin aileni arıyor bu haddi nereden buluyor ya tövbe estağfurullah. Sürt burnunu acima kolay kolay bosan demem ama seni kovmuş resmen yetmemiş ailenin önünde seni küçük düşürmüş boşanmak istemiyorsan dahi şuan dik durmak zorundasın!
Çok haklısın

Sen niye evden gidiyorsun o gitsin, al uzaklastirmani evde sen kal.

Madem boşanmak istiyor hazırla protokolü istediklerini yaz (çalışmıyorsun sanırım nafaka vs iste) ver önüne imzalasin. Bakalım kararı ciddi mi oyun değil bu öyle her tartışmada istemiyorum gitler..
Ailene tam anlattın mi olayları senin ne yaşadığını biliyorlar mı, bir süre ailenin yanında kalırsın iş ararsın senin ona muhtaç olmadığını anlasın

İstemeyen kendisi çekip gitmesi gereken de kendisi. Siz hayatınıza devam edebilirsiniz. Çalışırsınız. Ailenizin yanına dönmek zorunda değilsiniz. Kendisi gitsin annesinin yanına.

Eğer onun bu laflarından sonra hala o evde kalmaya devam edersen mutfaktaki sarı bez kadar değerin olmaz o evde. Biri git diyorsa gideceksin. O da bu lafın şakasının olmadığını anlayacak.

Aileler yetmez,kocana söyle ; belediye hoparlörunden de anons geçtirsin.
Tv'lere radyolara haber versin.
Adam utanamasa işaret fişeği atacak..
Ailenin yanına dön,şu iyidir bu kötüdür demeden bir işe gir,maddi durumunu duzeltince de evi ayır.

Çocuk gibi anneleri aramak nedir? "Alo annesi istemiyorum boşancam ben" demek saçmalığı nedir. Oturu konuşur karar alırsınız. En son aşamada boşanmak olursa kararınız aillerinize bildirirsiniz. Ne yapayım diyorsunuz ? Gidin yaşvarın boşamasın sizi istemeyen adamın oyumcağı mı olun diyelim. Sizi istemeyeni siz elli kat istemeyin. Evlenince ne olyor sizlere ben anlamıyorum gerçekten

Back
X